Skocz do zawartości

Dyskryminacja graczy 30+

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja właśnie dzieciom zrobiłem kolację, wypiłem dwa red bulle i zasiadam do grania. Oby kobieta nie wpadła na pomysl, że ten piękny środowy wieczór jest idealny na awanturę o cośtam

Opublikowano

ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód

później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe"

Znam takich i jedyny temat do rozmów to jebane gry

Opublikowano

Czasami zastanawiam się co jest gorsze . Być nolifem co gorsza wiążącym 150kg czy pracującym pijakiem który pieniądze z wypłaty przepierdziela na pijaństwo i koks.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ale jednak trochę smutno jeśli facet ma 30 lat a od zawsze jedynym hobby w życiu są gierki, zero sportu, narkotyków i przygód

później dzieciak zapyta, tatko, co było najbardziej szaloną rzeczą jaką zrobiłeś w życiu, "27 godzin grania na ps2 non stop ehehehe"

Tatuś +30 do synka:

naje...się jak dziwka w wieku 20 lat. Zabrali mnie na izbę. Zapłaciłem za najdroższy hotel w kraju. Okradli mnie i pobili tam. Po wyjściu wstrzyknąłem sobie w oko 1l narkotyków.

Synek: tato, ale z ciebie prawdziwy madafaker.

Lans pełną gębą i szacun na dzielni wśród rówieśników syna + 100. Litości.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie ma co zamykać koła w którym są tylko gry i gierki,ciężki żywot ma ten kto nie zaznał niczego innego w życiu niż tylko granie, ba współczuje tym co tak mają...

Graczy powinno się dyskryminować bez względu na wiek.

To pobudza i daje pewność przejścia na najwyższym levelu  :newell:

Opublikowano (edytowane)

Po co w życiu coś więcej. Nic do życia poza gierkami nie potrzeba. Najlepiej rzucić pracę, olać kobiety, olać sport, olać wszystko i tylko grać. Taka osoba będzie w pełni szczęśliwa.  

Praca czasem męczy i irytuje choćby nie wiadomo jak bardzo ją lubisz to czasem masz dość. 

Kobiety ? Wiadomo - wkurzające istoty które chcą zająć twój cenny czas a watch dogs 2 czy call of duty samo się nie przejdzie

Sport ? Yano dobrze mówił sport jest dla frajerów. Po co wieczorem na siłowni spędzać godzinke czy dwie jak można zrobić sobie drinka, jajka z majonezem i napierdalać w Final Fantasy czy pokemony.  Ci na siłowni są smutni zmęczeni i nieszczęśliwi za to gracz w tym samym momencie jest spełnionym człowiekiem. 

Książki ? Filmy ? Poczekamy na egranizacje po co marnować na te ścierwo czas. 

Dzieci ? My gracze jesteśmy dziećmi całe życie i nie potrzebujemy konkurencji. 

Inne Hobby ? Podróże ?   Po co ? Poprzez gry można zwiedzić cały świat nie ruszając się z wygodnej kanapy. Jakieś inne hobby nie jest potrzebne gdy tyle gier wychodzi. Na ogranie wszystkiego nie starcza nam kilku żyć.  

Gry - to jedyna rzecz potrzebna aby być naprawdę szczęśliwym. 

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Tatuś +30 do synka:

naje...się jak dziwka w wieku 20 lat. Zabrali mnie na izbę. Zapłaciłem za najdroższy hotel w kraju. Okradli mnie i pobili tam. Po wyjściu wstrzyknąłem sobie w oko 1l narkotyków.

Synek: tato, ale z ciebie prawdziwy madafaker.

Lans pełną gębą i szacun na dzielni wśród rówieśników syna + 100. Litości.

Jeśli to jedyne wspomnienie z młodości, którym będziesz mógł się podzielić z synem to rzeczywiście przykro ale nie miałem na myśli chlania do zgonu pisząc o przygodach i sporcie.

A combo gierki + sport + nowe technologie to tak lepsiej już?

jeśli to gry sportowe to tak.

Opublikowano

greg to mówisz, że majeczka już nie jest na tapecie na ipadzie?

Opublikowano

Może nie do końca na temat bo nigdy nie byłem, nie jetem i mam nadzieję, że nie będę dyskryminowany jako nerd jednak mam pytanie. Z powodu tego, że odpaliłem równolegle drugi "mały" zawodowy projekt to mam problem nie tyle z czasem, co siłą/energią na gierki. T.j. jak zrobię co mam zrobić (praca + rodzina), to jestem zmęczony/nie mogę skoncentrować się na graniu. Co polecacie żeby się pobudzić, rozjaßnić umysł ale nie przesadzić i zasnąć dajmy o tej 24. Poważna sprawa bo nam na czym, mam w co grać, mam czas na gierki, a backlog powoli lecz skutecznie rośnie.

Opublikowano

Wolny dzień i tyle. Ja tam nie gram na siłe, ewentualnie w coś odmóżdzającego.