Copper 2 657 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Halo! Taki dobry serial i bez swojego tematu? Olejcie tylko 1 odcinek 1 sezonu, potem jest tylkp lepiej i lepiej. Jestem po 3 odcinku 3 sezonu, musze przyznac ze to chyba pierwszy serial, ktory robi sie coraz lepszy zamiast coraz gorszy. Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Olejcie tylko 1 odcinek 1 sezonu Nie zasłużyłeś nawet na gwałt na drzewie. 3 sezon przede mną ale z tego co czytałem to udało się zachować poziom. Do tego serial dostał konkretny boost budżetowy. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Olejcie tylko 1 odcinek 1 sezonu, potem jest tylkp lepiej i lepiej. Ten odcinek jest bardzo dobry. Dlaczego mają go ludzie olewać? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 października 2016 Autor Opublikowano 23 października 2016 Jest dobry, ale ludzi czesto zniecheca do ogladania, a reszta jest duzo lepsza. Boost budzetowy widac od razu, sa duzo lepsze zdjecia, ogolem serial podskoczyl polke wyzej. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Bardzo dobrym rozwiązaniem jest to, że serial nie łączy wątków ze sobą. Każdy odcinek jest czymś innym. Łatwo się to ogląda. Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Zgadzam się z Copperem, wczoraj obejrzałem pierwsze 4 odcinki. Pierwszy mocno średni, brat mnie prawie ukrzyżował za polecenie tej serii. Jednak wytrwał do drugiego i już looz. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Trzeci sezon to małe mistrzostwo świata. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 października 2016 Autor Opublikowano 23 października 2016 Trzeci sezon to małe mistrzostwo świata. Potwierdzam, jestem po 5 odcinkach i kto nie ogląda ten Rozi Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 Ja jestem po dwóch odcinkach 3 sezonu i jest tak samo dobrze jak w dwóch pierwszych sezonach. Biorę się za kolejne. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 października 2016 Opublikowano 31 października 2016 Właśnie skończyłem 3 sezon i trzeba przyznać, że jest naprawdę nieźle. Pierwszy odcinek najsłabszy, ale później jest już tylko lepiej. Ciężko zdecydować czy bardziej podobał mi się Shut up and Dance czy San Junipero. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 #płakałamnaSanJunipero 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 San Junipero to jest taki sztos, że już dawno nie widziałem tak dobrze nakreślonego przesłania w czymkolwiek Jeszcze z 3h miałem rozkmine z dziewczyną po tym. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Najlepsze w tym odcinku jest to, że bierze Cie z zaskoczenia, bo ogólnie po Black Mirror nie spodziewasz się dobrego zakończenia. Taki oddech w połowie sezonu, po prostu fantastyczny. 1 Cytuj
Słupek 2 133 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Końcówka San Junipero kiedy wjeżdża Belinda to jest jakiś obłęd. Długo nie miałem takich ciarek. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Dopiero pierwszy odcinek obejrzałem. Co było w tym odcinku dobrego? Jak dla mnie żenada. Coś na zasadzie "dowalimy ostrą i kontrowersyjną tematyką, tak żeby był rozgłos", ale motyw dosłownie z dupy. Pomijając motyw. Jak na pilota, to straszny plastik w montażu i drewno większości obsady. Wygląda jak serial kręcony przez fan base na yt. Dam szansę drugiemu odcinkowi, skoro mówicie, że lepszy, bo sam zwiastun sprawiał wrażenie lepszego serialu. 1 Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Ja też dopiero zacząłem oglądać, i jak pierwszyodcinek był spoko, tak na drugim usypiałem. Odpaliłem trzeci i widzę że to samo. Widocznie serial nie dla mnie. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 obejrzyjcie "White Christmas" - jeśli to nie podejdzie, darujcie sobie reszte. Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Po pierwsze to pilot serialu znacznie się różni od całej reszty i go nie odzwierciedla. Po drugie 'White Christmas' generalnie jest dobry, ale ma tak wielką dziurę logiczną, że oczy pieką. Cytuj
musoil 47 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Odcinek 3x02 to uczta dla maniaków gierek -rezydencja to deja vu z REmake -gierki na półce u tej laski (było dark souls, until dawn itp)) -mrugnięcie okiem w stronę fanów bioshocka -producent gry inspirowany Shinjim Mikamim Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Od lat sie zabieram za ten serial i cos mi nie idzie. Tam jest jakis glowny watek ktory sie ciagnie przez wszystkie sezony, czy jak to wyglada? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 To antologia, każdy odcinek to odrębny wątek ze wspólnym motywem, najprościej można go określić jako "potencjalne zagrożenia współczesnej technologii". Są drobne połączenia między odcinkami, które sugerują że to się dzieje w jednym uniwersum ale to tyle. Ostatni sezon bardzo dobry, podwojona liczba odcinków też na plus (chociaż ten z wojakami nie bardzo mi przypadł). Ostatni odcinek miał wrażenie odrębnego filmu niż kolejnego odcinka. 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Shen oglądaj. Nie ma takiego drugiego serialu jak Black Mirror. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Po pierwsze to pilot serialu znacznie się różni od całej reszty i go nie odzwierciedla. Po drugie 'White Christmas' generalnie jest dobry, ale ma tak wielką dziurę logiczną, że oczy pieką. Jaka dziura logiczna? Nic nie wyłapałem. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 No ja jeden wyłapałem: Dziecko było zablokowane i nie widział jej twarzy, ale przecież później jest rzucona bomba, że to nie jego dziecko, więc z tego co oni mówili to całe zablokowanie nie powinno przejść na dziewczynkę, bo to nie jest jego krewny/a. Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Po pierwsze to pilot serialu znacznie się różni od całej reszty i go nie odzwierciedla. Po drugie 'White Christmas' generalnie jest dobry, ale ma tak wielką dziurę logiczną, że oczy pieką. Jaka dziura logiczna? Nic nie wyłapałem. Z tym całym blokowaniem ludzi to przecież ojciec mógł na zwykłej kartce markerem napisać co jej chce powiedzieć ale jak widać tęga głowa Charliego Brookera na to nie wpadła I nie byłoby tej całej dramy. Mega durne to było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi