Godot 416 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A ja właśnie dzieciom zrobiłem kolację, wypiłem dwa red bulle i zasiadam do grania. Oby kobieta nie wpadła na pomysl, że ten piękny środowy wieczór jest idealny na awanturę o cośtam Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 "znowu grasz??" xd I hooy bombki strzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Yup, dzieje się. Nawet nie wiem co, bo na forumku siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe" Znam takich i jedyny temat do rozmów to jebane gry Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A combo gierki + sport + nowe technologie to tak lepsiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza
sebiks 0 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Czasami zastanawiam się co jest gorsze . Być nolifem co gorsza wiążącym 150kg czy pracującym pijakiem który pieniądze z wypłaty przepierdziela na pijaństwo i koks. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Graczy powinno się dyskryminować bez względu na wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe" Znam takich i jedyny temat do rozmów to jebane gry Tatuś +30 do synka: naje...się jak dziwka w wieku 20 lat. Zabrali mnie na izbę. Zapłaciłem za najdroższy hotel w kraju. Okradli mnie i pobili tam. Po wyjściu wstrzyknąłem sobie w oko 1l narkotyków. Synek: tato, ale z ciebie prawdziwy madafaker. Lans pełną gębą i szacun na dzielni wśród rówieśników syna + 100. Litości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe" Znam takich i jedyny temat do rozmów to jebane gry Nie ma co zamykać koła w którym są tylko gry i gierki,ciężki żywot ma ten kto nie zaznał niczego innego w życiu niż tylko granie, ba współczuje tym co tak mają... Graczy powinno się dyskryminować bez względu na wiek. To pobudza i daje pewność przejścia na najwyższym levelu Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Po co w życiu coś więcej. Nic do życia poza gierkami nie potrzeba. Najlepiej rzucić pracę, olać kobiety, olać sport, olać wszystko i tylko grać. Taka osoba będzie w pełni szczęśliwa. Praca czasem męczy i irytuje choćby nie wiadomo jak bardzo ją lubisz to czasem masz dość. Kobiety ? Wiadomo - wkurzające istoty które chcą zająć twój cenny czas a watch dogs 2 czy call of duty samo się nie przejdzie Sport ? Yano dobrze mówił sport jest dla frajerów. Po co wieczorem na siłowni spędzać godzinke czy dwie jak można zrobić sobie drinka, jajka z majonezem i napierdalać w Final Fantasy czy pokemony. Ci na siłowni są smutni zmęczeni i nieszczęśliwi za to gracz w tym samym momencie jest spełnionym człowiekiem. Książki ? Filmy ? Poczekamy na egranizacje po co marnować na te ścierwo czas. Dzieci ? My gracze jesteśmy dziećmi całe życie i nie potrzebujemy konkurencji. Inne Hobby ? Podróże ? Po co ? Poprzez gry można zwiedzić cały świat nie ruszając się z wygodnej kanapy. Jakieś inne hobby nie jest potrzebne gdy tyle gier wychodzi. Na ogranie wszystkiego nie starcza nam kilku żyć. Gry - to jedyna rzecz potrzebna aby być naprawdę szczęśliwym. Edytowane 3 Listopada 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 i zepsuleś posta tym spoilerem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Edytowałem ogórek style Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 fantastyczny facet Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe" Znam takich i jedyny temat do rozmów to jebane gry Tatuś +30 do synka: naje...się jak dziwka w wieku 20 lat. Zabrali mnie na izbę. Zapłaciłem za najdroższy hotel w kraju. Okradli mnie i pobili tam. Po wyjściu wstrzyknąłem sobie w oko 1l narkotyków. Synek: tato, ale z ciebie prawdziwy madafaker. Lans pełną gębą i szacun na dzielni wśród rówieśników syna + 100. Litości. Jeśli to jedyne wspomnienie z młodości, którym będziesz mógł się podzielić z synem to rzeczywiście przykro ale nie miałem na myśli chlania do zgonu pisząc o przygodach i sporcie. A combo gierki + sport + nowe technologie to tak lepsiej już? jeśli to gry sportowe to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Żal mi ludzi dla których jedynym celem w życiu jest platyna w nowym jprg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 greg to mówisz, że majeczka już nie jest na tapecie na ipadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 xD zbił szybke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 co ten sugar Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 greg to mówisz, że majeczka już nie jest na tapecie na ipadzie? forumek nigdy nie zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Greg to ten co miał jakieś amerykańskie auto, ale zwlekał z przelaniem 80 złotych za gierkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak Infiniti Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A w Moskwie na Placu Czerwonym samochody rozdają Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Może nie do końca na temat bo nigdy nie byłem, nie jetem i mam nadzieję, że nie będę dyskryminowany jako nerd jednak mam pytanie. Z powodu tego, że odpaliłem równolegle drugi "mały" zawodowy projekt to mam problem nie tyle z czasem, co siłą/energią na gierki. T.j. jak zrobię co mam zrobić (praca + rodzina), to jestem zmęczony/nie mogę skoncentrować się na graniu. Co polecacie żeby się pobudzić, rozjaßnić umysł ale nie przesadzić i zasnąć dajmy o tej 24. Poważna sprawa bo nam na czym, mam w co grać, mam czas na gierki, a backlog powoli lecz skutecznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 drzemka 30 minutowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wolny dzień i tyle. Ja tam nie gram na siłe, ewentualnie w coś odmóżdzającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi