grzybiarz 10 310 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 W 2015 na wakacje, kupiłem 3DSa. Od tamtej pory, ukończyłem dwie gry. To już jest coś podejrzane Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Polecam rezonans magnetyczny. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 W 2015 na wakacje, kupiłem 3DSa. Od tamtej pory, ukończyłem dwie gry. To już jest coś podejrzane Mnie też nudzi większość gier na sprzęty przenośne. Nie gram prawie wcale na iPadzie i na telefonie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Mam podobnie jak ty grzybiarz , ostatnio zero chęci do grania , dodatek do wieśka 3 , skyrima remaster (przeniesione savy z podstawki i dlc do pokończenia) i dużo innych gier . Ale patrząc wstecz pograłbym chętnie ponownie w Rdr , ograłbym Banjo w którego nie miałem okazji zagrać . Więc oczywistym chciałem kupić xone by ograć te gry w najlepszy możliwy sposób. Granie mnie po prostu nudzi ale to nie pierwszy raz gdy tak mam , nowe gry nie mają już tego "feelingu", dawno nie bawiłem się tak dobrze jak grając 5-6 miesięcy temu Jak-a pierwszego(moje pierwsze podejście , gra tak świetna że platyna była obowiązkowa) potem uruchomiłem 2 część i odwidziało mi się kończenie całej serii ( druga część to jakaś pomyłka). Liczę mocno na to że uda mi się znaleźć kogoś by wymienić ps4 na xone i ograć gry w wstecznej albo znaleźć grę , która wciągnie mnie jak Jak 1 . Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Żeby wrócić do grania, najlepiej moim zdaniem zacząć od wciągającego singla, ale nie tak przytłaczająco długiego jak W3, albo od dobrego multi z umówionymi zawczasu znajomymi. Rozgrzeb erpega na 100 godzin, porwij się na średniaka z backlogu czy dostań parę razy na multi grając z ekipą randomów i już nagle masz czas tylko na serial. Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Do powrotu wydaję mi się dobry by był taki uncharted albo tomb raider. Fajnie opowiedziana historia, zwroty akcji, przyjemny gameplay. Jeżeli lubi się takie gatunki oczywiście. 2 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Do powrotu wydaję mi się dobry by był taki uncharted albo tomb raider. Fajnie opowiedziana historia, zwroty akcji, przyjemny gameplay. Jeżeli lubi się takie gatunki oczywiście. Oglądanie filmu jako remedium na znudzienie grami? Nope. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Do powrotu wydaję mi się dobry by był taki uncharted albo tomb raider. Fajnie opowiedziana historia, zwroty akcji, przyjemny gameplay. Jeżeli lubi się takie gatunki oczywiście. BLACK ? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 dorośli ludzie drą mordy bo zapowiedzieli nową gierkę, i jak tu poważnie traktować graczy? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 You'd better play that damn guitar! Sing that damn song! Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Ale downy. Gierki stały się tak modne, że typy, którzy nigdy nie grali na pierwszym PlayStation (a pewnie siedzą na tej scenie), drą mordę najgłośniej. Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 To MaZZeo musial bic brawo na stojaco. Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 grudnia 2016 Hint dla użytkownika sosnaa - warto czymś żyć w swoim życiu. Inaczej zostanie sie smutnym Mausem na forum psx extreme. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 dorośli ludzie drą mordy bo zapowiedzieli nową gierkę, i jak tu poważnie traktować graczy? Z kamerą wśród zwierząt odcinek 15... Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Raczej "DIY 40-letni prawiczek". Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Przerwa od grania dobrze robi. Dlugo nie gralem niemal pół roku. Czekajac na Rise of TR nie dotykałem zadnej gry. A gdy juz skonczylem TR to teraz gram w takie jak Diablo 3 czy np. Skyrim GOTY. Skonczylem tez Journey na ps3 i ps4 wiec coraz przyjemniej siada mi sie do konsoli. Ale to nie koniecznie sprawdza sie w kazdym przypadku znudzenia grami. Trzeba miec tez inne zainteresowania poza grami. Wowczas powoli zacznie sie za tym tesknic az nie będzie można wytrzymac i powrot staje sie naturalny. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Jeszcze trochę @Pupcio i zmiana kodu na 3 z przodu hahaha 4 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Życie zaczyna się po 30stce! Boże, proszę nie rób mi tego 1 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Napisał: 4 minuty temu, Pupcio napisał: Boże, proszę nie rób mi tego i umarł dzień przed 30tką. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 Ty tu się 30ka martwisz, a ja gonie 40 (kurde czterdziesci, jak jakiś dziad osrany). Z ciekawości odpaliłem screeny z serialu "Czterdziestolatek". Kopiczynski faktycznie miał cztery dychy wtedy jako aktor, a ja nadal mam wrażenie, że mógłby być moim ojcem, a nie kumplem z ławki, wtf. 1 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 40 lat, ja pyerdole jaki ty jesteś stary użytkowniku Red xDD To chyba przez tą stylówe z tamtych lat ludzie wyglądali tak staro. Te ciuchy i fryzury to lekko +20 lat do looku 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 18 grudnia 2021 Opublikowano 18 grudnia 2021 (edytowane) Wąs, siwizna i stylówka u Karwowskiego robiły efekt, ale chyba faktycznie jest coś w tym, że ludzie z tamtych lat szybciej się starzeli i poważnieli, wystarczy spojrzeć na fotki maturzystów z lat 70-80 xD. Inna sprawa, że niejeden dzisiejszy 40 latek, gdyby dodać mu wąsa, wyglądałby jak typowy boomer, a jeszcze gdyby występowały przy tym zakola i brzuszek, to już w ogóle. Tak czy siak: pamiętaj Pupcio, 30 to dawne 20, życie dopiero się rozkręca. xD Edytowane 18 grudnia 2021 przez kotlet_schabowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi