Figuś 21 169 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 2 minuty temu, Frantik napisał: Mapa niby fajny dodatek. ale: miałem taki dodatek w edycji GOTY pierwszego RDR i miałem też w premierowej edycji MGSV. W obu przypadkach może raz albo dwa ją rozłożyłem i to tyle w sumie z niej uciechy Dlatego zamówiłem zwykłą edycję, bo ten jeden napad na bank i "zbroje dla konia" to taka słaba zachęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Ciekawe czy uda się pudełko wyrwać coś wcześniej, jak myślicie Z Gowem dało sie ezy, ze Spidermanem już nie, to do tego gry Sony tutaj bardziej multiplatforma Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 ku,rwa ciekawe no chociażby kwadrans wcześniej co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 No i pamiętajcie że może zatonąć kontenerowiec z gierkami wybierzcie przyszłość już dziś, wybierzcie cyfrową wersje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Pamiętaj, że równie dobrze pechowo może akurat zdechnąć Ci internet I co bez płytki wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Czasem płytka bez patch day one nic nie znaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Cyfrówka kupiona, będzie grane mocno bez czekania na te wszystkie patche. Akurat teraz musiałem sobie naderwać staw skokowy, noga w gipsie do... 19 października... Kurła czemu nie mogłem się wyebać jakoś na kilka dni przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Kraków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Rozi napisał: Kurwa, poważnie myślę, czy się nie dać ogolić na tę wersję z papierową mapą i dodatkami z EURO Ja daje się ogolić za Ultimate z Euro za 374 zł Tfu, gardzę sobą. Ciekawe ze nie można jej już zamówić w wersji na PS4. Edytowane 2 października 2018 przez Kyo Pomyłka :( Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Tez mam zamowiona ta definitywna z euro ale doplacac 150zl za steelbook to nie wiem czy mi sie sufit na leb nie (pipi)l. Kusi caly czas cyfrowka od turasa i granko od razu po polnocy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Wezmę jak człowiek zwykłą edycję w piątek rano z euro i tyle, kuriery, paczkomaty do gazu jak mają w piątek wysyłać XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) Kolejne hands-ony w drodze. edit: https://www.ign.com/articles/2018/10/02/red-dead-redemption-2s-first-4-hours-the-open-world-just-evolved (uwaga na spoilery) https://www.gameinformer.com/preview/2018/10/02/extensive-new-hands-on-impressions-from-the-opening-to-its-open-world + Kilka nowych screenów (więcej w linkach wyżej): Edytowane 2 października 2018 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 W dniu 2.10.2018 o 13:40, Absolem napisał: Gdzie jest Nightmare ja się pytam bo coś zamilkł po gameplayu urlopik, z dala od internetow. wroce to se ogarne, ale nie wiem na co czekasz? az sie zesram z zachwytu nad gierka? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 wiadomo cos o Indiancach?? slabo pamietam RDR ale za duzo to chyba ich nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Pewnie woleli unikać tego tematu bo to taki wrażliwy temat co dla niektórych i mało ich będzie w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) Ciekawostka z filmiku Gamespotu: - Jeden meksykaniec zaproponował Arthurowi wyzwanie strzeleckie. Grający przegrał, więc musiał oddać 5 dolców. Myślał jednak, że pieniądze same zostaną odjęte z jego konta, więc sobie poszedł, przez co wkurzył kolesia, który zapytał gdzie się wybiera i gdzie jego forsa, po czym wyciągnął spluwę. Wspominają też o pewnych przypadkowych interakcjach i ogólnych wrażeniach z rozgrywki. Polecam obejrzeć. IGN omijać, bo ponoć spoilują konkretnie. Edytowane 2 października 2018 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 a ok, udalo sie obejrzec na szybko: wyglada to ok. jak KAZDY trailer R*, puszczony na mocnym PC, wiec graficzka jest bardzo przyjemna, ale zapewne dostaniemy cos lekko zdowngradowanego. nie ma co nawet dyskutowac na ten temat. fajnie ze bedzie bardziej widowiskowa, ale gameplayeowo rewolucji zadnych. najwiekszym plusem roznorodne miejscowki. czyli co? zmiana frontu? lol od poczatku mialem sroga pulte o polityke firmy i dzialania po premierze i nadal twierdze, ze content ktory zdefiniuje jak dlugo gra sie utrzyma na rynku pod katem bazy graczy, bedzie perfidnie dawkowany do multi, a mikrotransakcje podziela graczy. no tyle, obawa, ktora wolalbym zeby sie nie ziscila. nie popuscilem w majty, zrobie to, jak beda fajne watki splatterhousowe- trupy wiszace na drzewach wokol wyrznietego Tumbleweed. no, dziwny fetysz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 lepiej powiedzcie jak z tymi końskimi jądrami? rzeczywiście będą się kurczyć przy niższych temperaturach powietrza? będzie sprawdzane day1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 @Bigby na gamespocie brak spoilerków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Gamespot możesz śmiało obejrzeć. Skupili się bardziej na różnych smaczkach, wrażeniach i "rpgowatości" gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Katowice też gotowe na przyjście Mesjasza Generacji: Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Daje sobie 2 góra 3 dni i zamawiam specjalną w cyfrze na koxa. Znam siebie i nie ma co się oszukiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Cytat I'm still (only half-jokingly) holding on to the absurdly far fetched theory that RDR2 holds an essentially remastered version of RDR in it, where upon beating RDR2, we arrive at the opening of RDR and can play the game in its entirety with all of the new game systems, features and current Gen graphics to boot. A man can dream. Kur.wa, ale by było jeżu, jeszcze ponad trzy tygodnie, a hype już wchodzi na poziom czytania in-depth opisów fabuły jedynki żeby sobie przypomnieć wszystko xD o jak dobrze że zrobiłem sobie ten gap year przed studiami, dla samego rdr warto żeby grać w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 października 2018 Ale jest duża szansa, że cała mapa z RDR1 znajdzie się w dwójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi