Najtmer 1 082 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 6 godzin temu, szejdj napisał: @Najtmer podziel sie z nami swoja wiedza, ile musi minac od premiery gry zeby mozna bylo ja kupic? daj jakis wykres 1 sekunda. rozumiesz o co chodzi, czy mam wykres ulozyc z kolorowej plasteliny z usmiechnietym sloneczkiem? 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 (edytowane) Kufa a ten dalej (pipi)lo. @Najtmer jest czwartek człowiek widzi ruch w temacie wbija z nadzieją na jakis gameplay czy coś a tu twoje smętne posty. Więc prosze weź wypier.alaj z tym do CW albo HP Edytowane 20 września 2018 przez kudlaty88 Cytuj
PCLabOwner 58 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 Ale gościu Najtmer ma rację. Preordery są złe. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 Ok, wazne pytanie, czy mozna miec 2 kabury na sobie? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 8 godzin temu, Najtmer napisał: nazywam idiota kazdego kto zamawia gierke przed premiera. jakakkolwiek. W dniu 18.06.2018 o 01:48, Najtmer napisał: mnie juz kupili. pierwszy preorder od gta v. trzeci w zyciu. bo tak czy siak, to poniekad gra tworcow oryginalu. 7 minut temu, Bansai napisał: Ok, wazne pytanie, czy mozna miec 2 kabury na sobie? Nie wiem ale mam nadzieje że będzie można założyć kuszę na plecy Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 calkowicie prawda Panie Kyo, solidnie mnie po(pipi)alo zeby myslec o preorderowaniu, niewazne jak dobra gra jest. grunt to fakt ze tu sie faworyzuje preorderowanie, wiesz, do dodania nie ma nic wiecej oprocz a, brakuje tylko faktu ze sie wstrzymalem xD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 3 minuty temu, Kyo napisał: Nie wiem ale mam nadzieje że będzie można założyć kuszę na plecy Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 (edytowane) Wchodzę tak sobie do tematu ps classic, oczywiście wysrywy i shitstorm. A teraz do RDR2 i widzę kolejne wysrywy. Nigdzie na spokojnie nie poczytasz. Ale ogólnie te screeny z gierki to niezłe są, ładnie podnoszą hajp na grę. Edytowane 20 września 2018 przez Faka Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 20 godzin temu, kubson napisał: Najtmer ma żal do R* bo nie zrobili GTA w Czarnobylu Może, choć czytając to co pisze mam wrażenie, że jego rodzice nie zdecydowali się na płyn Lugola i potem mamy takie rzygi jak w tym temacie. Na horyzoncie jest gra generacji, coś dzięki czemu ponownie R* zdefiniuje branże gier i gry z otwartym światem tworząc wyjątkowo dopracowane i przepełnione zawartością gry singlowe, a ten będzie się dopi.erdalal, że wraz z RDR 2 wydają multiplayer jako cześć gry jak i osobny komponent. I wyzywał ludzi, którzy składają preordery. Ja ich nie składam i co z tego? Nie z powodu, że nie wierze w dana grę, tylko z doświadczenia wiem, że szybciej zagram kupując ja na premierę w stacjonarnym sklepie , niż być tego dnia uzależnionym od kuriera. Preorderowanie jest głupie, ale kupowanie na premierę jest spoko czy nie? Bo nie wiem czy jestem idiota czy nie. 4 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Taki semi-idiot, musisz poczekać do 45 godzin po oficjalnej premierze w najbliższym sklepie stacjonarnym nie dalszym niż 15km od Ciebie, jak kupisz po tej godzinie to już jest ok. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Czytam te wrażenie z różnych portali i... o matko Jeżeli faktycznie będzie taki kosmos to współczuję wszystkim grom open world, które będą miały nieprzyjemność wychodzić po dziele Rockstar Game. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 A ja nic nie czytam, screeny widzę tylko te co wrzucacie Polecam Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 oho, zaczynacie lepić kule śnieżną już? 2 Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 zero współczucia dla innych "open gierek", właśnie mam nadzieję, że RDR2 będzie trochę takim szczupakiem i chociaż trochę oczyści akwen z tych pasożytów. trochę tak jak w szóstej generacji po sukcesach GTA, też powstawało dużo klonów, odmian (inna sprawa, że lepszych niż teraz) aż nagle wszyscy zrozumieli, że nie ma sensu kopiować i przestali robić. nie mówię, że po premierze rdr-a znikną open sraki () ale może chociaż jeden śmieć wydawca w 9 generacji zastanowi się/urozmaici/wysili się wydając swojego *"sandboksika" * nie dotyczy ubi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Gra życia trzecia w tym roku się zapowiada. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Niech zrobią remake jedynki na silniku dwójki Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 No to przecież jest, wystarczy odpalić na XO. 1 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 O, już widzę porównania jak to Rockstar nie zmieni podejścia innych wydawców do oper-world gierek, ale chyba parę rzeczy zostało przeoczonych. Rockstar robi najdroższe gry na świecie, nikt nie zbliża się budżetem do nich. Ponad 1000 ludzi i ponad 5 lat pracy? Nie ma problemu, chociaż mimo sukcesu GTAV, najlepiej sprzedającej się gry AAA w historii branży, Take2 rok w rok na minusie. Tak naprawdę gry o takiej skali może robić pewnie ze dwóch wydawców na świecie, ale ta druga firma jednak woli zarabiać sprawdzonym modelem ( z drugiej strony, to z takim Avatarem Ubi jednak ryzykuje: 500-800 osób i wreszcie długi czas produkcji). Przyszła generacja i tak zmieni ten rodzaj gierek (nie zdziwcie się jak pierwsza konsola kolejnej generacji wyląduje pod koniec przyszłego roku/pierwszym kwartale 2020). Z ciekawostek - już w kodzie do GTAV było dużo rzeczy związanych z survivalem i decyzjami NPC, ale nie były nigdy rozwinięte i wprowadzone do gry, pewnie testowali sporo rzeczy na przyszłość :v 2 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Przecież na Xie jest tylko rozdziałka podbita a mi chodzi o przerobienie jedynki aby wyglądała tak jak dwójeczka Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Poprawa grafiki nie sprawi, że ta gra nagle stanie sie mniej nudna. Swoją drogą, przypadek RDR na XOX, to nie jest tylko podbicie rozdzialki. 2 Cytuj
PCLabOwner 58 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 (edytowane) Ta znowu online i trzepanie kasy na mikro. Szkoda, że Rockstar poszedł w tę drogę. Jedynie CDP jeszcze ufam. Nawet singiel już R nie pomoże. A cudów i tak tam bym nie oczekiwał, bo wiadomo co prasa napisze jak się dobrze zapłaci. To samo pisali o CP2077 a jak pokazali gameplay to każdy meeeh nuda, nic nowego. Edytowane 21 września 2018 przez PCLabOwner 1 3 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Beka z hejtowania rockstar na siłę. Przecież ta ekipa zrobiła grywalną i wciągającą grę o ping pongu. Że niby z dzikim zachodem nie dadzą rady? 3 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Ludzie podniecaja się singlem do call of duty, którzy zazwyczaj jest robiony na odpyerdol i starczy na jakieś 5h a kompletnie przy tym ignorują multi (bo to po prostu nie dla nich), tutaj znowu takie s.ranie o online. xd szanujmy się 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Online Bez rakietnic, samolotów, helikopterow, samochodow strzelajacych rakietami? To moze byc 100x lepsze niz gta online. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi