Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

że, wysyłają do Polski to wiem już zamawiałem od nich. ale kit z tym styknie ultimate, ładny steelbook chociaż :reggie:

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

To nie jest edycja kolekcjonerska, tylko "Collector's Box".

Opublikowano

Rockstar ladnie się sk.urwil, nawet napad na bank wycinają z podstawki.

Opublikowano

myślałem, że większego gunwa jakim była kolekcjonerka gtaV nie da się zrobić. Myliłem się. Ten box z grą i steelem powinien być za 400. Chińczycy im tego za 20$ natrzaskali i teraz można za 5 razy tyle sprzedawać.

Opublikowano

Zamienimy samochód na konia, 2015 na 2018 i w sumie wszystko się zgadza :D

72b135d08ee21.png

Opublikowano

To mówicie, że lepiej wziąć ultimate czy special edition? 

Opublikowano

jak bedziesz cisnac w multi to lepiej ultimate, jezeli interesuje cie singiel to special edition 

Opublikowano

Ładnie golą graczy.

Opublikowano

Będzie spesjal edyszon day one jak nic. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

ja pitole jakie skur.viiiale edycje xddddd

Opublikowano

Dla mnie to ta gra może kosztować i 500 pln i tak kupię. Będzie kocur i już. NIE MA INNEJ OPCJI

Opublikowano

Prawdę mówiąc chyba jeszcze nigdy na żadną grę tak nie czekałem. Jaram się jak przed pierwszym b...niem ;]

Co do wersji na ten moment chyba definitywna najbardziej mi pasuje.

Opublikowano

ja tez biore ultimate na 100% tylko zastanawiam sie nad cyfra lub pudelkiem 

Opublikowano

piękny steelbook muszę go mieć chociaż pojechali ostro z ceną

Opublikowano

No z ceną pojechali. Ale prawdę mówiąc byłbym zaskoczony gdyby było inaczej.
Trudno. Gra na bank warta tych pieniędzy.

Opublikowano

Ultimate w digitalu wjedzie jak zloto :banderas: 

Opublikowano

Jak się ludzie oburzyli xD A to wszystko już było, kolekcjonerki bez gry, wycięty content i inne śmieci. Ja tam nie zamierzam narzekać, mało tego, cieszę się że w końcu wyjdzie nowa gra mistrzów. 5 lat bez nowej gry Rockstar to zdecydowanie za długo. Cieszmy się, kto wie czy to nie ostatnia ich singlowa gra :) A co do edycji to też wezmę Ultimate. Steelbook musi być. Kolekcjonerka całkiem okej, ale za droga no i bez gry.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
23 godziny temu, kubson napisał:

no i nie oplaca sie brac zwyczajnej wersji, minimum specialna bo pelno singlowej zawartosci dodaja 

Błędne koło, ludzie kupują droższe edycje, bo podstawki się nie opłaca, R i inni wydawcy dostają sygnał, że ludzie to łykają i brną w coraz bardziej absurdalne opcje. 

Ja tam zamiast narzekać na branżę , a potem dokładać cegiełkę do obecnej sytuacji, kupię zwykłą edycję i to najlepiej używkę z PT za 150 zł po ~miesiącu od premiery. Zresztą kolekcjonerki też będą tam latać, jak było z GoWem xd. 

Opublikowano

No właśnie Ultima wrzuciła preordery a tu zonk. Czekają na info od dystrybutora. Mam nadzieję że nie będzie cyrków z Ultimate, bo to najciekawsza edycja. Cenę obstawiam 399zł.