Opublikowano 30 listopada 20186 l Już "tylko" challenge mi zostały do 100%. Panowie, od których najlepiej zacząć? Edytowane 30 listopada 20186 l przez sprite
Opublikowano 30 listopada 20186 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Tak bardzo THIS Trudno nie zachwycać się ogromem pracy i kunsztem Rockstar, gra wygląda i brzmi wspaniale, świat żyje. Ale wszystko rozsypuje się dla mnie gdy przychodzi do wykonywania misji, czuje się że Rockstar zabiera mi zabawki w tej piaskownicy i każe grać wg. własnych, zaplanowanych i oksryptowanych reguł. Szczególnie widać to w czasie misjach w których musimy się ukrywać się lub skradać, kiedy jakakolwiek inwencja własna kończy się często przerwaniem i wczytaniem punktu kontrolnego. Pewnie wielu osobom podoba się takie "kinowe" rozwiązanie, ale ja nie przepadam za czymś takim i nie jest to coś czego oczekuje do "sandboxa". Gry jeszcze nie przeszedłem, wciąż staram się w nią grać, ale zazwyczaj kończy się tak że odpalam dwie misje wieczorkiem i zmęczony wyłączam konsole.
Opublikowano 30 listopada 20186 l 23 minuty temu, sprite napisał: Już "tylko" challenge mi zostały do 100%. Panowie, od których najlepiej zacząć? Próbuj robić równolegle w miarę, niektóre da się połączyć ze sobą i zrobić za jednym zamachem. Ale przygotuj się że z 20-30h spędzisz nad tymi challenge'ami, a może nawet więcej jeśli nie będziesz miał szczęścia w 8 challenge'u hazardzisty i w szukaniu wszystkich ryb, 9 ras koni, wszystkich kwiatków ;/ powodzenia Edytowane 30 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 30 listopada 20186 l 27 minut temu, c0ŕ napisał: Próbuj robić równolegle w miarę, niektóre da się połączyć ze sobą i zrobić za jednym zamachem. Ale przygotuj się że z 20-30h spędzisz nad tymi challenge'ami, a może nawet więcej jeśli nie będziesz miał szczęścia w 8 challenge'u hazardzisty i w szukaniu wszystkich ryb, 9 ras koni, wszystkich kwiatków ;/ powodzenia Co w tym trudnego? Koni miałem 17 przed zakończeniem fabuły, ryb mam już 11, a łowiłem może dwa razy. Kwiatków 34.
Opublikowano 30 listopada 20186 l Nie ma problemu, połowa koni jest w stajniach, lokalizację roślinek mam obcykaną. Mi się ta gra podoba i bardzo chętnie to jeszcze raz zrobię
Opublikowano 30 listopada 20186 l Musisz dzikie konie ujarzmić a nie kupić ze stajni jak pedau. Ehh wolałbym robić wszystkie czelenże od początku niż szukać tych kilku zwierzaków które mi brakują
Opublikowano 30 listopada 20186 l Chodzę po tym całym big valley i ani jednego badylarza orchidei obuwikowej ok. Nie wiem, może źle szukam.
Opublikowano 30 listopada 20186 l Konie trzeba złapać i ujarzmić, mi to zajęło jakieś 5h jeżdżenia po New Austin żeby je znaleźć, więc stajnie w niczym nie pomogą. Co do roślin to z poradnikiem jest spoko, gorzej że w jednym challenge'u trzeba znaleźć po 30 zlotych porzeczek, korzeni lupianu i krwawników, więc już wesołe szukanie zamieniło się we wczytywanie sejwów żeby się te rośliny zrespiły. Pawcio czego ci brakuje prócz tych legendarnych o których pisałeś? Edytowane 30 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 30 listopada 20186 l 1 minutę temu, Faka napisał: Chodzę po tym całym big valley i ani jednego badylarza orchidei obuwikowej ok. Nie wiem, może źle szukam. Tam na północ od Wallace Station (niedaleko jaskini z kością dinozaura) rośnie gwarantowana. 2 minuty temu, Pupcio napisał: Musisz dzikie konie ujarzmić a nie kupić ze stajni jak pedau. Ehh wolałbym robić wszystkie czelenże od początku niż szukać tych kilku zwierzaków które mi brakują Sama przyjemność
Opublikowano 30 listopada 20186 l 4 minuty temu, c0ŕ napisał: Pawcio czego ci brakuje prócz tych legendarnych o których pisałeś? 1 kogut, 1 wąż, 1 gołąb i 1 jakiś zayebany w dupe mały ptaszek którego nigdzie nie ma xD no masakra jest czasem z respem tych zwierzaków
Opublikowano 30 listopada 20186 l szybko, odpal poradnik, bo z kazda sekunda wartosc gry na allegro spada.
Opublikowano 30 listopada 20186 l 6 minut temu, Pupcio napisał: 1 kogut, 1 wąż, 1 gołąb i 1 jakiś zayebany w dupe mały ptaszek którego nigdzie nie ma xD no masakra jest czasem z respem tych zwierzaków Jaki wąż? Może ten z rozdziału 5?
Opublikowano 30 listopada 20186 l Mam cyfrówke lamusie @Rozi nieee został mi jeden w okolicy annesburga Edytowane 30 listopada 20186 l przez Pupcio
Opublikowano 30 listopada 20186 l Eee, no te węże to raczej łatwe so. Ale to trzeba być wyszkolonym tropicielem
Opublikowano 30 listopada 20186 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Może ten z rozdziału 5? Zwierzaki z tego rozdziału się nie wliczają do trofika, sprawdzone bo sam żadnego w tym rozdziale nie zbadałem :lapka:
Opublikowano 30 listopada 20186 l Z węży miałem problem tylko z mokasynem południowym ale rzeczywiście na bagnach to dość szybko znalazłem. Koguta na farmach jedynie znajdziesz więc easy. Mi tylko łoś, wilk wschodni i pantera z Florydy sprawiły problem, nawet ptaki poszły gładko. Edytowane 30 listopada 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 30 listopada 20186 l A tego wężora północnego co w wodzie grasuje gdzie złapaliście? Bo spotykam go tylko przy van horn ale nie ma szans żeby go ubić blisko brzegu.
Opublikowano 30 listopada 20186 l No widzę, że bez poradników się nie obejdzie w poszukiwaniu egzotyków. Myślałem, że sobie dam radę wszystko znaleźć. Wiecie 2 pierwsze zadania dla algernona to pół biedy, ale te z orchideami obuwikowymi to
Opublikowano 30 listopada 20186 l Tez na bagnach przy jakims moscie, czekalem az podplynie jak najbliżej brzegu, strzeliłem i tylko bieg po niego żeby aligator mnie nie zaatakował pierwszy xD
Opublikowano 30 listopada 20186 l No to muszę pochodzić więcej bo tych bagnach bo wcześniej tylko te drugie wężory mi się tam respiły.
Opublikowano 30 listopada 20186 l Ja dzis sobie wbilem legendarne zwierzaczki procz pantery i petroglify. Z poradnikiem calkiem przyjemnie sie to robilo. Jutro kosci dinozaurow. A potem chyba w medale sie pobawie bo jeszcze nie jestem psychicznie nastawiony na jakies piorka