Boomcio 4 292 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia No i aktorzy głosowi Artura i Johna też dołożyli cegłę, zwłaszcza ten drugi. Cytuj
MaZZeo 14 406 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Z RDR2 pamięta się cały gang, za to z GTA V poza grywalna trójka nikogo. Cytuj
Homelander 2 510 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Bo w GTA V nie odgrywali oni żadnej roli. Pojawiali się i znikali. Gang w RDR2 był z nami przez cały czas, to zupełnie coś innego. Cytuj
Homelander 2 510 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia No wiadomo, że przesadza, była kilka fajnych postaci pobocznychbw GTA V. No ale nie było szans na więź taką jak z gangiem Cytuj
Ken Adams 356 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wsiaklem w ten swiat znow. Dzisiaj pogralem kilka godzin i nie zrobilem zadnej misji fabularnej. Planowalem tylko przejsc opowiesc bo po co robic drugi raz wszystko. Wszystko poszlo nie tak, wedruje sobie gdzie popadnie. Znalazlem te wagony z sztabkami zlota, i wiadomo, kogo nie zmienily pieniadze niech podniesie w gore palca. Ponad godzine spedzilem u krawca dobierajac ubranka na rozne okazje i pod ulubiony kolor. A dajcie spokoj. Nie chce pchac wozka fabularnego bo akurat oboz zajmuje miejscowke nad woda, ktora jest moja ulubiona. Rano sie fajnie ryby lowi i jest jeszcze wzgledny spokoj. Wyruszam o poranku, zycie pisze scenariusz ja odgrywam swoja role, na koniec dnia wracam obmyc sie w hotelu Valentine i wracam sprawdzic co tam w bandzie czy nadal lezakuja beztrosko. Chcialbym zabic micah. Szkoda, ze sie nie da. Zwykly pet. A Sadie czytajaca Artiemu list napisany przez Pearsona to jedna z pieciu najsmieszniejszych scenek w gierkach wideo. Arty tym razem sie nie pierd*li. Pierwszym razem bylem grzeczny zawsze. Teraz zgola inaczej. Kto wyciaga bron - ginie, kto szturchnie mnie gdy ide - ponosi tego konsekwencje. Co za tym idzie wiecznie jestem poszukiwany. Wyjatkowo pasuje mi strzelanie w tej gierce a kiedys nie lubilem. Ale najlepsza jest w tym wszystkim, powtarzam najlepsza jest w tym wszystkim przyroda, natura, flora fauna i woda, zwal jak zwal. Dzien deszczowy, czy dzien upalny, to mozna dotknac i odczuc, ze tak wlasnie jest. Brakuje mi tylko jednego. Nie mozna zabijac nikogo z obozu. Nie mozna wydac Dutcha policji. Np. w tej misji z mlodym Marstonem. Tym agentom. Dlaczego nie?!!!??! A do konca gry mozna byloby kontynuowac wydarzenia poboczne przez 100h. A Dutch moglby uciec z wieznia, pragnac zemsty, tego bym chcial. No ale nie mozna wygrac z natura. Dla mnie gierka top i tak. Pewnie z dwa miesiace mi zejdzie jak nie dluzej howdy (YEEEP) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi