Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) Jak to 'memo' jest faktycznie prawdą, to wraca stare, dobre RDR Łowienie ryb, kopanie złota, Strangers Dawać Gameplay Series, dziadki! Ale skoro mają nowe screeny, to chyba jest legitnie. Edytowane 6 lutego 2018 przez Rozi Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Ja to liczę na zapowiedź w game informerze, dziś chyba będzie pokazana okładka Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Myśle ze to może być prawda. Battle royale pasuje do konwencji i chyba w te struny musi Rockstar uderzać by coś zarobić na Online w tej grze, bo przecież nie da się wrzucić tyle chłamu w postaci skinów, aut i ubranek co do GTA Online Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 no ja sobie nie wyobrazam battleroyale w rdr2, no ale niech mnie zaskoczą. Jeśli to prawda szykuje się kolejna gra-moloch na lata. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Czemu sobie nie wyobrażasz? Bardzo łatwo sobie wyobrazić - wrzucamy na określony teren iluś tam graczy i się zabijają. Teren co jakiś czas może być ograniczany np. pożarem wokół i jazda. Oby strzelało się tak miodnie jak w pierwszej części, team deathmatche były po prostu super. I niech wrócą legendarne zwierzaki do jazdy. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 Jak dobrze pamiętam był też podobny tryb w multi RDR-a. Wygrywał typek z największą ilością trupów na koncie. Zresztą free roam też był takim battle royal tyle, że z respawnami. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 (edytowane) 6 godzin temu, Pupcio napisał: Ja to liczę na zapowiedź w game informerze, dziś chyba będzie pokazana okładka Nope Metro Exodus Edytowane 6 lutego 2018 przez Słupek Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 No ja mimo wszystko nie wyobrażam sobie że stary Xone czy też ps4 pociągnie tryb z 100 graczami. Co nie zmienia faktu że każdy dodatkowy tryb na plus , no i widok FPP niczym w CoJ cudo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 (edytowane) W dniu 6.02.2018 o 18:17, Rozi napisał: Czemu sobie nie wyobrażasz? Bardzo łatwo sobie wyobrazić - wrzucamy na określony teren iluś tam graczy i się zabijają. Teren co jakiś czas może być ograniczany np. pożarem wokół i jazda. Oby strzelało się tak miodnie jak w pierwszej części, team deathmatche były po prostu super. I niech wrócą legendarne zwierzaki do jazdy. no ale jak będą gracze rozrzucani po terenie? Sterowcem? na tym polega myk pubgu czy frontlinie, że wszyscy są zrzucani z wysokości co pozwala np przy większym zagęszczeniu graczy jeszcze skorygować lot by nie było sytuacji ze 50 chłopa biegnie po jeden pistolet. Co do reszty no to już nie ma problemu, najgorzej jak by gra sama nas losowo wrzucała na mape albo jakieś inne dziwne rozwiązanie, na które nikt normalny by nie wpadł (jak krator postaci z gta online XD ) Myśle, że r* nie będzie chciał robić kalki z popularnych juz gierek z battle royale i wymyśli coś swojego, no i na to licze, bo średnio widze pomysł robienia kalki 1:1 pubga tyle że z konikami i indianami. Edytowane 8 lutego 2018 przez Orzeszek Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Bedzie wyskakiwanie z pociagu XD Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 W dniu 6.02.2018 o 19:15, SpacierShark123 napisał: No ja mimo wszystko nie wyobrażam sobie że stary Xone czy też ps4 pociągnie tryb z 100 graczami. Co nie zmienia faktu że każdy dodatkowy tryb na plus , no i widok FPP niczym w CoJ cudo tryp fpp? tfu Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 9 lutego 2018 Opublikowano 9 lutego 2018 Oczywiście podobnie jak GTA V gdzie sprawdzał się świetnie jako alternatywa by czasem polatać po mieście co w tym złego jeżeli jest to dodatkowa opcja? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Jak to zobaczyłem to myślałem że to jakiś trolling z tą okładką xD Chyba w końcu możemy liczyć na jakieś konkretne informacje a nie 2 obrazki i przesuniętą date premiery Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 gdybysmy mieli lata 90 to taka okladka cdaction mogla by przejść Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Ale to jest chyba nawiązanie do pierwszego Red Dead Redemption, bo mają pisać o 300 najlepszych grach jakie stworzono, więc chyba nie trzeba się napalać Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Model prosto z ale z filtrem rysunkowym z darmowej appki z app store. Mam nadzieję, że pierwszy konkretny artykuł nie będzie skupiał się na multi Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 3 minuty temu, Rozi napisał: Ale to jest chyba nawiązanie do pierwszego Red Dead Redemption, bo mają pisać o 300 najlepszych grach jakie stworzono, więc chyba nie trzeba się napalać I myślisz że z tych 300 gier dali by akurat rdr? No nie wiem nie wiem Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 podejrzewam że nie ale clickbait dobry, w końcu każdy napalony i więcej uwagi przyciągną. oby jednak było coś na rzeczy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 To jest jedna z kilku wersji okładki. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 I myślisz że z tych 300 gier dali by akurat rdr? No nie wiem nie wiemWystarczy, że gra ma tam swoich fanów i ląduje na okładce Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Te okładki już chyba wczoraj albo przedwczoraj ogłosili, i to jest okładka związana z pierwszym RDR-erem. Też jak ją zobaczyłem pomyślałem o RDR2 a potem " Besides celebrating this achievement with a party we've put on with Fulton brewery, we also commissioned five beautiful covers that celebrate some of gaming's finest works and eras by artist Greg Semkov. We chose our covers on a number of factors, including giving classics that we never did a cover story on a chance to grace the cover of Game Informer as well as picking genre-diverse titles in order to present the rich breadth of gaming. The four games chosen four special covers are Red Dead Redemption, Minecraft, Metroid, and World Of Warcraft. The fifth cover is a both a callback to the original magazine design from 1991 as well as a thematic piece of art intended to capture the enthralling experience of falling in love with the world of video games for the first time. " http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2018/03/03/april-cover-revealed-game-informer-300th-issue.aspx Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Juz kwiecien a w temacie gry cisza? Czyzbym wyczuwal poslizg do marca 2019? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 To nic nowego. Wiekszosc ich gier ma poslizgi. Lepiej dluzej poczekac niz dostac niedopracowany produkt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi