Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Za 6 miesięcy będzie premiera gry. Jakiś harmider się odbywa na GTA Forums i w internetku, WIĘC MOŻE DZIŚ DOSTANIEMY NOWE INFO.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Za godzine coś wrzucą pewnie, trailera się nie spodziewam ale kto wie

Opublikowano

Może w końcu mityczny kawałek gameplayu, który pokazują już gdzieś od roku i pokazać nie mogą? :yeti: 

Opublikowano

Nooooo, mam nadzieję że pokażą w końcu coś więcej, a nie tylko ładne obrazki z kowbojami na tle zachodzącego słońca. Chciałbym w końcu zobaczyć jak wygląda gameplay, ale kalkując na chłodno to chyba jest na to niewielka szansa.

Opublikowano

Pewnie rzucą jeden gameplay przed premierą jak przy gta v i tyle, mi to w zupełności wystarczy

Opublikowano

Mi też, no faktycznie z Piątki był ten jeden z singlem i jeden albo dwa ze sronjalnem. W ogóle zapowiedź tego trzeciego trailera, jakie nawiązanie do poprzedniego RDR-A, do Marstona :wub:

Opublikowano

Mówiłem, że coś będzie, mówiłem! Już mam mokre gacie.

Gameplay series pewnie nie będzie w ogóle :(

:obama::obama::obama:

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie trochę później niż Spiderman, no bo nie ukrywajmy, słabo to by wyglądało jak te dwie sztosy wypadły by blisko siebie premierowo. No i trzeba zapamiętać, że te dwie gry to będą kolosy, także będzie co robić.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Arthur Morgan. 

Gra wyjdzie 26 października 2018 roku, nie będzie żadnej obsuwy już.

Opublikowano

No i gitara, akurat Spiderman 7 września, to będziesz miał dużo czasu, gdzie za horyzontem będzie już czekał RDR2, piękna generacja.

Opublikowano

Jeszcze w w październiku B A T T L E F I E L D, oj piękna jesień.

Opublikowano
18 minut temu, Rozi napisał:

Arthur Morgan. 

Gra wyjdzie 26 października 2018 roku, nie będzie żadnej obsuwy już.

czyli główny bohater? jakos niepodobny na tym artworku do postaci z trailerów, głównie przez zarost.

Opublikowano

Tak, to on.

Opublikowano

Jeśli miałbym się pobawić w jasnowidza to do premiery w październiku, poza tym najbliższym trailerem, zobaczymy jeszcze 3 filmiki

gameplay z singla

gameplay z online

launch trailer

nie liczyłbym na serię gameplayów jak w przypadku jedynki

Opublikowano

no nie powiem jaram sie i nie moge doczekac sie trailera, jesien dla graczy bedzie wspaniala :banderas: 

Opublikowano

Jestem niesamowicie ciekawy formy Rockstarów. Strasznie się zeszmacili po premierze GTA5. Osiedli na laurach, nie wydali żadnego DLC, żadnej gry, żadnego nowego IP. Jeszcze kilka lat temu uznawaliśmy ich za zbawców i bogów gamedevów. Z jednej strony się sprzedali - ciekaw jestem z drugiej strony czy mimo to są w stanie dostarczyć nam tytuł, którego do tej pory nie było, zarówno technicznie jak i designersko. Czekam fhuj i w żaden trailer czy gameplay nie uwierzę, póki własnoręcznie nie zagram.

Opublikowano

Jeszcze 9 godzin!

Śniło mi się dziś, że wraz z trailerem Rockstar udostępniło wersję beta dla wszystkich. Najciekawszą sprawą był setting, bo gra działa się w latach 40. :/

Opublikowano

Mimo, że nie jestem fanem Red Dead Redemption (grałem w jedynkę, ale jakoś mnie nie wciągnęła)  to czekam z niecierpliwością zarówno na trailer jak i na samą grę. 

Może nie interesuje mnie to RDR2 samo w sobie, a bardziej to, czy Rockstar dalej potrafi robić (fajne) gry.  Mam pewne obawy co do GTA6 :D

Opublikowano

Spokojnie, poczekasz jeszcze tyle czasu, że zapomnisz o wszelkich obawach. Oni w zeszłym roku jeszcze nawet nie zaczeli VI tworzyć.