Tokar 8 266 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 No temat lajkowania został akurat bardzo fajnie ujęty i dobrze, że poszli w tym odcinku w komediowy ton. Nosedive mi siępodobał, natomiast SU&D o ile dobrze się oglądało, to patrząc na reakcje i poczynania ludzi w tym odcinku, byłem w nieustannej konsternacji Odnośnie tej Amy Bigmac, to tak mi się właśnie zdawało, że słyszę Meridę, ale o ile w animce ten autystyczny akcent miał swój urok, tak w połączeniu z jej mimiką to było dla mnie nie do przerobienia. Oki i lec gu ruinowało resztki powagi sytuacji. Pomijam już to, że ta postać nie pełni w historii praktycznie żadnej roli i zdaje się być wyłącznie starą babą nie ogarniającą nowych technologii na zasadzie kontrastu do hakerki Mai Frykowskiej. W ogóle to zakończenie XD Poszła go wyruchać w dżakuzi czy zablokuje mu płytę główną? 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 natomiast SU&D o ile dobrze się oglądało, to patrząc na reakcje i poczynania ludzi w tym odcinku, byłem w nieustannej konsternacji Możesz rozwinąć? Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 No o ile Bronn jeszcze z racji wieku może nie ogarniać, tak młodzi ludzie robiący podstawowe błędy, jakie tylko można zrobić w necie, a później desperacko próbujący "naprawić" demydż nie ogarniając, że w internecie nic nie ginie i gotowi rozpętać w tym celu wojnę atamową, to tak średnio wiarygodnie wyglądało. No ale pewnie debili nie brakuje i gdzieś kiedyś coś podobnego mogło mieć miejsce. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 Wydaje mi się, że zdziwiłbyś się jak dużo młodzieży nie ogarnia w komputery i umieją tylko w Facebooka. 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 Dla mnie to odcinek o żołnierzykach był najsłabszy i słabo się go oglądało, szczególnie że "twist" był do przewidzenia od kilometra a to głównie tym stała fabuła. Postać tej typiary-partnerki murzyna też mnie wkurzała, ale może to ze względu na aktorke której nie trawie. Gdyby nie SanJupitero to dla mnie finał byłby najfajniejszym odcinkiem, imo. Ma swoje durnoty jak każdy odcinek, ale bardzo się przyjemnie oglądało i historia wciągała. Do tego ta muzyka. <3 Ale postać głównej "bohaterki" zdecydowanie na duży minus, z tym się zgodze, ale to częsty motyw tego serialu. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 ale to była gra słów. : ( Cytuj
kotlet_schabowy 2 684 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 Poza tym Black Mirror często skupia się na właśnie takich bardzo naiwnych i podatnych na technologię i jej negatywne następstwa ludziach. A nie, że wszyscy 'nie potrafią w internet'. Nie zgodzę się, wydźwięk większości epizodów BM jest taki, że "wszyscy" dali się zwariować, a jednostki, które się ogarnęły są wyjątkami, traktowanymi przez ogół jako coś dziwnego, nieprawidłowego (Murzyn jeżdżący na bieżni, laska z niskimi ocenami, robiąca raban na weselu itd.). Cytuj
Masorz 13 194 Opublikowano 31 stycznia 2017 Opublikowano 31 stycznia 2017 "Często", czyli nie zawsze. Są wyjątki. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Wczoraj zacząłem. Dzis oglądałem czwarty odcinek 3 sezony (2 gdzieś sie zapodział). Serial miażdży jaj.ca Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Tu w tekście każdy powinien dać kolejność odcinków jakie uważa za dobre, bo ten serial na bardzo skokową jakość. Zostały mi dwa odcinki i dwa mi umknęły. Jak na razie "Shut up and dance" wrzuciłbym na pierwsze. "The Entire History of You" też uważam za mocny odcinek. "Sun Junipero" według mnie zjechali koniec przez co traci na moralizatorskim charakterze. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) Mi nie podeszły chyba tylko 2 odcinki w 3 sezonie. Jeden o żołnierzach a drugi o pszczołach. Wynudzilem sie okrutnie. Reszta kozak Wiadomo cos o kolejnych sezonach? Edytowane 27 kwietnia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
kotlet_schabowy 2 684 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Następny powstaje, ma się składać chyba z 10 epów. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 6 odcinków ma być i będzie pod koniec roku. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 O ile Brooker nadal ma dobre pomysły w głowie i chce je jak najszybciej wykorzystać, to nie. Ale wolałbym żeby nowy sezon był dopracowany i przemyślany, żeby znowu nie było takich skoków jakościowych jak w trzecim. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Na razie nie ma daty. Ale przynajmniej jest COMING SOON xd Cytuj
Paolo de Vesir 9 099 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Czekam z penis w dłoni. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Tytuły odcinków wraz z obsadą Arkangel Obsada: Rosemarie Dewitt (La La Land, Mad Men), Brenna Harding (Tu będzie mój dom), Owen Teague (Bloodline)Reżyseria: Jodie FosterScenariusz: Charlie Brooker USS CallisterObsada: Jesse Plemons (Pakt z diabłem, Fargo), Cristin Milioti (Wilk z Wall Street, Fargo), Jimmi Simpson (Westworld, House of Cards), Michaela Coel (Chewing Gum, Strefa X 2)Reżyseria: Toby Haynes (Doktor Who, Sherlock)Scenariusz: Charlie Brooker & William Bridges CrocodileObsada: Andrea Riseborough (Birdman, Bloodline), Andrew Gower (Outlander), Kiran Sonia Sawar (Murdered By My Father)Reżyseria: John Hillcoat (Psy mafii, Gangster)Scenariusz: Charlie Brooker Hang the DJObsada: Georgina Campbell (Flowers, Broadchurch), Joe Cole (Peaky Blinders, Green Room), George Blagden (Wersal. Prawo krwi, Wikingowie)Reżyseria: Tim Van Patten (Rodzina Soprano, Gra o tron)Scenariusz: Charlie Brooker MetalheadObsada: Maxine Peake (Teoria wszystkiego, The Village), Jake Davies (Zaginiony, X+Y), Clint Dyer (Hope Springs)Reżyseria: David Slade (Hannibal, American Gods)Scenariusz: Charlie Brooker Black MuseumObsada: Douglas Hodge (Nocny recepcjonista, Catastrophe), Letitia Wright (Humans, Ready Player One), Babs Olusanmokun (Korzenie, Marvel: The Defenders)Reżyseria: Colm McCarthyScenariusz: Charlie Brooker https://naekranie.pl/aktualnosci/czarne-lustro-teaser-4-sezonu-oraz-nowe-informacje-2249543 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Nie moge sie doczekać ;o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi