Opublikowano 9 października 20186 l Z EURO odpisali, że nie posiadają takich informacji i trzeba śledzić fanpage A ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie.
Opublikowano 9 października 20186 l RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej?
Opublikowano 9 października 20186 l Ehh dobrze się ta gra zapowiada, a jeszcze tyle czasu. Oj R* proszę o bully 2 następne z takim przywiązanie do detali, możliwością przyłączenia się do jednej z paru grup uczniowskich ( sportowcy, chodzenie na sile i branie sterydów przed meczem) i najlepiej w czasach studenckich.
Opublikowano 9 października 20186 l 5 minut temu, PlastikowySmalec napisał: RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej? Raczej nie
Opublikowano 9 października 20186 l 56 minut temu, Rozi napisał: Podpytałem Euro, czy będą robić nocną premierę, czekam na odpowiedź. A co do nowinek z gry - w świecie będzie można znaleźć książki, czy dokumenty zawierające lore gry. 26 minut temu, Rozi napisał: Z EURO odpisali, że nie posiadają takich informacji i trzeba śledzić fanpage A ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie. Komputronik póki co nic nie wie.
Opublikowano 9 października 20186 l W ogóle wiedzieliście tego War Horse? Patrzcie na te nogi To najprawdopodobniej koń rasy Shire, niezłe bydle.
Opublikowano 9 października 20186 l 2 godziny temu, MeL napisał: Wy tu gadu gadu,a powiedzcie lepiej kto gdzie zamówił grę żeby ją odebrać najlepiej w nocy 25/26.10. Na GTA V byłem po prostu na nocnej premierze w Tesco i zaraz po 24 obsługa wyszła z koszykiem. Czy wiadomo jakie sklepy robią premierę? PSN robi nocną premierę, na Xboxie pewnie też. Edytowane 9 października 20186 l przez Wooyek
Opublikowano 9 października 20186 l Chcę fizyczną wersję nie digital. Komputronik odpisał, że nie wykluczają otwartych sklepów z 25/26.10. Ale dotyczy to sklepów nie znajdujących się w CH
Opublikowano 9 października 20186 l 2 godziny temu, szejdj napisał: odebrać paczkę w trakcie pracy? I to oczekiwanie do końca dniówki... Bezcenne!!!
Opublikowano 9 października 20186 l 38 minut temu, MeL napisał: Chcę fizyczną wersję nie digital. Komputronik odpisał, że nie wykluczają otwartych sklepów z 25/26.10. Ale dotyczy to sklepów nie znajdujących się w CH Chyba najpredzej nocnej premiery mozna sie spodziewac w empiku
Opublikowano 9 października 20186 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: ptaszki ćwierkają, że niektórzy ludzie i sklepy mogą dostać grę już 20 października. W sensie nie w Polsce pewnie, co nie. No, mi kumpel, co ma mały sklepik z grami obiecał, że Spoiler w styczniu odpali mi używkę za dwie stówy. Btw pamiętacie te legendy, że na premierę gta5 zabraknie kopii w sklepach? Ciekawe, czy są przygotowani na dużą, ogromną ilość kupujących.
Opublikowano 9 października 20186 l 59 minut temu, Rozi napisał: W ogóle wiedzieliście tego War Horse? Patrzcie na te nogi To najprawdopodobniej koń rasy Shire, niezłe bydle. Lepsze nogi niż spartakusy.
Opublikowano 9 października 20186 l 18 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: No, mi kumpel, co ma mały sklepik z grami obiecał, że Ukryj zawartość w styczniu odpali mi używkę za dwie stówy. Btw pamiętacie te legendy, że na premierę gta5 zabraknie kopii w sklepach? Ciekawe, czy są przygotowani na dużą, ogromną ilość kupujących. W Empiku na nocnej premierze w Lublinie zabrakło.
Opublikowano 9 października 20186 l 4 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: RDR 1 było mega nudne i powtarzalne po paru godzinach, tutaj będzie inaczej? Przecież tobie się żadna gra nie podoba. Twoich opinii nikt nie bierze na poważnie. Forza chuyowa, pes chuyowy, rdr chuyowy. Typ skacze po tematach i na każdą gierkę psioczy. Dajcie mu minusa to będzie szukał waszych postów nawet w klubie smakosza by je zminusować. Pyerdolnięty mocno btw, myślę że w okolicach 94 wyjdzie średnia, ale i tak będzie sztos nad sztosy.
Opublikowano 9 października 20186 l bardzo szanuję za ten myk ze schowaniem mapy i dodatkowymi dialogami z tym związanymi
Opublikowano 9 października 20186 l Ale czekam na leaki z oficjalnego poradnika, żeby tylko mapę zobaczyć, to mnie interere.
Opublikowano 9 października 20186 l Jeszcze z takich ciekawostek dla spragnionych - w grze pojawią się postaci (póki co tylko takie namierzono) wzorowane na rzeczywistych osobnikach, np. rockstarowy Nikola Tesla albo rockstarowy Pancho Villa Takie ciekawostki.
Opublikowano 10 października 20186 l Ejj a rozdają gdzieś coś fajnego do preorderów? Pamiętam jak w Empiku przed premierą GTAV dostałem taki duży spoczi plakat i do dzisiaj w antyramie wisi.
Opublikowano 10 października 20186 l Była w EURO dodawana papierowa mapa, ale nakład tej edycji się wyczerpał. Empik odpisał mi, że nie mają informacji o nocnej premierze, ale przekazują mój pomysł dalej xd