Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W RDR2 i na szlaku i poza nim jest co robić, a powiem Ci że warto czasem na skróty przez las pojechać bo ciekawe niespodzianki są w środku lasu :)

Dla mnie prolog jest świetny jak się przemieszczają przez zaspy i wprowadzenie do historii:obama:

Opublikowano

No i skończyłem rozdział 2. Długi był, ale zaliczyłem wszystkie misje i trochę się pobawiłem w polowanie, bounty hunting, pokera. Wyśmienita gra. Wczuwa jest niesamowita, w tym świecie chce się po prostu być, a nie grać. 

Opublikowano

Też uwielbiam początek, klimat mega gęsty, napad na pociąg z tą muzyką to coś wspaniałego 

No i przez to że tyle czasu spędziliśmy w śniegu to wjazd w te piękne zielone lasy robi milion razy większe wrażenie niż gdybyśmy od razu zostali tam wrzuceni

• Lubię! 2
Opublikowano
6 minutes ago, Wredny said:

Dokładnie.

A jak później wracamy w śnieżne rejony, zwłaszcza za dnia, gdy ten biały puch połyskuje w promieniach słoneczka i osadza się na płaszczu Arthura :banderas:

Ehh braku next gen wersji R* nigdy nie wybaczę :frog: 

Opublikowano

Nie straciłeś zbyt dużo. Chociaż muszę przyznać że w to wożenie bimbru to się wkręciłem chwile xD Miało potencjał jak zawsze ale r* nie potrafi zrobić multi którego chcą ludzie. Chociaż na pc moderzy sami robią dobre multi do ich gier więc tylko konsolorze mają lipe

Opublikowano

Ja chwilę pobiegałem, przeszedłem tutorial, potem mnie ktoś zabił na dzień dobry, poszedłem do sklepu z bronią, pierwsza lepsza strzelba kosztowała tyle, że musiałbym kilka godzin grindować jakieś gówniane misję to dałem spokój. Potencjał zwłaszcza PvE był ogromny, ale R* wolało iść ścieżką GTA :( 

Opublikowano

Ceny później trochę ogarnęli a dzieciaki z gta po miesiącu sie znudziły i zostali tylko true komboje więc społeczność jest git no ale jak olali temat to nie było po co w to grać bo pvp to koszmar a nie zabawa

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał:

To jest niepojęte, jak wygląda ta gra

To zapytaj się Tjery, albo Pipolinio czy aktualnie na tym sprzęcie masz się czym jarać ;)

• Haha 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

Gra miała późniejsze reedycje na Xboxa? Dzisiaj odebrem zafoliowaną sztukę ( z plombą) i pudełko nie ma tej plastikowej zielonej części z napisem u góry tylko okładkę na cały front, w pudełku nie ma też mapy ani instrukcji.

Ktoś uzywke spakował.

Opublikowano
12 minutes ago, Homelander said:

Albo to pudełko ma dziwny kolor albo zdjęcie przekłamuje. Porównałeś do innych?

Kolor podobny, generalnie mam kilka gier i różnią się delikatnie odcieniami, ale nie mam żadnego z taką okładką. Albo klasyczne z plastikiem u góry albo nowe wersje okładek z XSX. Gierka normalnie kupiona w Empiku.

Opublikowano

Dziwne, wszystkie edycje gier powinny mieć mapę. Tylko na polskich aukcjach widać pudełka bez map, o chuj tu chodzi.

Opublikowano

No dziwna sprawa, przejrzałem internet i nigdzie nie widziałem takiego wydania. Nie wiem czy iść to zwracać czy olać temat, rzadko kupuje ostatnio gry a jak już kupiłem to taki numer.

Podejrzewam, że to jakaś świeża eko partia w najnowszej wersji pudełka pod XSX. Takie same mam np. z Halo Infinite albo Elden Ring.

Opublikowano

Jak po taniości kupiłeś i nie do jakiejś tam kolekcji to bym olał temat jak gra jest w porzadku. 

Ja ostatnio po kilku miesiacach wróciłem do tytułu i wykonuję sobie misje. I chyba dobrze, że zrobiłem sobie przerwę, bo gra mi się bardzo ok :)