Wredny 9 553 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 W dniu 19.11.2018 o 11:56, c0ŕ napisał: W dodatku testuję teraz czy będę miał glitcha o którym piszą w necie, czyli że jak ma się już wymagane zwierzęta przed rozpoczęciem kolejnego zlecenia to ponoć nie dostaje się listu. Akurat przed piątym zleceniem miałem sójkę i nietoperza już w ekwipunku więc 2/5, zrobiłem sejwa przed tym i zobaczymy, może nie zglit(pipi)e W dniu 19.11.2018 o 12:00, Pupcio napisał: Ja przy dwóch zleceniach miałem już 4/5 zwierzaków zebranych i list przyszedł. Kor ile wyzwań Ci zostało? No właśnie się zastanawiam, czy u mnie wszystko w porządku. Raz miałem zwierzaki z wyprzedzeniem i było elegancko zaliczone, ale przy następnym dostałem tylko list bez żadnego zlecenia. W sensie, że babka gdzieś wyjeżdża itp. Mam nadzieję, że to normalna przerwa i za jakiś czas znów nawiążemy współpracę. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 ostatnie zlecenie można zrobić po skończeniu gry dopiero. Chyba. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 Raczej na pewno bo figurki nie byłoby gdzie postawić Cytuj
MeL 34 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 W dniu 20.11.2018 o 00:32, wojnar napisał: Dobra Panowie, jutro będę w pracy miał oczy jak 5zł od niewyspania ale... Ta satysfakcja W spoilerze daje jeszcze screena ze scenki która się odpala jak wbijesz 100% Pokaż ukrytą zawartość 15 godzin temu, c0ŕ napisał: i to by było na tyle teraz na spokojnie od czasu do czasu jakaś misja na złoto i byle do online Panowie pytanie. Takie gości dinozaurów czy inne znajdźki, szukacie na własną rękę czy z mapą? Dopada mnie syndrom frustracji pt. San Deni. Tracę masę czasu na uciekanie policji. Przebiegłem na koniu koło chłopa ten się obsrał i już leci "napaść" za 5$. Nosz .... Uciekam, Policja goni i już jest 20$. Najgorsze jest to, że za 5$ oni do mnie strzelają. Wolałbym się poddać niech mnie zamkną i skasują 5$ i jestem czysty. A tu pościg na 20 min. Dobra umieram. Respawn w St. Denis. Noc, jadę przez dzielnie i Szubrawiec z Lemoyne z głupim tekstem więc ja mu ripostą w ryj. Zza niego wyskakuje jeszcze 2ch i już mam strzelaninę z trzema. Skracając pojedynek do jednego Dead Eye'a kończę z ulicą pełną świadków i 50$. No to jak ja mam to zrobić? Dać się zastrzelić tym śmieciom??? Odpiłem NPCa przewożonego przez Policję. Na wszelki wypadek z chustą na twarzy. Policja gryzie glebę ale i tak wpada patrol na scenę i po chwili wyskakuje że Morderstwo, i że Arthur Morgan. Przecież nawet świadka nie było. Najsłabszy element gry. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 37 minut temu, MeL napisał: Panowie pytanie. Takie gości dinozaurów czy inne znajdźki, szukacie na własną rękę czy z mapą? Jak miałbyś szukać tego sam to może do gwiazdki byś się wyrobił, samemu udało mi się raptem 5 szt kości znaleźć, jak wczoraj z mapką leciałem to się za głowę łapałem w jakich miejscach niektóre były Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Koledzy trochę dziwne to złapałem Legendarny Jesiotr Wysłałem go na poczcie a na mapie pokazuje że niby nie złapany tzn nie ma wizerunku przekreślenia. ? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 1 godzinę temu, MeL napisał: Panowie pytanie. Takie gości dinozaurów czy inne znajdźki, szukacie na własną rękę czy z mapą? Polecam sobie użyć tych znaczników i pozaznaczać znajdźki na mapie (chyba 12 na raz można) i robić co innego, a kości zbierać przy okazji jak będziemy blisko, zdecydowanie mniej frustracji. Choć i tak te kości szybko dość lecą, nie to co kwiatki xd Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 2 godziny temu, keczu78 napisał: Koledzy trochę dziwne to złapałem Legendarny Jesiotr Wysłałem go na poczcie a na mapie pokazuje że niby nie złapany tzn nie ma wizerunku przekreślenia. ? Tez mam tak z legendarna nerka. Olewam 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) @MeLOczywiście że z mapą, nie jestem masochistą. Wszystkie znajdźki były spoko poza piórami bo one nie mają stałych miejsc jak kwiatki czy kości. Edytowane 21 listopada 2018 przez wojnar Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Jestem po skończeniu gry i tam w spoiler Spoiler Jak już tym Marstonem gram to gdzie i skąd wziąć te lampy naftowe/elektryczną? W kole wyboru nigdzie tego nie ma. Znikło na zawsze czy jak? