Figuś 21 141 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Też miałem robić, ale przy złotych medalach poległem a drugi raz takiego molocha nie miałem ochoty zaczynać no i 50lvl w online a na premierę to za duży grind był Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 No w początkowych etapach życia Multi to była kurwa katorga xD siedziało się na dachu i strzelał do policji która wchodziła po drabinie ze specjalnej amunicji xD nigdy więcej takich tortur dla jakiegoś pucharka. No ale teraz idzie to wbić i przy okazji w miarę dobrze się bawić bo jednak trochę tego kontentu jest. Ale tak, medale i lvl zdecydowanie najgorsze, chociaż 100% też nie jest jakieś super przyjemne A jak ktoś nie badał zwierzaków na bieżąco to później bawienie sie w szukanie też trochę może zająć. Ogólnie jak jesteście zdrowi na umyśle to nie róbcie sobie tego i nie bawcie się w platynowanie rdr2. Po paru godzinach w fpp mam dosyć, fatalnie się tak gra na dłuższą mete. Fajny tryb do przeszukiwania pomieszczeń bo w tpp Artur sobie średnio radzi w takich miejsach i ogólnie do zabawy ale żeby grać tak całą grę? Nope, odradzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 No panowie robić w tej gierce platynę jest w tym jakiś heroizm podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Można nabawić się lumbago Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Bez kitu, ja nawet 100% olałem, bo generalnie nie trawię już za bardzo zbieractwa, plus te wyzwania wyglądały na strasznie czasochłonne, a i tak mam w grze blisko 100 godzin. Btw na Xboxie tylko 20% graczy skończyło grę (przeszło epilog), nie mówiąc o 100% czy calakach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 No dodali dużo zjebanych znajdziek żeby był sens wydawania tego poradniczka, z wyzwań najgorsze były te hazadzisty bo Jak się miało pecha to można było spędzić na tym wiele godzin. No rdr1 to nie jest jeśli chodzi o frajdę z wbijanie 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Pojebane to były te polowanie na te wszystkie chujstwa, zwłaszcza te jebnięte ptaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 No właśnie te polowania wszystkie są przegięte, sam dwa razy przeszedłem tą gierkę i mam jakieś 150-160 godzin, każde przejście super i nowe smaczki odkrywałem, ale nie chce mi się z tym bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Zgadza się. Ile tam jest contentu to głowa mała. Problem w tym, że większość nawet tego nie zobaczy, bo Rockstar uparcie nie daje znaczników i żeby dokopać się do większości rzeczy trzeba drukować mapy lub zerkać do poradników. Nie na tym to powinno polegać. Co do platyny, to mam wrażenie, że oni specjalnie robią takie wymagania, by potem się śmiać z tego, że znajdują się tacy jak np. ja, którzy marnują tyle czasu na jej zdobycie co by urósł e-penis 0,1% osób, które zdobyły platynowy dzban mówi samo za siebie. Edytowane 18 października 2021 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 25 minut temu, [InSaNe] napisał: Problem w tym, że większość nawet tego nie zobaczy, bo Rockstar uparcie nie daje znaczników i żeby dokopać się do większości rzeczy trzeba drukować mapy lub zerkać do poradników. Nie na tym to powinno polegać. Chłopie, co ty do cholery piszesz? O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Bez kitu xD przez te ubi gry zapomnieliście o najpiękniejszej rzeczy w gierkach czyli odkrywaniu jej samemu. Ja na 4 przejściu dalej widzę nowe rzeczy i pewnie mogę przejść jeszcze 10 razy A i tak nie zobaczę wszystkiego, coś pięknego. Prawdzie aaaa i jedyna gra w historii w otwartym świecie w którym serio można się zapomnieć że to gierka. Znaczniki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Na ja teraz gram i właśnie to jest mega że kolejny raz niby jestem gdzieś gdzie już byłem albo ciut obok i nagle odkrywam jakiegoś za(pipi)iaszczego questa.Np.ostatnio jakiś dzieciak u sklepikarza z bronią w piwnicy itd.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 (edytowane) Napisałem, że wiele osób tych smaczków nie zobaczy. Bo się po prostu w gierkę nie zagłębi. Ja tę grę przeorałem na wszelkie możliwe sposoby i szkoda, że wielu rzeczy nie odkryje się bez poradników. Pozbierajcie choćby te ziółka i inny shit bez jakiegoś faqa. Albo zróbcie wyzwania. Dla mnie to jest słabe rozwiązanie. W pewnym momencie gra Was zmuli, eksploracja Wam się znudzi i nie zobaczycie połowy fajnych rzeczy. Albo przejdziecie grę i potem już nie wróccie z braku czasu lub z jakiegokolwiek innego powodu i przelecą bokiem faunę questy itd. M. zd. przydałby się złoty środek by zrównoważyć ułatwiacze z ubicrapów, jak i zakamuflowaną mapę z rdr. Wtedy wiele osób mogłoby wycisnąć z tego dzieła więcej. Sam wątek główny to kupa godzin grania i wiele osób to przerasta. Edytowane 18 października 2021 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Całe dwa przejścia przejeździłem na koniu użyłem szybkiej podróży może z 5 razy bo właśnie wówczas ta gra ma najwięcej smaczku, pomijam, że po prostu lubiłem jeździć na białej klaczy i podziwiać widoki, ale jeżdżąc po lasach i bezdrożami co chwilę na coś fajnego się trafiło od przypadkowych band, przez obozowiska zbirów ukryte w środku lasu po jakieś dodatkowe misje od NPC. Za drugim przejściem natrafiłem na przykład na obóz drwali, u których można było sprzedawać rzeczy niby nic a jednak mi zrobiło fajnie dzień gracza w RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Ja bardzo miło wspominam te podróże i na pewno mi się nie dłużyły. Fajne widoki, co chwila jakaś zwierzyna przy drodze, no i losowe zdarzenia, które akurat często mnie irytowały, szczególnie zasadzki jak jechałem robić misję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Ale w tej grze te losowe eventy serio są tak dobrze wplecione i nienachalne że w moim przypadku to nie męczyło, kilka się co prawda powtarza ale nke mamy sytuacji z jedynki gdzie co 3 wjazd do miasta chłop kradnie powóz albo ktoś chce zabić dziwke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 O tak, świat tej gry to prawdziwe ruchome pisaki. Można się zapaść bez opamiętania. Dziesiątki godzin spędzone na samej, bezcelowej wędrówce konno to jedne z najlepszych chwili w giereczkowym świecie. Do tego stopnia, że czasami robienie misji w głównym wątku zakłócało mi harmonię, którą budowałem bez pośpieszną eksploracją świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 4 godziny temu, Pupcio napisał: Ale w tej grze te losowe eventy serio są tak dobrze wplecione i nienachalne że w moim przypadku to nie męczyło, kilka się co prawda powtarza ale nke mamy sytuacji z jedynki gdzie co 3 wjazd do miasta chłop kradnie powóz albo ktoś chce zabić dziwke No nie wiem, w pewnym momencie to miałem strasznie często ten event gdzie typa ugryzl wąż. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Serio? Ja miałem max 3 razy chociaż wydaje mi się że było to 2 razy i za to raz dostajemy darmowy zakup w valentine i rhodes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Ale ten event ma być kilka razy, z resztą sam Arthur się dziwi, że znowu go ukąsiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 No tak to jest nawet ten sam gosc, a nie różne eventy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Ten sam gość, ale on zostaje ugryziony kilka razy i to nie z winy, że się gra zapętliła, tylko w wyniku jego historii. Jakby to był błąd gry, to by Arthur zawsze reagował tak samo, a on pamięta o poprzednim ugryzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 beka z farkri Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 RDR2 to sztosiwo. Szkoda, że tak długo trzeba czekać na kolejne gry z Rockstar Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 8 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2021 No jednak takiego kosiora to nie wyklepiesz w 2-3 lata. Dlatego liczę że następna ich też rozpierdoli pod tym względem. Chociaż Zelmer już mówił że lepiej robić gry na premiere z mniejszą zawartością i dodawać więcej z czasem więc heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi