Shankor 1 605 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 7 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Brak prawdziwej szybkiej podróży w tej grze to jest ku.rwa zbrodnia. du.py jestem rzucany na drugi koniec mapy, a potem "wracaj sobie sam", to zaczynam się frustrować. Najlepszym przyjacielem cowboy'a jest ognisko, niemal zawsze można je rozbić. Tam masz szybką podróż i można wybrać aktualny obóz lub odkryte miasta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 na szybko podróżujących pluję bardziej niż na ananasów co ogrywają tego mesjasza w gamepassie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Niektórzy po prostu chcą grać i oglądanie setny raz tych samych scenerii, klikając jeden przycisk ich nie kręci. Także przytrzymaj sobie touchpad, delektuj się "cinematic mode" i japa tam. A kolegom wyżej dzięki za radę, sprawdzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 14 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: klasyczny motyw z byciem poszukiwanym przez nagle materializujących się co zakręt, najtwardszych stróżów prawa w tej części USA, bo próbując wejść do sklepu po wąskim chodniku, dotknąłem niechcący dwóch osób (ergo- zakłócanie porządku publicznego To jest tak debilne i irytujące, że potrafi męczyć. To samo było zawsze w GTA i policją pojawiającą się w na pustkowiu, bo strzeliło się w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 20 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2020 8 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: Niektórzy po prostu chcą grać i oglądanie setny raz tych samych scenerii, klikając jeden przycisk ich nie kręci. Także przytrzymaj sobie touchpad, delektuj się "cinematic mode" i japa tam. A kolegom wyżej dzięki za radę, sprawdzę. To nie jest gra na szybko, jedna sesja minimum 2-3h żeby się wczuć i na spokojnie pochłonąć kawałek tego wspaniałego świata. I ja za to panu Rockstar dziękuję, bo to było świetnie spędzone 160h A sonowcy wyścigowcy i gamepassowcy doopa cicho Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Z jednej strony masz rację, a z drugiej jestem w stanie zrozumieć, że jak się ma 100 godzin to mogą pewne mechaniki męczyć. Ja teraz jestem w 3 rozdziale koło 50 godzin na liczniku i bawiłem się wczoraj łowieniem legendarnych ryb. Fajna zabawa ale później muszę jechać szmat drogo do najbliższej poczty żeby ją wysłać bo na koń wchodzi tylko jedna ryba. Z jednej strony fajny realizm, ale z drugiej można by było machnąć sobie objazd po jeziorkach i rzekach i kilka rybek złowić pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Na północy czasem mam ikonkę subquesta, ale co tam dojeżdżam to quest się nie aktywuje, a nawet znika ikona. Dom trochę jakby tesla, widać pioruny, a i gość jakis tam biega, ale jak strzelam w okna to ucieka.... ech, czy to bug jakiś czy ten quest później mam wykonać? Jestem w szóstym rozdziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Jeżeli mnie pamięć nie myli quest aktywuje się tylko nocą podczas burzy/deszczu ale pod warunkiem, że zrobiło się quest z Marco Dragic w Saint Denis. W sumie jedna z fajniejszych misji Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 Wydawało mi się że jak się zbliża do tej lokacji to zawsze się zmienia pogoda, no ale może być też tak jak pisze Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 no właśnie, przecież tam zawsze pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2020 No nie, jest tak jak Farmer pisze. Chyba że w jakimś patchu to zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 no właśnie tam w pobliżu co byłem, to zawsze była burza. Może faktycznie spóźniam się, a mam wyruszyć jak tylko ikona się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Ja się kręciłem w pobliżu, polowałem i takie tam. Wbijałem jak sie tylko ikona z misją pojawiała, dwa razy się nie udało bo puma ta ku rwa (pipi)ana mnie prześladowała XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 No, pumy to (pipi)e. Jak szukasz jakieś to nie ma ale jak polujesz na coś innego albo coś robisz/(pipi)sz się to cię znienacka w dupe ugryzie. Co do misji to ogrywałem przy premierze więc jakiś patch mógł coś zrobić z pogodą ale jestem pewien, że pora dnia musi być odpowiednia. Późna noc albo i północ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Chyba się wymagania od premiery nie zmieniły Cytat Arthur to meet Marko Dragic at his laboratory located at Dover Hill between the hours of 10pm and 5am during an active thunderstorm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 Wyszedł dziś patch 1.20 ale poprawki do online: https://www.gtabase.com/news/red-dead-redemption-2/title-updates/rdr2-title-update-1-20-patch-notes-red-dead-online-summer-update Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 Do singla wrzucili skrzynke do której można chować brońki w obozie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 Mogliby dodać tryb New Game+ 57 minut temu, Pupcio napisał: Do singla wrzucili skrzynke do której można chować brońki w obozie Wtedy znikają z juków konia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 W Multi tak to działa więc pewnie w singlu jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 No z jednej strony spoko, ale skoro w jukach konia się mieszczą wszystkie bronie to po co skrzynka. A powiedzcie mi proszę u rusznikarza można niektóre bronie przypisać na stałe, żeby Artur jak schodzi z konia je zabierał, nie dość, że mi to gra notorycznie zeruje to jeszcze niektórych broni nie mogę przypisać i tak muszę je wybierać z koła broni wiecie dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 574 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 Ja mam nadal problem w online z ubraniem, za każdym logowaniem gra ustawia mi defaultowe szmaty zamiast stroju szeryfa lub innych jakie dostałem z gold edition. Co logowanie to jest to samo. Ta nowa profesja Naturalist w online to jest coś w sam raz dla mojej meksykańskiej suczity, zrobię sobie wieczorem na siłę przerwę w GoT i obadam jakie tam profity wynikają z bycia badaczem przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 8 godzin temu, mario10 napisał: No z jednej strony spoko, ale skoro w jukach konia się mieszczą wszystkie bronie to po co skrzynka. A powiedzcie mi proszę u rusznikarza można niektóre bronie przypisać na stałe, żeby Artur jak schodzi z konia je zabierał, nie dość, że mi to gra notorycznie zeruje to jeszcze niektórych broni nie mogę przypisać i tak muszę je wybierać z koła broni wiecie dlaczego? Opcja z zostawieniem broni w skrzynce akurat fajna, bo z pierwszego karabinu, który dostajemy, niemal w ogóle nie korzystałem i tylko wadził mi przy wybieraniu broni. A z drugą kwestią też mam identycznie. Wydaje mi się, że tak się dzieje przy niektórych misjach, bo zawsze jak schodziłem z konia przed rozpoczęciem misji to miałem bronie, które sam ustawiłem. A np. gdy podczas custcenki dostawałem od kogoś inną broń lub nawet automatycznie się ona wtedy zamieniała (takie narzucenie z góry karabinu przez twórców), to po wykonaniu misji musiałem u rusznikarza na nowo wszystko ustawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 674 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 11 godzin temu, mario10 napisał: gra notorycznie zeruje to jeszcze niektórych broni nie mogę przypisać i tak muszę je wybierać z koła broni wiecie dlaczego? To są właśnie te detale xd. I gierka ma takich upierdliwych "immersyjnych" motywików sporo. A co do szybkiej podróży, którą jakiś czas temu mi tu podpowiedziano, to działa tylko w jedną stronę, z obozu gangu xD. A że obóz jest zawsze na jakimś wygwizdowie, to w sumie o kant du.py takie rozwiązanie rozbić. Szczególnie, że z obozu zazwyczaj ruszamy na misję z obowiązkowym przydupasem. Ostatnio nie grałem 4 dni, w ogóle nie miałem ochoty odpalać kowbojów, jak już miałem okazję pograć, to wolałem odpalić PS2 i VC po raz setny, co świadczy samo za siebie. W RDR2 dobrze się bawię w zasadzie tylko w czasie samotnego free roamingu. Jak włączam jakąś misję i słyszę "trzeba podjechać tu i tu", myślę sobie-no dobra. Ale zaraz słyszę "Micah/Sean/Swanson/inna niezwykle charyzmatyczna postać z tobą pojedzie", i już humor zepsuty xd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 8 minut temu, kotlet_schabowy napisał: To są właśnie te detale xd. I gierka ma takich upierdliwych "immersyjnych" motywików sporo. A co do szybkiej podróży, którą jakiś czas temu mi tu podpowiedziano, to działa tylko w jedną stronę, z obozu gangu xD. A że obóz jest zawsze na jakimś wygwizdowie, to w sumie o kant du.py takie rozwiązanie rozbić. Szczególnie, że z obozu zazwyczaj ruszamy na misję z obowiązkowym przydupasem. Ostatnio nie grałem 4 dni, w ogóle nie miałem ochoty odpalać kowbojów, jak już miałem okazję pograć, to wolałem odpalić PS2 i VC po raz setny, co świadczy samo za siebie. W RDR2 dobrze się bawię w zasadzie tylko w czasie samotnego free roamingu. Jak włączam jakąś misję i słyszę "trzeba podjechać tu i tu", myślę sobie-no dobra. Ale zaraz słyszę "Micah/Sean/Swanson/inna niezwykle charyzmatyczna postać z tobą pojedzie", i już humor zepsuty xd. Mówiłem o szybkiej podróży przez rozłożenie ogniska A nie tego z obozu Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 30 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2020 W sumie racja z tymi początkowymi broniami, że można je schować zawsze szybciej się broń wybierze. Choć z karabinu powtarzalnego z początku gry Lancaster dalej korzystam bo nawet szybko się przeładowuje Mi akurat szybka podróż nie przeszkadza bo sobie lubię na rumaku pocisnąć, bo zawsze na jakąś drobną misję poboczną się trafi lub w jakieś fajne miejsce ale już odpuszczam polowania na zwierzęta poza legendami bo ani z tego kasy, a z czasem już mi się po prostu nie chce wyszukiwać idealnych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi