Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

2 mięsiace :obama: ciężko uwierzyć że to już końcówka czekania. Jedyna gra jaką się jaram

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 737,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

26 październik, no trochę musimy poczekać kurde blaszka.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Tak z innej beczki to polecam obejrzeć na Netflixie kapitalny fabularyzowany dokument o Dzikim Zachodzie "Robert Redford's THE WEST" Ogląda się z zapartym tchem. Jesse James, Billy The Kid, Pat Garret, Sitting Bull, Crazy Horse, George Custer, Allan Pinkerton, Buffalo Bill, Wyatt Earp. Same chore poje..by a zarazem śmietanka Dzikiego Zachodu no i przy okazji można już powoli się wczuwać w klimacik RDR2 :D 

https://www.netflix.com/pl/title/80111374

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Potwierdzone, że nie będzie przełączania się między postaciami.

Dla mnie na plus :lapka: Wolę możliwość większego zżycia się z jednym protagonistą, niż po trochu z paroma, a w efekcie tak naprawdę z żadnym :dunno:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Raczej tak. Skoro filmik wprowadzający jest po polsku a GTA V było po polsku to RDR 2 też będzie. 

Opublikowano

Wczoraj patrzyłem na te preordery i trochę się w(pipi)ilem, bo widzę że dodatkowe misje są płatne a nie tylko w ramach podziękowania za preordera co i tak jest patologią.
Z tego co pamiętam to krzyczą za to ponad 60 zl.

Opublikowano

"Dodatkowe misje" :dynia: Jeden napad na bank i bonusowy hideout to faktycznie połowa subquestów

Opublikowano

jeden napad + jeden hideout = 60 zl?

no, zapowiada sie ciekawie.

Opublikowano

Ale magister, to Ty dopiero w 2018 kapnąłeś się, że wydawcy kroją graczy na pierdołowatych DLC? Przecież prawie z każdą gierką obecnie jest tak samo, weźmy chociaż RE2, edycja deluxe z oryginalnym OST (które o wiele bardziej boli mnie niż napad na bank) i kilka skinów = 40zł.

głosujmy portfelem, i tak ch.uja to da

Opublikowano

Zgaduję, że są to krótkie misyjki w formie downloadable content

Opublikowano

"Krótkie misyjki w formie downloadable content" to nie DLC? Jeżu

Opublikowano

bzduri, jesli boli cie, ze nie mozesz dostac drugi raz tego samego, to sorry, ale to ty tu jestes smieszny :yao: 

pomijam juz, ze to bedzie jeden z pierwszych modow do RE2r jesli capcom nie poleci w chu.ja.

triggerujecie sie o te gre jak najprawdziwsze stuleje. tyle lat graczami, tyle jawnych plaskich w pysk konsumentowi, a wgapieni w gierki jak w madke boskom.

Opublikowano
13 minut temu, Najtmer napisał:

bzduri, jesli boli cie, ze nie mozesz dostac drugi raz tego samego, to sorry, ale to ty tu jestes smieszny :yao:

Mnie boli tylko to, że do premiery (RDR2) jeszcze ponad miesiąc (RE2 podałem jako przykład dojenia na dodatkach), śmieszy mnie trochę takie orientowanie się po fakcie "o nie, oni sięgają po moje pieniążki w taki sposób? Jak tak można!".

13 minut temu, Najtmer napisał:

tyle lat graczami, tyle jawnych plaskich w pysk konsumentowi, a wgapieni w gierki jak w madke boskom.

4 godziny temu, Bzduras napisał:

głosujmy portfelem

:dunno: 

A to, że faktycznie ch.uja to daje (nie kupię Fify, Asasyna i Kal of Duty? No na bank EA, Ubi i Acti wezmą sobie to do serca głęboko) to inna bajka.

Czekam na kombojów i będę szarpać w tą gierkę jak zły, a szczególnie w napad na bank na złotym koniu, za które zapłaciłem :cool:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

kupcie używkę z drugiej ręki i będziecie mieli czyste sumienie :potter: 

Opublikowano

Na PT pojawią się jeszcze przed końcem września, na bank

Opublikowano

757b8ca72a481c1277b3503582eddc4a.jpg

f94ff4917f72785914d9d37beda4a5ae.jpg

41ca958c5e9d2fb4668a13560bb1bae2.jpg

2e7992777e4fc6610d8a834ffe21e7fa.jpg

Spoiler

1cea3c53f1adf5fd81e6df77e8c87c34.jpg

3fed8ce2145208b8143c0ece82434c72.jpg

3bfe5cfde9141ed5d18ee18d2fdf7312.jpg

3498cbad55ebcaa11a9b92b5aeb04ceb.jpg

5904bbb1eed1b1d73355ecf2259ec0a1.jpg

59b6fba8038103de9c5f19e3755e6a4f.jpg

85dfd2fe585af29880476a3cfec6e4e3.jpg

9074ca43c76dd997912c742cddd1e88f.jpg

dbea5fde81720fc34a9e2942678c69dd.jpg

f006f0adf2b4969db81f8052b2f0832e.jpg

:obama:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

rozdziałka i 2 źdźbła trawy więcej. Co mogą więcej dodać na ten półprodukt? :reggie:

Opublikowano

(pipi)a, te miejscówki :O Niezły przekrój, od wysokich gór, po stepy, na bagnach kończąc. Saint Denis pewnie wzorowane jest na Nowym Orleanie, bo tam w 1835 roku zaczęły jeździć tramwaje i jeżdżą do dziś.

Opublikowano

Na 3 screenie Bill nie ma brody :o albo zapomnieli mu doczepić albo będą się golić jak w życiu :D