Skocz do zawartości

PSX Extreme 231

Oceń okładkę PSX Extreme 231 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 231

• 1
      0
    • 2
      1
    • 3
      2
    • 4
      2
    • 5
      1
    • 6
      4
    • 7
      9
    • 8
      5
    • 9
      5
    • 10
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja mysle ze vr juz na dobre weszlo do swiata gier. Kolejna generacja konsol tez juz moca bedzie lepiej do tego przystosowana.

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale gdzie ja to ciągle podkreślam? Tutaj chodzi o to, że dotychczas nie robiliśmy takich imprez w nowej redakcji i stąd słowa Sojera. A ja chciałbym bardziej zintegrować ludzi, bo przez to, że interne

• Kali to w tym Techlandzie powinien robić jeszcze za jakiegoś lektora albo dubbingowca, głos ma świetny.   Okładka bardzo spoko, estetyczna i ze spoko kolorystyką, ale nie mogłem się powstrzymać i pr

• Jak tylko przeczytałem jego trzy grosze w recenzji Battlefielda, to ucieszyłem się, że już nie jest naczelnym.   Jakoś nigdy za nim nie przepadałem.

Opublikowano

Za 3 lata nikt o VR nie będzie pamiętał. Za 5 lat pojawi się kolejna WIELKA REWOLUCJA mająca na zawsze zmienić oblicze gejmingu, a która też ostatecznie okaże się wyciągaczem kasy i sztucznym przedłużeniem generacji. Bo gracze zawsze najlepiej będą się czuli z tyłkiem na kanapie i padem w łapach.

to samo pisała znaczna większość tych którzy VR ogrywali dotąd na jutjub.

i co zabawne znaczna większość z nich, po założeniu gogli odszczekiwała te słowa w dedykowanym temacie

btw na vr także można używać pada i kanapy :sorcerer:

Opublikowano

ale wszyscy, Ci zajarani i cała reszta będą wkońcu oczekiwali porządnych gier, w sensie długości, fabuły i gameplayu. Nie wystarczą tylko popierdółki pokazujące moc sprzętu. Bez gier VR przepadnie,

Opublikowano

No ale przecież już niedługo będzie pierwsza "duża" i pełnoprawna gra pudełkowa na VR.

Opublikowano

Pierwsze wrażenia są zawsze: "Wow, ale za(pipi)iste!" Inna sprawa jest taka, że według mnie VR w obecnej formie nadaje się tylko do krótkich partyjek przy pierdołowatych gierkach. Przecież granie w tych goglach w wielogodzinne tytuły AAA to szybkie morderstwo dla wzroku.

Opublikowano

Ja nawet dzisiaj po godzinie grania w zwykłego FPSa, robię sobie przerwę. Więc tym samym nie myślę nawet siedzieć 5 godzin w hełmie, bez przerwy.

Opublikowano

Przecież pisałem to od początku. To jest fajny bajer na godzinę. Dlatego ja na pewno tego nie kupię bo za cenę VR być może mam Switcha.

Opublikowano

Przeglądając najnowszy numer nie rozumie jednego, dlaczego podczas wysypu tylu b.dobrych/dobrych gier ps4 dostało w "konsolometrze" tylko 6?

Opublikowano

Przeglądając najnowszy numer nie rozumie jednego, dlaczego podczas wysypu tylu b.dobrych/dobrych gier ps4 dostało w "konsolometrze" tylko 6?

Konsolometry oddają przede wszystkim poziom eksów jakie wyszły na daną platformę, inaczej nie miałyby sensu,wyszłoby 5 super multiplatform na obie konsole, żadnego eksa i obie by dostały 10 w konsolometrze ;)

Opublikowano

Muszę powiedzieć że magazyn ma dla mnie poziom zwyżkowy od 2 numerów. Obecny numer bardzo mi się podoba. Czuć dobrą zmianę. Nawet zacząłem czytać te felietony na ostatniej stronie. Kiedyś było tam o battlefieldach, battlefrontach czy multi w last of us a teraz co miesiąc ciekawy felieton na różne tematy,  Roger oby tak dalej :)   Po raz pierwszy od dawna w PSX Extreme mam więcej ciekawego do czytania niż w pixelu. W tym miesiącu tylko retro od cda mi się lepiej czytało no ale to był dodatek do cda. Samo CDA o wiele gorsze od psx'a .  Bardzo fajny test vr. Ciekawa relacja z waszego grania (musiało być ciasno w tej małej redakcji) . Felietony poza jednym bardzo mi się podobały. Od felietonów od jakiegoś czasu zaczynam lekturę. Fajnie że Hiv wrócił do felietonów i nostalgiczne powroty starej gwardii na plus. Artykuły ciekawe i na temat. Nawet artykuł z niczego o nowej grze Hideo spoko :)   Recenzji nie czytam to się nie wypowiem (wszystko co chciałem już kupiłem/ograłem zanim napiszecie recenzje) . 

Teraz ponarzekam chwilkę aby nie było za słodko. Kącik filmowy znowu rozmija się z moim gustem w ocenie. Wiem wiem subiektywna ocena recenzenta. Ostatnie miesiące rubryka czytelnik polecam to jedziecie już po bandzie. Dajcie jakiegoś czytelnika z gustem przekraczającym tasiemce.  Polecanie fify 17 :D      Cały kącik listy proponowałbym zlikwidować. Od miesięcy nie ma tam ciekawych treści. Wiem to wina czytelników no ale jak nie ma ciekawych listów to zmniejszcie ten dział.  No i tradycyjnie jak co miesiąc zax i jego bethesda felieton. Ehhhhh czasem mam wrażenie że mu płaci biedesda za promocje. 

Opublikowano

Zax straszny poziom znizkowy od dluzszego czasu, przdz jakis czas byl to moj ulubiony zgred, a teraz 10 dla mordoru, co miesiac bethesda, wszystko co japonskie kiszka, zaczynam omijac jego wypociny.

Opublikowano

Zax przejął kącik RPG od Stara. Więc w tytule kącika mamy "fabularna tawerna" i gość po prostu pisuje felietony zahaczające o rpg. Już pisałem kiedyś o tym, ile można pisać o skyrim, falloucie i innych rpgach? Wydaje mi się, że Zax, niekoniecznie powinien pisać o rpgach (a po prostu mieć swoją stronę na dowolny felieton). Lub jeżeli występuje takie zmęczenie materiału, to po prostu zrobić sobie miesięczną przerwę.

Opublikowano

Poczytalem numer u siostrzenca i rzeczywiscie papier jest inny. Wreszcie screeny nie wygladaja jak z ps2 bo cos na nich widac. Ogolnie to przez moment poczulem podobne uczucie jakbym siegnal po starego PsxE, ale tylko przez moment :P dzialu Listy nie czytalem sam nie wiem czemu, kolorystyka mnie odrzucila,listy zlewaly sie w jedno.

Opublikowano

Konsolometry oddają przede wszystkim poziom eksów jakie wyszły na daną platformę, inaczej nie miałyby sensu,wyszłoby 5 super multiplatform na obie konsole, żadnego eksa i obie by dostały 10 w konsolometrze ;)

Z tego co pamiętam konsolometr oddaje "kondycję" konsoli w danym miesiącu, a składają się na nią m.in. liczba zapowiedzi, ilość/jakość wydanych tytułów w danym miesiącu. Exy (głownie system sellery) mogą co najwyżej jeszcze podnieść ocenę. 

Opublikowano

Przecież konsolometry od dawna nie mają sensu i istnieją tylko ze względów sentymentalnych. Serio ktoś się przejmuje tymi wskazaniami?

Opublikowano

Konsolometr na następną okładkę!

Opublikowano

Przy braku okładki z artemThe Last Guardian w grudniowym/styczniowym numerze ogłoszę bojkot PE. Strajk głodowy

Edytowane przez Tokugawa1982

Opublikowano

Przeczytałem Extrima do testu PS VR i... cieszy mnie, że HIV znowu odkrył w sobie gracza i redaktora jednocześnie. Przy tych zachwytach demówkami VR, czułem się jak w 1998 z Demo One z pierwszego pleja:)
Ale szkoda, że nie napisaliście cen wszystkich gier, tylko tych z cyfrowej dystrybucji. Np. taki Drive Club w pełnej cenie to pomyłka, myślałem, że to wyjdzie jako darmowy patch, ale sprawdzam cenę i widzę 140 zeta.
Gdzieś czytałem, że ReCore się sprzedał, mimo crapowatości, a przecież ta gra kosztuje 80 złotych w sklepiku Microsoftu (a nie 249 zł jak za Forzę 3). Ceny powinny być wprowadzone, chyba nie tylko dla tytułów z dystrybucji cyfrowej. Wszak mamy czasy, gdzie indyki kosztują 8 dyszek i są często ciekawsze/dłuższe od gier AAA, kosztujących 250 zeta.

Inna kwestia to ta ciągła kryptoreklama polskich gierek. Otwieram Extrima, a tam Mielu zachwala swoją gierkę, a obok Zooltar (a w ogóle to skąd on się wziął?:), zachwala... Shadow Warrior 2, który wyjdzie na konsolach, gdzieś w 2017. Mnie to nie obchodzi, nie chcę w gazetce czytać o gierkach pecetowych. Przewracam kartkę, a tam ten nowy dział o polskich grach. I to akurat pasuje, bo pisane obiektywnie, przez gościa który chyba nie robi w jakimś studiu.
Dalej mamy artykuł PSX Extreme na WGW, w którym Roger wyskakuje nagle z gierką Urala "Dlatego z mniejszych deweloperów zjawili się nieliczni, jak choćby twórcy KURSKA". 
Ciekawe tylko kiedy ten KURSK i czy w ogóle zadebiutuje na konsolach. Nie chcę w Extrimie czytać o kolesiach, którzy zachwalają swoje gry. 

Opublikowano

Przy braku okładki z artemThe Last Guardian w grudniowym/styczniowym numerze ogłoszę bojkot PE. Strajk głodowy

po tylu latach czekania, to nie widze innej opcji niz okladki z FF XV i Last Guardian ;p

obok Zooltar (a w ogóle to skąd on się wziął? :),

pajacował na hyperze z jeszcze jednym typek co lubił pacynki, nie trawiłem ich.
Opublikowano

Ja tam ich lubiłem. A tego drugiego typa chyba ostatnio w dzień dobry tvn widziałem xd Reklamował jakąś aplikację czy coś, nie pamiętam dokładnie.

Opublikowano
  • Autor

grzybiarz, z cenami pudełek jest ten problem, że jest za duży rozrzut. Cyfra masz prosty temat - kupisz grę na PSN czy w Sklepie Xboksa, masz konkretną cenę i tyle. Pudełko to już inny temat, chyba że dawać ceny ze wspomnianego PSN i Sklepu Xboksa, no ale to znowu nieco zaburzy obraz, bo tam mają często stosunkowo wysokie ceny. 

Opublikowano

To był Grabarz z Neo Plus, ten co pisał, że MGS2 czyni ludzi lepszymi.

Opublikowano

obok Zooltar (a w ogóle to skąd on się wziął? :),

437ba255-4e8f-46f9-b7e3-cb7ec05bd882.jpg

cb9c06e4-9266-11e4-9a16-0025b511229e.jpg

Wyszedł na ludzi :reggie: