Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał:

Też się nie nastawiam, że dadzą patch. Cenię bardzo Rockstar ale raczej za darmo nie dadzą :)

Gdyby chodziło o samo fpsy czy RT to jestem święcie przekonany że bez problemu dorzucilby to za free w pierwszym lepszym patchu i zrobiliby to już dawno. Ale też jestem święcie przekonany że ich next gen patch do RDR2 będzie zawierał jeszcze miliard innych rzeczy i za to sobie policzą szekle

Opublikowano

Ja tam gram sobie w RDO, no i ogólnie ta gra nadal wygląda bardo ładnie i dobrze. Poziom detali i szczegółów, bije do dziś niejedną grę, nawet te, które są nextgenem już, bez kitu.

Opublikowano

Naszła mnie znowu ochota na "kowboje" i zainstalowałem gierke na PS5. I  jak to wygląda, jak jeszcze pobawiłem się ustawieniami kolorów w tv. Zrzuty ekranu tego nie oddadzą. 

A teraz z normalnym trybem foto chyba przebije liczbę screenów z U4.

Opublikowano

Dziś rano zrobiłem to samo, zainstalowałem na Ps5 RDR2 i wracam wieczorem do zabawy jestem gdzieś +- w połowie bo na tym skończyłem grę zanim przyszła PS5 zobaczymy jak to hula na nowym sprzęcie :)

Opublikowano

Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać?

Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać?

Opublikowano

Powiem Wam, że czuć moc konsoli przy tej grze. Zacząłem grać na ps4 czekałem ze 3-4 minuty aż się gra załadowała, teraz wkładam pojawiają się dwa zdjęcia i gra gotowa do zabawy nawet się te procenty ładowania z boku nie pojawiły :)

Opublikowano

Ja polecam jeszcze ustawić mocniejsze nasycenie kolorów w TV. Na swoim samsungu ustawiłem tryb dynamiczny i kolory nabrały soczystości. Na screenach jest coś w stylu "trawa jest mniej zielona". No i burze są zjawiskowe :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, Andreal napisał:

Mam na oku RDR2 w ładnej cenie i zastanawiam się: brać, nie brać?

Jedynka bardzo mi się podobała, świetny klimat, charyzmatyczny główny bohater, nawet DLC z zombiakami przeszedłem. Jak się w takim razie ma dwójka do poprzedniej części? Bez rozpisywania się i marudzenia bym prosił: brać, nie brać?

Panie, bierz Pan kurła i się nie zastanawiaj. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem Wam, że uwielbiam tą grę. Wczoraj wróciłem z

Spoiler

Guarmy

i tak mnie wciągnęła historia naszego gangu, że każdy wieczór jak jest możliwe to pykam mimo iż wiem jak się gra skończy :)

Opublikowano

Ja tylko raz się zmusiłem żeby zrobić inny ending xD nie wiem po co r* Robi te różne zakończenia bo wszystkie oprócz tych "kanonicznych" są tak beznadziejne że to szok. W gta 5 było to samo

Opublikowano

Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu

Spoiler

trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą

, więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z

Spoiler

trevorem

było dosyć mocna.

Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry.

Opublikowano
Godzinę temu, Boomcio napisał:

Może złapiesz drugie zakończenie...

Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją

Spoiler

z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem

świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę :)

Opublikowano
5 minut temu, mario10 napisał:

Muszę poszukać bo ja zakończyłem tą akcją

Ukryj zawartość

z Duchem i Micah i na końcu zabiłem tego drugiego.Arthur umiera i mogę kierować Johnem

świetne zakończenie choć serce mnie zakłuło trochę :)

Spoiler

Słyszałem teorię, że można nie zarazić się gruźlicą nie napotykając jednego gentlemana, ale nie wiem, czy to prawda.

Opublikowano

No właśnie to jest ciekawy aspekt całej fabuły bo z tego co pamiętam

Spoiler

gruźlicą się zaraża od tego farmera co ściąga od niego jakiś dług i on kaszle czy coś tam, a faktycznie co w sytuacji gdy tą misję byśmy ominęli :)

Opublikowano
43 minuty temu, SlimShady napisał:

Czy ja wiem, w piątce każdy ending miał sens. W końcu

Ukryj zawartość

trevor jest nieobliczalnym zjebem, a majkel konfiturą

, więc jak ktoś podjął taką decyzje, to jest to zrozumiałe. W dodatku ta scena z

Ukryj zawartość

trevorem

było dosyć mocna.

Przypomnij o co chodziło z RDR 2, nie kojarzę tam podejmowania wyborów pod koniec gry.

Spoiler

idziesz z johnem i pomagasz mu uciec albo wracasz do kryjówki po hajs. I jeśli miałeś niski honor to na górze micah strzela Artiemu w łeb, a w kryjówce wbija koske w żeberko