Skocz do zawartości

PSX Extreme 231

Oceń okładkę PSX Extreme 231 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 231

• 1
      0
    • 2
      1
    • 3
      2
    • 4
      2
    • 5
      1
    • 6
      4
    • 7
      9
    • 8
      5
    • 9
      5
    • 10
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

nie pajacował, a prowadził z drugim znakomite review teritiririri. jeden blacharz, drugi konsolomaniak, świetnie się uzupełniali.

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale gdzie ja to ciągle podkreślam? Tutaj chodzi o to, że dotychczas nie robiliśmy takich imprez w nowej redakcji i stąd słowa Sojera. A ja chciałbym bardziej zintegrować ludzi, bo przez to, że interne

• Kali to w tym Techlandzie powinien robić jeszcze za jakiegoś lektora albo dubbingowca, głos ma świetny.   Okładka bardzo spoko, estetyczna i ze spoko kolorystyką, ale nie mogłem się powstrzymać i pr

• Jak tylko przeczytałem jego trzy grosze w recenzji Battlefielda, to ucieszyłem się, że już nie jest naczelnym.   Jakoś nigdy za nim nie przepadałem.

Opublikowano

No ja akurat te dwójkę szanuję, Zooltara z Grabarzem.

Opublikowano

Oooo, Grabarza to bym poczytał na łamach PE

Opublikowano

No "ten drugi" czyli Miłosz Brzeziński wydał ponadto kilka dobrych książek z obszaru psychologii i zarządzania czasem. Doradza największym korpo w PL m.in. w procesach motywacyjnych i ocenach pracowników. W wolnym czasie napier dala w gierki video.

ps Też mega szanowałem Review Territory, niesamowity program.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Dla mnie to byl humor na zenujacym poziomie, ale klasie nizszej moglo sie podobac.

Opublikowano

To mogłeś ich stzelić z ucha do wydawcy Hypera!?

Opublikowano

Zoltar też w gamblerze, playu i chyba świat gier komputerowych pisał czyli magazynach pc'towych.  Ja lubiłem jego recenzje i artykuły juz wtedy. No ale dla mnie gambler zawsze stał nad ss :)

Opublikowano

Ja nawet nie pamiętam, jak on się pojawił w Extrimie. Wydaje mi się, że tamtą stronę powinien mieć całą dla siebie Warga:), no albo pół strony. W sumie odkąd nie podpisuje się jako Człowiek Warga, większość tutaj zgadza się z jego felietonami, a wcześniej nie bardzo :) Mielu ma i tak swoje miejsce na felieton, Zooltar tak samo. I tak nie wiem za bardzo co takie 3 krótkie teksty robią w niusach. Może to całkowicie wywalić, a dać Wardze pole do popisu w felietonach?

Opublikowano
  • Autor

To z założenia są 3 krótkie komentarze odnośnie aktualnych tematów, stąd w sekcji Co nowego. 

Opublikowano

Zoltar też w gamblerze, playu i chyba świat gier komputerowych pisał czyli magazynach pc'towych.  Ja lubiłem jego recenzje i artykuły juz wtedy. No ale dla mnie gambler zawsze stał nad ss :)

ja tam do ich tekstow to nic nie mialem, neo plus kupowalem az do upadku. No ale w tv to dla mnie bylo zbyt czerstwe.

Opublikowano
  • Autor

Będzie w kolejnym numerze kalendarz?

W tym roku wyjatkowo w numerze styczniowym, ktory wyjdzie 28 grudnia. W grudniu za to planujemy 108 stron, bo na 100 nie sposob sie zmiescic.

Opublikowano

łojesu, znowu będzie cebula, że musi 2 zł dopłacić do kalendarza. Kup prenumeratę na 3 miechy, zaoszczędzisz 2 zł a kalendarz dostaniesz gratis. Czyli zaoszczędzisz 4 zł. 

Opublikowano

Wow, akurat pare dni temu zrobiłem prenumeratę. Ale mi sie udało, dwa złote w kieszeni :cebula:

Ps bardziej bym widział taki kalendarz do postawienia na biurku, niż taki na ścianę. Chyba mało kto w tych czasach, psuje ścianę plakatami, kalendarzami.

Opublikowano

Ja sobie ten ostatni walnalem w kuchni na sciane.

Chociaz taki na biurko bardziej by sie przydal

Opublikowano

Kaledarz MUSI być, dzięki Perez <stawiam piwo> :) 

Komu w tym roku mam przelać na konto 3zł?  :Coolface:

Opublikowano
  • Autor

Kaledarz MUSI być, dzięki Perez <stawiam piwo> :)

Komu w tym roku mam przelać na konto 3zł?  :Coolface:

Bądźmy precyzyjni, 2,91 ;)

Opublikowano

Ooo kalendarz na biurko to by było to, w pracy bym sobie postawił. Perez, mam nadzieję, że nie jest za późno na taki wybór.

Opublikowano

Przecież masz prenumeratę :P czy ja wiem czy droższy, materiału potrzeba tyle samo, jeżeli nie mniej.

Opublikowano

Ja bym chcial taki do portfela.

Opublikowano

Zamiast kalendarza nie możecie wrzucić po prostu do każdego numeru płytek z Final Fantasy XV lub nowym Battlefieldem?