Pupcio 18 420 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) Dzięki, 100%* wbite (mam 3 miejsce czy jakiś przegryw mnie wyprzedził? ) teraz zabieram za medale licząc że R* spaczuje mi te obsrane zwierzaki i nie będę musiał szukać ich od nowa. Spoiler 99% ale groby zostawiam sobie na sam koniec żeby platynka wpadła w miejscu z duszą Edytowane 23 listopada 2018 przez Pupcio Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 zasadnicze pytanie z medalami brzmi czy te wymogi na złoto trzeba spełnić za jednym razem czy można je robić osobno. Do challenge'a z zabijaniem z łuku od tyłu odpaliłem misję skradankową i zaliczyłem przy tym dwa wymogi i dostałem srebro, teraz wystarczy że zaliczę pozostały wymóg i złoto wleci? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Trzeba wszystkie na raz zaliczyć to jest c0rwa tragedia, najpierw zrobie sobie wszystkie łatwe a potem po 5 misji dziennie żeby się nie denerwować i może wpadnie w gta 5 poległem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) 3 minuty temu, c0ŕ napisał: zasadnicze pytanie z medalami brzmi czy te wymogi na złoto trzeba spełnić za jednym razem czy można je robić osobno Oh nie Edytowane 23 listopada 2018 przez _Be_ Cytuj
messer88 6 475 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 musisz wszystko odhaczyć za jednym razem na złoto Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 o kur.wa to chyba sobie odpocznę i zrobię online najpierw xD Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Druge miejsce czeka młody przy 100% mnie wyprzedziłeś ale nie licz na powtórke przy platynie Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 (edytowane) To kurde trochę przeyebany trofik XD Edytowane 23 listopada 2018 przez Faka Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Godzinę temu, Pupcio napisał: Druge miejsce czeka młody przy 100% mnie wyprzedziłeś ale nie licz na powtórke przy platynie Na razie 40 misji zrobione na złoto ale odpadam bo idzie raka przy niektórych dostać Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Ja po przejściu gry mam 3 złota xD Nie, nie ma szans że będę sobie psuł teraz grę i robił te medale, powtarzał te misje i wkur.wiał na powtarzające się dialogi. Nie mam serca sobie tego zrobić bo wiem ile frustracji i nudy by się przez to przelało, robienie 100% było mimo że czasochłonne, to angażujące i zawsze odkrywało się coś nowego, a po każdym queście znajdźkowym była wynagradzająca cały trud cutscenka. Tutaj to byłby już naprawdę czysty grind, nie czuję się na siłach chyba żeby go podjąć xD. No może misja dziennie, ale nie więcej. W ogóle nie wiem czy mi całe te medale pasują do tej gry. Do GTA5 tak, ale tutaj mamy grę spokojną, powolną, opartą na storytellingu i klimacie, a twórcy każą latać i strzelać headshoty albo robić coś na czas, słabe to jest. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 z tego co piszecie w IV rozdziale zaczyna sie tzw Meksyk...fajnie tylko szkoda ze tak pozno Ogolnie za brak kaktusow i prerii karny kut... Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 a to bardzo ciekawe. Spoiler bo jestem w drugim epilogu i ledwie raz widziałem z daleka Armadillo ale pojeżdze sobie później po starej mapce Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 5 godzin temu, _Be_ napisał: Wbrew pozorom, to jest wszystko zamierzone i własnie Rockstar to świetnie zrobiło (no może trochę zbyt to wszystko naciągane momentami) i ma sens o ile grałeś w RDR 1 o czym pisze w powyższym spoilerze W pewnych aspektach ma sens w innych nie. SPOILER, nie klikać jeśli nie skończyłeś gry Spoiler Dutch przez pierwsze chaptery kreowany jest na inteligenta, idealistę, charyzmatycznego lidera gangu. Przez połowę gry wszystko się trzyma kupy jednak bullshit rozpoczyna się kiedy Micah zaczyna działać. Jakim cudem Dutch nie widzi, że Micah działa destrukcyjnie na gang? Każda scenka z udziałem ich dwóch pokazuje, że relacje w gangu są co raz gorsze, widać jak na dłoni, że Micah coś kombinuje i próbuje dyskredytować Arthura którego Dutch tak często nazywał synem. No nie trzeba być geniuszem i mega charakternym gangolem, żeby się w tym zorientować i dla dobra swojego gangu typowi powiedzieć "(pipi)j" a jednak Dutch nie dość, że tego nie robi to sam pozwala na rozpad ekipy. Bajka o Tahiti i zwrot "have some goddamn faith" są nadużywane a w kontekscie tego co się dzieje w późniejszych etapach gry stają sie zwyczajnie komiczne. Zachowanie Dutcha tłumaczył by chyba tylko gejowski romans z Micah 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Godzinę temu, c0ŕ napisał: Ja po przejściu gry mam 3 złota xD Nie, nie ma szans że będę sobie psuł teraz grę i robił te medale, powtarzał te misje i wkur.wiał na powtarzające się dialogi. Nie mam serca sobie tego zrobić bo wiem ile frustracji i nudy by się przez to przelało, robienie 100% było mimo że czasochłonne, to angażujące i zawsze odkrywało się coś nowego, a po każdym queście znajdźkowym była wynagradzająca cały trud cutscenka. Tutaj to byłby już naprawdę czysty grind, nie czuję się na siłach chyba żeby go podjąć xD. No może misja dziennie, ale nie więcej. W ogóle nie wiem czy mi całe te medale pasują do tej gry. Do GTA5 tak, ale tutaj mamy grę spokojną, powolną, opartą na storytellingu i klimacie, a twórcy każą latać i strzelać headshoty albo robić coś na czas, słabe to jest. Medale pasują, gdyż to tylko stylizowana ikona i krótki opis misji. Nic się nie wyświetla, nie psuje i m m e r s j i. Tylko takie chore umysły jak Twój, będą powtarzać i przechodzić po 5 razy ten sam etap, potem przerywać i wczytywac save, bo już w połowie będziesz wiedział, że coś poszło nie tak. Bo nie będzie złota. PLATYNKI. PUCHARKU (pipi)a xD mistycznego 100% Co ty myślisz, że jak zrobisz wszystko na złoto, to Rockstar wyślę ci na tydzień dziwke w stroju Cowgirl w ramach nagrody? Przecież, to jest nienormalne żeby zamiast cieszyć się wybitną gra, z czasem zaczniesz jej nienawidzić. Kwiatki, piórka, 5 headshotów, dotrzyj do miejsca w czasie 1:35 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 napisałem że NIE BĘDĘ na siłę cisnął tych misji tylko stopniowo więc nie wiem po co się plujesz Cytat Co ty myślisz, że jak zrobisz wszystko na złoto, to Rockstar wyślę ci na tydzień dziwke w stroju Cowgirl w ramach nagrody? no ja myślę 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Jak byś czas poświęcony na wbijanie 100% zainwestował w jakąś robotę to byś sobie mógł sam taką dziwke postawić 1 1 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 podeślą dziwkę, ale taką kanciatą z jedynki, albo Seth'a. miałem robić te złota ale olewam to jednak. tym bardziej że trzeba robić wszystko za jednym podejściem a nie tak jak w V na przykład na raty. 100% też nie będzie ale kto wie, za jakiś czas może wrócę i pocisnę. póki co delektuje się fabułą, już przy końcówce, jest po prostu pięknie. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 14 minut temu, teddy napisał: Jak byś czas poświęcony na wbijanie 100% zainwestował w jakąś robotę to byś sobie mógł sam taką dziwke postawić Jakbym swojego starego slyszal. Doslownie 1 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Cor jest za młody na płacenie za seks, zostawcie go. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 17 godzin temu, UberAdi napisał: I tak w GTA V chyba nie było gorzej napisanych postaci niż Dutch "jestem głupi i naiwny jak dziecko ale wszyscy mi wierzą" van der Linde Miej wiarę (pipi) mać. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 No nie mieć wiary w Dutcha Van Der Linde to trochę pszypau Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 25 minut temu, kanabis napisał: Jakbym swojego starego slyszal. Doslownie Mądry człowiek. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 Bo oni mieli wybor zeby nie wierzyc Dutchowi bedac jak uchodzcy pod wegierska granica. Zreszta przeciez wiekszosci sie cierpliwosc konczy z kazdym rozdzialem. Zeby nie bylo najbardziej wkur.wiajace zdanie w rdr2 "I have a plan" Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 listopada 2018 Opublikowano 23 listopada 2018 a najlepsze to "Mr Pearson, Mrs Grimshaw, do your magic" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi