mario10 513 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ja też od platyny się odbiłem te zadania są takie dla mnie na siłę, ale myślę, że za jakiś czas powtórzę cała historię z Arthurem. I to jest właśnie najlepsze w tej grze, że czasem miałem 2 godzinne podejście z czego 2/3 czasu jeździłem na koniu, oglądałem widoki, czasem do czego strzeliłem. Cud, miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Heh jakoś się odbiłem od gry. Także z uwagi na spoilery, ale chciałbym zobaczyć dopieszczona wersje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Oj ograłbym sobie jedyneczke na nowej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 RDR zapewne wyjdzie też na PS4 ponieważ $$$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 52 minuty temu, LukeSpidey napisał: RDR zapewne wyjdzie też na PS4 ponieważ $$$. Co w tym dziwnego? Co w tym złego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 To, że taki RDR1 na Xboxa jest prawie za darmo (pod warunkiem jak masz starą grę z 360). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Cokolwiek mówili o jakimś patchu na next geny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Nope, są zbyt zajęci psuciem multi Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Bez kitu. Nie po drodze mi z tą grą. Kiedyś miałem na xbox, ale stwierdziłem, że poczekam na PC i ogram w max detalach i 60 fps, jak już miałem kompa to chwilę pograłem i odpuściłem. Myślałem, że dadzą patch na next geny i w końcu uda mi się ograć Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Ta gra ma to do siebie, że albo wciągnie od samego początku albo sorry . Jak wyszedłem z prologu to wsiąknąłem na dobre i przerwałem dopiero po skończeniu epilogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Wiesz, u mnie problemem było to, że miałem w głowie składnie kompa i olałem wersję na konsole, a jak już miałem kompa to zamiast grać, spuszczałem się nad klatkami Dlatego teraz chciałbym to ograć jak Bóg nakazał, ale jednak z grafą jak na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 On 12/12/2020 at 11:16 AM, PiPoLiNiO said: Wiesz, u mnie problemem było to, że miałem w głowie składnie kompa i olałem wersję na konsole, a jak już miałem kompa to zamiast grać, spuszczałem się nad klatkami Dlatego teraz chciałbym to ograć jak Bóg nakazał, ale jednak z grafą jak na PC. Tak tez u mnie, pograłem kilka godzin na zwykłej PS4 i powiedziałem sobie ze poczekam na PC bo to będzie mega, przyszła wersja PC ale ze hype już znikł u mnie i na internecie to człowiek ogrywa inne gry...no ale czeka w kolejce w backlogu Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Kurła jak ja się cieszę, że mam growe zaległości i dopiero teraz mogę cieszyć się RDR2. Z grą spędziłem dopiero dwie, ale bardzo długie sesje i mój zachwyt rośnie z każdą godziną. Tak immersyjnego otwartego świata chyba jeszcze nie widziałem. Widoki, fauna i flora, a do tego niesamowite udźwiękowienie robią robotę. Przejażdżka konna po lesie w trakcie deszczu brzmi na platinumach nieziemsko, no brakuje tylko zapachu deszczowego powietrza za oknem Gra zdecydowanie nie dla casuali, ja nastawiłem się na długi prolog i na to, że za wiele nie zobaczę przez pierwsze godziny i dzięki temu nie byłem rozczarowany. Po ogarnięciu początku i większości mechanik można już wsiąknąć w ten świat pełen przygód i niezliczonej ilości detali. Btw, ta gra to idealny przykład na to, że bardziej od ilości teraflopów liczy się zdolny team developerów, bo to co widzę grając na ps4pro momentami mnie zadziwia Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 I tego się trzymaj powoli, ale do przodu to gra, którą trzeba bez pośpiechu przechodzić i cieszyć się widokami, polowaniami itd, itd będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2021 Pograłem w to z 5 godzin dzisiaj i grafa robi robotę na series X ale gameplay to jak na razie zaprzeczenie idei gamingu i elektronicznej rozrywki w ogóle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2021 (edytowane) CP2077 i Morales zakonczone wiec czas nadrobic backlog, gra rozpoczęta na PS4 ale wiedzialem ze bede chcial to ograc na PC natywne 4K MAX detale robi swoje, ale nawet 3080 się poci żeby dobić te 60 klatek i są spadki, update z DLSS2.0 by się przydało Edytowane 4 stycznia 2021 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 19:23, devilbot napisał: Pograłem w to z 5 godzin dzisiaj i grafa robi robotę na series X ale gameplay to jak na razie zaprzeczenie idei gamingu i elektronicznej rozrywki w ogóle. Siadam do RDR2 co jakiś czas, zagram 1-2 misje (obecnie 30% fabuły za mną), a potem po głowie chodzą myśli że dużo lepiej bym się bawił w tym czasie grając w Hollow Knighta, Crash Team Racing albo COD MW Ale jakoś pomału idziemy do przodu z tą historią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Imo słaby sposób na granie w tę grę. Historia co prawda jest bardzo fajna i warto ją poznać ale mechaniki i misje w tej grze są no.. No są spoko i tyle, tu chodzi żeby przepaść w tym świecie i przy okazji zrobić sobie misje albo dwie A później iść na rybki i wypić kawkę w obozie z dutchem. Myślę że szybko się znudzisz grą z twoim sposobem grania Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Do RDR 2 trzeba mieć odpowiednio dużo czasu, odpowiednie nastawienie i cierpliwość. Na szczęście mesjasz odpłaca z niesamowitą nawiązką Jakieś 1h sesje to niestety nie sposób na tę grę. Te minimum 2-3h trzeba mieć, żeby wsiąknąć w ten świat, poczuć jego zapach i zapomnieć że siedzi się przed telewizorem w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Jak się wsiąknie tak solidnie to dopiero wtedy czuć ten świat, ogrom i duszę tej gry. Jak grałem po 1-2h to tak średnio się jarałem, ale jak zasiadałem na 3h i więcej to dziwnie mi się do roboty autem jeździło potem, wolałem koniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja generalnie jestem osobą, która nie szuka w grach cinematic experience tylko bardziej adrenaliny/wyzwania. Co jakiś czas ogrywam jakieś większe gry singlowe, ale zdecydowanie wolę takie na ~10-12h - za wzór postawmy MGS 1 albo Uncharted 2. W sumie Switch mnie uświadomił jakiś czas temu, że poza grami od N jest jeszcze jeden prosty powód czemu lubię na nim grać - jak zacznę, to większość gier kończę, bo nie są na 30-70h A nie jak na Xie ciągle coś rozgrzebuję i nie chce mi się poświęcać kolejnych godzin, żeby to skończyć. Wczoraj zagrałem misję gdzie musiałem porozmawiać z bohaterem, dostarczyć list, odebrać inny i mu go dostarczyć, później pojechałem z bohaterem na pewną manifestację i koniec imprezy. Zajęło to ze 45 min, grafa super, dźwięki super, Arthur komentujący wydarzenia na ekranie rewelacja, ale nie do końca tego szukam w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Wydaje mi się, że wiele osób może się odbić bo faktycznie gra ma takie powolne flow i ktoś ktoś się nastawi na akcję i szuka adrenaliny to RDR2 to nie ta gra niestety. Oczywiście są pewne etapy gry, które też tak działają, ale większość to po prostu cieszenie się światem gry. Tak jak piszesz są miskę słabe, ale samo ich wykonanie jak się zatopiłem w tym świecie sprawiało mi radość. Tu się zatrzymałem pooglądałem widoki, tu rybki, tam jakieś polowanie to samo sprawiało przyjemność, czasem jakieś dziwne akcje po drodze, a misje to taka wisienka na torcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Godzinę temu, mario10 napisał: Wydaje mi się, że wiele osób może się odbić bo faktycznie gra ma takie powolne flow i ktoś ktoś się nastawi na akcję i szuka adrenaliny to RDR2 to nie ta gra niestety No i właśnie to jest w tej grze piękne. Niczym pierwszy, dziewiczy seans: "The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford" przy szklaneczce Dalmore 64 Trinitas i dymiącym Cohiba w dłoni. Kwintesencja wszechświata. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Rdr 1 było lepsze. Było grą z krwi i kości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Było inne. Chociaż jako naczelny rdr fag forum też uważam że pierwsza część była lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi