Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 3 godziny temu, mario10 napisał: Też się nie nastawiam, że dadzą patch. Cenię bardzo Rockstar ale raczej za darmo nie dadzą Gdyby chodziło o samo fpsy czy RT to jestem święcie przekonany że bez problemu dorzucilby to za free w pierwszym lepszym patchu i zrobiliby to już dawno. Ale też jestem święcie przekonany że ich next gen patch do RDR2 będzie zawierał jeszcze miliard innych rzeczy i za to sobie policzą szekle Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Może tak być, że dodatkowa zawartość będzie kosztować, ale urządzałby mnie patch do PS5, na Ps4 ta gra wygląd pięknie to na next genie byłaby miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Ja tam gram sobie w RDO, no i ogólnie ta gra nadal wygląda bardo ładnie i dobrze. Poziom detali i szczegółów, bije do dziś niejedną grę, nawet te, które są nextgenem już, bez kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Naszła mnie znowu ochota na "kowboje" i zainstalowałem gierke na PS5. I jak to wygląda, jak jeszcze pobawiłem się ustawieniami kolorów w tv. Zrzuty ekranu tego nie oddadzą. A teraz z normalnym trybem foto chyba przebije liczbę screenów z U4. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 Dziś rano zrobiłem to samo, zainstalowałem na Ps5 RDR2 i wracam wieczorem do zabawy jestem gdzieś +- w połowie bo na tym skończyłem grę zanim przyszła PS5 zobaczymy jak to hula na nowym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 (edytowane) Śmiga zacnie. Pierwsze co to niechcący zabiłem sklepikarza i się zaczęło. Edytowane 25 maja 2021 przez PiotrekP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 Coś się nie wyświetla miałem tak przy pierwszym przejściu np przy odkładaniu pada przez przypadek strzał i jatka na całego Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać? Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Pytasz dzika czy sra w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Bierz pan nie ma co czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 23 minuty temu, XM. napisał: Pytasz dzika czy sra w lesie? Jednemu, że sra, innemu, że kupę robi... Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Powiem Wam, że czuć moc konsoli przy tej grze. Zacząłem grać na ps4 czekałem ze 3-4 minuty aż się gra załadowała, teraz wkładam pojawiają się dwa zdjęcia i gra gotowa do zabawy nawet się te procenty ładowania z boku nie pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Ja polecam jeszcze ustawić mocniejsze nasycenie kolorów w TV. Na swoim samsungu ustawiłem tryb dynamiczny i kolory nabrały soczystości. Na screenach jest coś w stylu "trawa jest mniej zielona". No i burze są zjawiskowe Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 762 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 8 godzin temu, Andreal napisał: Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać? Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać? Panie, bierz Pan kurła i się nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Powiem Wam, że uwielbiam tą grę. Wczoraj wróciłem z Spoiler Guarmy i tak mnie wciągnęła historia naszego gangu, że każdy wieczór jak jest możliwe to pykam mimo iż wiem jak się gra skończy Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Może złapiesz drugie zakończenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Ja tylko raz się zmusiłem żeby zrobić inny ending xD nie wiem po co r* Robi te różne zakończenia bo wszystkie oprócz tych "kanonicznych" są tak beznadziejne że to szok. W gta 5 było to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu Spoiler trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą , więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z Spoiler trevorem było dosyć mocna. Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Godzinę temu, Boomcio napisał: Może złapiesz drugie zakończenie... Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją Spoiler z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 5 minut temu, mario10 napisał: Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją Ukryj zawartość z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę Spoiler Słyszałem teorię, że można nie zarazić się gruźlicą nie napotykając jednego gentlemana, ale nie wiem, czy to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 No właśnie to jest ciekawy aspekt całej fabuły bo z tego co pamiętam Spoiler gruźlicą się zaraża od tego farmera co ściąga od niego jakiś dług i on kaszle czy coś tam, a faktycznie co w sytuacji gdy tą misję byśmy ominęli Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 ale to jest akurat story misja której się nie da pominąć, nawet znacznik jest chyba inny od reszty późniejszych misji od Straussa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 A widzisz nie zwróciłem na to uwagi, że ma oznaczenie takie myślałem, że to jedna z dodatkowych. W sumie logiczne, że musi być wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 Muszę chyba wrócić do gierki, bo z 80+h jestem gdzieś w chapterze 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 9 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2021 43 minuty temu, SlimShady napisał: Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu Ukryj zawartość trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą , więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z Ukryj zawartość trevorem było dosyć mocna. Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry. Spoiler idziesz z johnem i pomagasz mu uciec albo wracasz do kryjówki po hajs. I jeśli miałeś niski honor to na górze micah strzela Artiemu w łeb, a w kryjówce wbija koske w żeberko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi