Faka 4 007 Opublikowano sobota o 15:13 Opublikowano sobota o 15:13 No ale idzie wydłubać oczy. Co się zobaczyło w 60 klatkach w tej grze, człowiek już nie wróci do 30, mdli na sam widok. 1 Cytuj
Bzduras 12 664 Opublikowano sobota o 15:14 Opublikowano sobota o 15:14 Switcha żeśta nie mieli i się rozbisurmaniło towarzystwo, o. Cytuj
Faka 4 007 Opublikowano sobota o 15:16 Opublikowano sobota o 15:16 O przepraszam, switcha mam i siedzi na dnie szuflady, bo jest technicznym gównem XD. Ostatnia kupiona gierka to Zelda, a potem poszła w pizdu do szuflady. Cytuj
Homelander 2 119 Opublikowano sobota o 15:19 Opublikowano sobota o 15:19 Na C64 i Amidze się większość starych chłopów wychowywała, na Pentium 133 w Tomb Raidera w 15 klatkach się grało i było kurwa dobrze. A teraz RDR2 w 30 śmierdzi. Gówniarzom rozpieszczonym się dziwić jak tu stary chłop wydziwia. Szkoda słów Cytuj
Bzduras 12 664 Opublikowano sobota o 15:44 Opublikowano sobota o 15:44 Ale też nie grajmy kartą "kiedyś to 2fps były i człowiek groł", bo kiedyś to się na osiołku trasę z Sosnowca do Radomia w tydzień robiło. 30 klatek jest takie se, ale żeby mówić o niegrywalnym wolnym padaczniku w przypadku RDR2 no to trzeba mieć naprawdę żal do rockstara. Przez długi czas pecetowa wersja nie istniała a i tak ta gra zgniotła 3/4 branży, przypominam. 1 Cytuj
Wredny 9 596 Opublikowano sobota o 15:55 Opublikowano sobota o 15:55 Mi w RDRII na PS5 bardziej niż 60fps to brakuje wyższej rozdziałki, bo mocno rozmazana jest ta gra niestety i mam wrażenie, jakbym miał jakąś mgłę na oczach. Cytuj
iluck85 2 937 Opublikowano sobota o 16:51 Opublikowano sobota o 16:51 Mimo że mam pudełko 1 i 2 na X, to kupiłem na Steam RDR 2. Sprawdzę jak się gra na PC- 82zł. Na jedynkę poczekam, teraz 170. Poczekam aż spadnie poniżej dwójki, to sobie kiedyś przypomnę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi