Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Żeby nie było, ze nie na temat :   

Pokaż ukrytą zawartość

HOLENDERSKI VAN DER LINDE DO BOJU WIŚTAAAA WJO PRRRRRRRRR

Życzyłbym sobie, żeby nie zabrakło emocji jeśli chodzi o wątki fabularne, wszak losy wielu postaci są znane i tutaj zaskoczenia nie będzie, ale tak to już jest z prequelami.

meh, ja właśnie bym powiedział, że przez, że wiemy jak toczy się rdr to prequel ma ogromne pole do wyjaśnień i "niszczenia fabułą". nawet taka rzecz którą gdzieś czytałem w wywiadzie, że np. nie poznamy Marstona bo to całkiem inna postać niż z oryginalnego rdr-.a. też liczę na konkretną dramaturgię odnośnie Arthura, reszty gangu albo spotkania lub usłyszenia o postaciach z rdr-.a

kurna, jeszcze na żadną gierkę r* nie czekałem tak bardzo pod względem fabuły. takie ciśnienie miałem ostatni razy przy bio: infinite jeżeli chodzi o historię.

Opublikowano

Wiedzą co robią. Inaczej nie porywaliby się na prequel. ;)

No i jednak fajnie będzie poznać Marstona z zupełnie innej strony, uzupełnić jego historię. To samo z Dutchem. Arthur to też może być bardzo ciekawa postać.

Duże pole do popisu.

Opublikowano (edytowane)

Gdy Arthur wypowiedział swoje "Maybe when your mother's finished mourning your father, I'll keep her in black, on your behalf" wiedziałem, że będą z niego ludzie. :D

edit: 

Edytowane przez Bigby
Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Wiadomo jak wygląda sterowanie kuniem? Nadal trzeba klepać w A?

Ejno, przecie w jedynce styklo go przytrzymać i kuń już galopał sam.

Opublikowano (edytowane)

ty a mogło tak być

comment_pi5mAcFifC2DINwt51GHl91yNUcops0B%25252Cw400.jpg

no ale równie dobrze można jechać po GTA że każą mashować przycisk żeby sprintować na nogach

nie wiem, w sumie nigdy nie wkur.wiało mnie to za bardzo ani w gta ani w rdr :usmiech:

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano

No najlepiej, żeby automatycznie popindalał... Konie w RDR to najlepsze konie w historii gier - nie dość, że wyglądały i ruszały się pięknie, realistycznie wręcz (te pracujące mięśnie), to jeszcze model jazdy był idealny. Płotka z Wieśka na drugim miejscu, a o Argo to mi nawet nie zaczynajcie :)

A dwie płytki na PS4? Bo na drugiej będzie remaster RDR - XBOXowcy mają swoją wsteczną, to dla niebieskiego obozu R* szykuje taki rarytas :) 

Tiaaa... pewnie developer's diary, nawet wyciekł już screen:

7f5ea053f2617732gen.jpg

• WTF 3
  • Smutny 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Agro :yao: Agro był w porządku dopóki jechało się cały czas prosto przed siebie po wielkich otwartych terenach, manewrowanie tą szkapą w wąskich przejściach to była tragedia

• Lubię! 1