Opublikowano 17 października 20168 l Liczę na pełną kustomizację postaci i wierzchowca za pomocą mikrotransakcji
Opublikowano 17 października 20168 l Wszyscy gadacie "z pierwszej czesci" ale pamiętajcie ze red dead redemption to druga czesc serii;) pierwszy był rd revoler moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony?
Opublikowano 17 października 20168 l RDR jest dostępny we wstępnej kompatybilności na Xbox One, więc remaster zrobiony najtańszym kosztem w stylu Sony nie przejdzie ależ oczywiście że przeszedłby w eleganckim 1080p i sztywniutkich 60 fpsach. zrobienie go w stylu GTA V, czyli dodanym fpp i 40% większej ilości królików na prerii, za cenę dalszego locka na 30 fps, to średni deal. chyba że w końcu dodaliby radio w koniu
Opublikowano 17 października 20168 l moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony? Stary i owszem, ale to żaden argument. Czy jest słaby to nie mi oceniać, niestety nie grałem, acz widziałem recenzje na yt i raczej pozytywne opinie (to nadal gra rockatara) i wydaje mi sie, ze pamiętać wypada, ze to od RD revolver sie zaczęło i gdyby nie ono to sequel by nie powstał, którego tak wszyscy wielbią. A swoją droga pewnie wszyscy mnie zjedzą ale redemption nie porwał mnie chyba tak jak was. O wiele lepiej bawiłem sie w serii gta, ale to pewnie dlatego ze nie przepadam za westernami choc mroczna wieża Kinga mnie porwała choc to troche inna bajka co nie zmienia faktu, ze z niecierpliwością czekam co tam R* pokaże, bo jestem mega ciekawy
Opublikowano 17 października 20168 l Swietnie zremasterowany RDR doobrze by namieszal na rynku, a co dopiero RDR2 w nowej oprawie i silniku. Ale to bedzie goty. I tez chce jednego bohatera.
Opublikowano 17 października 20168 l moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony? Rdr 1 chuyowy? Ty jesteś pijany czy niespełna rozumu?
Opublikowano 17 października 20168 l Niedługo odkurze PS2 i ogram ten Red Dead Revolver Mam nadzieję że da się w to jeszcze jakoś grać w 2016
Opublikowano 17 października 20168 l Polecam filmik nrgeeka z pierwszej czesci. Ma bodajże playliste "to było grane" i w miarę niedawno to ogrywał i wypowiada sie czy w dzisiejszych czasach warto jeszcze do gry wrócić
Opublikowano 17 października 20168 l wlasnie mialem wklejac DZIEJE SIE Tutaj wieksza rozdzialka, mozna sie przyjrzec dokladniej posturom: Tyle osob moze oznaczac tylko jedno, RED DEAD ONLINE
Opublikowano 17 października 20168 l JA PIEHDOLE 7 osób, 7 wspaniałych. NIE WIEM ALE CHCĘ JUŻ WIEDZIEĆ Edytowane 17 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 17 października 20168 l Bansai trolu spieprzaj z tym multi To ma byc prequel, do tego ex na sony Teraz dopiero zaczalem sie jarac PS. Jaka ladna grafika... Edytowane 17 października 20168 l przez okens
Opublikowano 17 października 20168 l Nie no po takim czasie to na pewno będzie nowa część, ciekawe czy jakiś nowy silnik zmontowali. Jednak, jakby to były skiny do GTA:Online to byłby w ch,uj troll, chyba aż tak bezlitośni nie są. Edytowane 17 października 20168 l przez ssxx1
Opublikowano 17 października 20168 l @up Bankowo to nie jest remaster ani zadne skiny, ta grafika juz raczej tego dowodzi.
Opublikowano 17 października 20168 l Mhm i smiem twierdzic, ze wlasnie widzimy gang Johna, czyli bedzie prequel Edytowane 17 października 20168 l przez okens
Opublikowano 17 października 20168 l prequel to by było to. burzliwe czasy po złej stronie prawa. oby tylko nie losy jego synka lamusa.
Opublikowano 17 października 20168 l A MOŻE TO TABLE TENIS W REALIACH CYBERPUNKOWYCH EXCLISIVE NA PC?
Opublikowano 17 października 20168 l 7 grywalnych postaci w singlu, jeden to koles ktory chce zerwac z gangiem a jego zona sie puszcza, drugi to murzyn co kradnie konie, trzeci swir palacy dziennie fajke pokoju - tego jeszcze nie grali!!!