Faka 4 047 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 No ale idzie wydłubać oczy. Co się zobaczyło w 60 klatkach w tej grze, człowiek już nie wróci do 30, mdli na sam widok. 1 Cytuj
Bzduras 12 810 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Switcha żeśta nie mieli i się rozbisurmaniło towarzystwo, o. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 O przepraszam, switcha mam i siedzi na dnie szuflady, bo jest technicznym gównem XD. Ostatnia kupiona gierka to Zelda, a potem poszła w pizdu do szuflady. Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Na C64 i Amidze się większość starych chłopów wychowywała, na Pentium 133 w Tomb Raidera w 15 klatkach się grało i było kurwa dobrze. A teraz RDR2 w 30 śmierdzi. Gówniarzom rozpieszczonym się dziwić jak tu stary chłop wydziwia. Szkoda słów 1 Cytuj
Bzduras 12 810 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Ale też nie grajmy kartą "kiedyś to 2fps były i człowiek groł", bo kiedyś to się na osiołku trasę z Sosnowca do Radomia w tydzień robiło. 30 klatek jest takie se, ale żeby mówić o niegrywalnym wolnym padaczniku w przypadku RDR2 no to trzeba mieć naprawdę żal do rockstara. Przez długi czas pecetowa wersja nie istniała a i tak ta gra zgniotła 3/4 branży, przypominam. 1 1 Cytuj
Wredny 9 756 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Mi w RDRII na PS5 bardziej niż 60fps to brakuje wyższej rozdziałki, bo mocno rozmazana jest ta gra niestety i mam wrażenie, jakbym miał jakąś mgłę na oczach. Cytuj
iluck85 2 983 Opublikowano 30 listopada 2024 Opublikowano 30 listopada 2024 Mimo że mam pudełko 1 i 2 na X, to kupiłem na Steam RDR 2. Sprawdzę jak się gra na PC- 82zł. Na jedynkę poczekam, teraz 170. Poczekam aż spadnie poniżej dwójki, to sobie kiedyś przypomnę. Cytuj
iluck85 2 983 Opublikowano 3 grudnia 2024 Opublikowano 3 grudnia 2024 Licznik nvidi wskazuje ponad 150 fps- nie wiem ja tego nie widzę A nie będę instalować na x żeby porównać. Gra wolna i rozkręca się wolno, brak biegania po obozie meh. Ale nie o to chodzi, wziąłem na PC typowo pod grafikę, fabuła gdzieś na końcu. Łażę i robię jakieś bzdury i napawam się klimatem. To co R tu odjebał to głowa mała. Te życie, fauna, klimat, muzyka, detale i smaczki. Po premierze leciałem z fabułą, teraz idę Inną drogą. Potem jedynkę wezmę. Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 11 grudnia 2024 Opublikowano 11 grudnia 2024 Gram sobie w te RDR2 i wsiąkłem całkowicie. Bez kitu, to jest chyba najlepsza gra jaka została do tej pory zrobiona. Ten świat jest tak autentyczny, prawdziwy, żyjący, że absolutnie nic w nim nie dziwi. W sensie tego się wręcz oczekuje, że wszystko będzie w nim tak absolutnie realne. Te leniwe tempo jest wręcz terapeutyczne. Do tej pory jedynie Zelda BotW wywoływała we mnie takie odczucie. Ja po prostu wypoczywam przy tej grze, a jej immersyjność jest niesamowita. Wow. Jakoś przy tv nie byłem w stanie do tego stopnia się wciągnąć. Miałem grać w Indianę Jonesa, no ale cały czas chcę wracać do Red Deada jak tylko złapię decka 1 Cytuj
Plackus 448 Opublikowano 11 grudnia 2024 Opublikowano 11 grudnia 2024 @Homelander Przy tej grze akurat wedlug mnie lepszy bedzie tv, ktory pieknie odda duze polacie terenu ciagnace sie az po horyzont. Milego granka w najlepsza gierke ever Cytuj
mario10 560 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 (edytowane) Bo to jest po prostu sztos gra. Ja uwielbiam ale zobaczysz ile jest świetnych smaczków i rewelacyjnych misji w tej grze. W kwestii fabularnej jak dla mnie tylko Wiesiek ma podjazd Edytowane 12 grudnia 2024 przez mario10 2 Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 13 grudnia 2024 Opublikowano 13 grudnia 2024 Różnica generacji obecnie nic takiego już nie uświadczymy Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 17 grudnia 2024 Opublikowano 17 grudnia 2024 Skończyłem drugi rozdział. No co za tytuł. Miałem grać w Indianę Jonesa, no ale zwyczajnie nie mogę porzucić Red Deada. Siadam do gry i odpływam, coś wspaniałego. Gra świetnie przeplata i robi idealne dla tej pozycji proporcje eksploracji i akcji. Do tego opowieść jest zwyczajnie świetna i wciąga. Co za gra! 1 1 Cytuj
mario10 560 Opublikowano 18 grudnia 2024 Opublikowano 18 grudnia 2024 Ja do niej siadłem jak okresowo nie miałem w co grać i tak w zasadzie z nudów bo sobie myślałem co tam może być fajnego w kombojach, ależ się myliłem. Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ukończyłem chapter 3. To co się odjebało na końcu w miasteczku i posiadłości to Ale i tak nic nie przygotowało mnie na Saint Denis. Autentycznie złapałem doła i ręce mi opadły jak tam dotarłem. Masakra Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano piątek o 22:58 Opublikowano piątek o 22:58 No i jest rozdział V. Poprzedni to była jazda bez trzymanki. Dutchowi już chyba całkowicie odwaliło. No mocno jestem ciekawy co dalej. Oczywiście wiem jak to się skończy, trudno uniknąć spoilerów przy 6letniej grze tego pokroju, ale droga jest ważniejsza niż cel w tym przypadku Cytuj
Pianista911 22 Opublikowano wczoraj o 11:01 Opublikowano wczoraj o 11:01 Kiedyś kupiłem i pograłem kilka godzin na Series X, ale przyznam, że się nie wkręciłem. Potem dałem drugą szansę na PS5, jak było w abonamencie i znowu to samo. Czy rzeczywiście trzeba się przemęczyć przez te pierwsze godziny, rozkręca się to potem? Swoją drogą, mam wrażenie, że ładniej ta gra wygląda na Xboxie - graficznie miałem takie konkretne "wow". Cytuj
mario10 560 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Trzeba przetrwać początek bo jednak prowadzenie fabuły jest mocno niespieszne, sama gra ma takie samo tempo więc do tego trzeba się przyzwyczaić. Ale jak Ci dwa razy nie siadło to może być ciężko. Ja wsiąknąłem po samym początku i prolog mnie kupił Cytuj
Donatello1991 1 465 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Jak nie siadło pp początku to nie siadzie wcale. To jest spaghetti western gdzie trzeba się wczuć mocno w świat i go wsiąkać. Coś jak Hwnrykiem w KDC tylko tam to jeszcze bardziej złożone x 10. Cytuj
Szymek 1 057 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Pianista911 napisał(a): Kiedyś kupiłem i pograłem kilka godzin na Series X, ale przyznam, że się nie wkręciłem. Potem dałem drugą szansę na PS5, jak było w abonamencie i znowu to samo. Czy rzeczywiście trzeba się przemęczyć przez te pierwsze godziny, rozkręca się to potem? Swoją drogą, mam wrażenie, że ładniej ta gra wygląda na Xboxie - graficznie miałem takie konkretne "wow". Jak chcesz zaliczyć kolejna gierkę to sobie daruj. Będziesz się Pan męczył. Natomiast jeśli chcesz przeżyć przygodę życia to radziłbym looknac jakiś western. Wczuc się w tamte czasy. Sam do gry podchodziłem 3 razy. W tamtych momentach moje nastawienie nie było odpowiednie Edytowane 22 godziny temu przez Szymek 1 Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu U mnie też to chyba jest 3 albo 4 podejście i wreszcie siadło. Ale przyznam szczerze, gdybym miał w to grać na telewizorze to bym odpuścił ponownie. Cytuj
Bartg 5 537 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pytanie co to kilka godzin, imho gra na dobre rozkręca się pod koniec pobytu w pierwszym obozie (Horseshoe overlook). Cytuj
Pupcio 18 750 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Drugi chapter najlepszy i tu nawet nie ma o czym dyskutować jedyna rysa na diamencie to wiadomo co w piątym rozdziale 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi