Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Ale o czym wy w ogole pier.dolicie? Najtmer chce grać w online, Wrednemu zależy tylko na singlu i się przekomarzacie jak ślepy z głuchym.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Najtmer napisał: kastracja misji vigilante, paramedic itd to tez bzdura. jezdzenie taxowka pozbawione wiekszego sensu. To ktoś w 2013, po ~6 częściach w 3D nie miał dość tych popierdółkowatych "misji" xd ? Zresztą już w czwórce praktycznie nie istniały. Prawda jest taka, że zawsze robiło się je tylko dla zaliczenia 100 %, bo frajdę to sprawiało może przez pierwszy kwadrans. Ostatni jestem do chwalenia polityki R, ale akurat singlowi GTAV nie mam nic do zarzucenia, "koszt alternatywny" pompowania online na pewno istnieje (brak fabularnych DLC chociażby), ale nie ujmuje to tej świetnej mimo wszystko grze. Ale nie będę kontynuował offtopa i setny raz poruszał wątku "czwórka vs piątka".
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 16 minut temu, kotlet_schabowy napisał: kastracja misji vigilante, paramedic itd to tez bzdura. jezdzenie taxowka pozbawione wiekszego sensu 17 minut temu, kotlet_schabowy napisał: To ktoś w 2013, po ~6 częściach w 3D nie miał dość tych popierdółkowatych "misji" xd ? Zresztą już w czwórce praktycznie nie istniały. Prawda jest taka, że zawsze robiło się je tylko dla zaliczenia 100 %, bo frajdę to sprawiało może przez pierwszy kwadrans. No to wychodzi na to, że takie WATCH_DOGS ze swoimi jakże wciągającymi "aktywnościami pobocznymi" jest tu niemalże ideałem... Miejmy nadzieję, że w RDR2 będzie można podwozić ludzi dyliżansem, bo "vigilante" było już w poprzedniej części, gdy zrywaliśmy plakat i jechaliśmy po zbira, żeby później go związać i na koniku przywieźć do szeryfa. Paramedic jakoś sobie nie wyobrażam, choć w sumie gameplay pokazał, jak Artur uwalnia jakiegoś jegomościa z sideł, więc naciągane, ale zaliczamy.
Opublikowano 30 sierpnia 20186 l https://www.rockstargames.com/newswire/article/60543/The-Red-Dead-Redemption-2-Outlaw-Essentials-Collection?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=rdr2-outlawec-08302018&utm_content=newswire Szkoda że nie pale bo chyba bym sobie kupił taką zapalniczke
Opublikowano 2 września 20186 l Cytat Gamestop employees claim new Red Dead Redemption 2 demo put them to sleep "Rockstar Equestrian Simulator 2k19." https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-02-some-gamestop-employees-claim-new-red-dead-redemption-2-demo-put-them-to-sleep Cytat Beautiful game, but mostly just saw horse riding simulator. Very difficult to stay awake.. Shootout looked decent, the bank heist was slowly paced. The game will be great and sell like mad but the demo they showed was really dry. no nie wiem co tak slabo xD a tak serio to kurde sie juz doczekac nie moge
Opublikowano 2 września 20186 l Dokładnie - przez długi czas moja ulubiona gra ever, co nie przeszkadzało mi w nagminnym zasypianiu z padem w łapie - taka specyfika gier z otwartym światem i tyle.
Opublikowano 2 września 20186 l No nie wiem, ja jakoś przez 100h+ w wiedźminie 3 ani razu nie zasnąłem...
Opublikowano 2 września 20186 l W dniu 29.08.2018 o 18:20, Najtmer napisał: pyklo wszystko poza lataniem miedzy budynkami i pod mostami. rozpykanie 90% contentu singla zajelo mi tyle, co przejscie fabulki w czworce. no nie wiem co tak slabo przeciez nic nie wycieli zeby ograc to w multi, co nie? Wspaniała decyzja ze strony Rockstar. Powycinali jakieś guwniane aktywności i zostawili samo mięsko, ale rozumiem że fanom ubimentalności mogło się nie spodobać
Opublikowano 2 września 20186 l no mogli dorzucić jakieś kilkaset gołębi porozrzucane po mapie wtedy byłoby spoko, no
Opublikowano 2 września 20186 l no nie wiem, chyba tylko ja wole porozwozic 100 typa taksoweczka by dostac ukryte autko, zamiast placic za nie. nie wiem, starej daty chyba jestem w porownaniu do was
Opublikowano 2 września 20186 l nie wiem dla mnie po prostu wożenie typów taksóweczką i zbieranie gołębi to nie content, a ukryte autko czy nowa skórka to nie motywacja do grania tyle
Opublikowano 6 września 20186 l Równo co 30 minut wrzucają nowe arty. Fajnie jakby na koniec walnęli kolejnym trailerem. Edytowane 6 września 20186 l przez Bigby
Opublikowano 6 września 20186 l gameplay pewnie za tydzień cała rodzina marszczonów! Edytowane 6 września 20186 l przez Pupcio
Opublikowano 6 września 20186 l Dutch "You cant change John" ciekawe czy Abigail będzie spała z członkami gangu/obozu za plecami Johna Edytowane 6 września 20186 l przez Słupek
Opublikowano 8 września 20186 l https://www.eurogamer.pl/articles/2018-09-08-tworcy-red-dead-redemption-2-chca-by-gracz-zapomnial-ze-jest-w-wirtualnym-swiecie Będzie gra wszech czasów.