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 zbieracze znajdziek, coś dla Was, może ktoś skorzysta bo wygląda porządnie https://rdr2map.com/ 2 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Umiecie tak? Spoiler Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) Ciekawe jak? Spoiler I tak swoją drogą ten Marston to taka bezpłciowa postać w tym RDR2, że o ja yebę. Chciałem, żebym dalej mógł grać Arthurem, a tu uj, gramy qwa pseudo prawiczkiem. WONSY też mu rosły jak pizdeczka z początku grania. Edytowane 21 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Kuhwa! Spotkałem dziś w Saint Denis jedną z postaci z notatnika Straussa... Troszkę się zmieniła, nie powiem... ciekawe, czy jeszcze ją spotkam, bo mnie to zaintrygowało, no i mam lekkie wyrzuty sumienia, że jej obecna sytuacja to poniekąd moja wina (mam również teorię, że jej synek będzie powodem... POTĘŻNY SPOILER FABULARNY - tylko dla ludzi, co przeszli fabułę: Spoiler ...zmiany postaci sterowanej... Zaznaczam, że ja jeszcze fabuły nie przeszedłem, wciąż czwarty rozdział, po prostu natknąłem się w sieci na jakiś filmik i tam niestety to zauważyłem. Nie chcę jednak, by ktoś potwierdzał, lub zaprzeczał mojej hipotezie Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Ale ta gra jest kozak. Świetnie się bawię do tego te widoki. Fajnie się przy niej można wyciszyć czasem do tego sama historia i narracja jest świetna. Zagrałbym w gierkę od tego studia w średniowieczu Bliski wschód jako meksyk plus nawalanie rycerstwa po lasach czy rozbudowa sieci burdeli. A zamiast obozu zamek albo gród. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 6 minut temu, Ukukuki napisał: Zagrałbym w gierkę od tego studia w średniowieczu Bliski wschód jako meksyk plus nawalanie rycerstwa po lasach czy rozbudowa sieci burdeli. A zamiast obozu zamek albo gród. Odpalaj Kingdom Come Deliverance - może nie ten poziom wykonania, ale uroku gierce odmówić nie można Ja to bym chciał jakiś zombie survival od Rockstar - takie Days Gone, tylko robione z ich budżetem i przywiązaniem do detali... 2 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 8 minut temu, Ukukuki napisał: Zagrałbym w gierkę od tego studia w średniowieczu Kingdom come kolego, pod wieloma względami jest bardzo podobne do kombojów2 pomijając oczywiste kwestie. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 28 minut temu, Wredny napisał: Odpalaj Kingdom Come Deliverance - może nie ten poziom wykonania, ale uroku gierce odmówić nie można Ja to bym chciał jakiś zombie survival od Rockstar - takie Days Gone, tylko robione z ich budżetem i przywiązaniem do detali... 25 minut temu, messer88 napisał: Kingdom come kolego, pod wieloma względami jest bardzo podobne do kombojów2 pomijając oczywiste kwestie. Dodane do listy zakupów ale nie wiem kiedy ja się do tego tytułu dokopię. W każdym razie sprawdzę na pewno. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Nie wiem czy zagranie w kingdome come niedlugo po rdr2 jest dobrym pomyslem. Przepasc techniczna moze zabic. Choc klimatu kingdome come odmowic nie mozna Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Faka napisał: Jestem po skończeniu gry i tam w spoiler Ukryj zawartość Jak już tym Marstonem gram to gdzie i skąd wziąć te lampy naftowe/elektryczną? W kole wyboru nigdzie tego nie ma. Znikło na zawsze czy jak? Nie przepadło bez obaw,po wybraniu slotu z lampą w kole "items" musisz kliknąć lewo/prawo na krzyżaku tak jak przy wyborze amunicji,działa na broń białą jakby ktoś szukał gdzie jest nowy nożyk. Btw mam kłopot ubiłem legendarnego bizona i gdzieś mi wciągło jego róg, przepadło i czekać na patch czy gdzieś jeszcze po tygodniu od ubicia leży i szukać bizoniego trupa. Edytowane 21 listopada 2018 przez kudlaty88 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Legendarny bizon to byl tylko jeden. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 bizon byl jeden i to byl jego slaby punkt (*) 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Jest licznik czasu, ile już w to gram? Jak tak to, w którym miejscu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2018 Opublikowano 21 listopada 2018 Nie ma. Pocisnąłem fabułę, jestem już w 5 chapterze po wakacjach. Ja (pipi)ę, ale mi ta gra zarzuca emocje. Śmierć Hosea'i i Lenny'ego Kieran z obciętą głową Przemiana Dutcha i jego szaleństwo jest coraz bardziej widoczne; zaczyna mi prawdę mówiąc działać na nerwy. Epizod na Guarmie i obrona fortu Bardzo mi się smutno robi, że pewnie jeszcze będę musiał pożegnać na zawsze te wesołe mordy, bo śmierć zbiera żniwo gęsto Szkoda mi Johna, Abigail ta kurwa (pipi)ana powinna zdechnąć. Muzyczka przy obronie Lakay :O To i jazda na koniu - praktycznie poziom momentu z "Compass", jakie to jest piękne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi