Sleeper 3 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Tak jak w temacie,czy ps2 ma aby na pewno 128 bit?czytałem na różnych forach że procesor emotion engine ma 128 bit zarejestrowanych simddlatego emulacja na pc jest nie grywalna ponieważ procesory obecne w komputerach mają 64 bitCzy to prawda? Dziękuje za odp Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Wiem tylko, że emulacja PS2 na PC jest jak najbardziej grywalna. Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 24 października 2016 Autor Opublikowano 24 października 2016 Dziwne bo mi black zacinał a mocnego mam kompa ,nawet takie proste gry jak tony hawk mi pokazują się cienie Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) PCSX2 jest trochę niedopracowany i ma setki ustawień. Jasne sporo tytułów jest słabo emulowanych ale większa część działa bardzo dobrze. edit. jak chcesz znać szczegóły działania emulatora zapytaj na emudreams.pl Jest tam trochę burdel bo zmienili silnik forum ale już chyba większość rzeczy działa. Edytowane 24 października 2016 przez devilbot Cytuj
Sleeper 3 Opublikowano 24 października 2016 Autor Opublikowano 24 października 2016 Widzę że nawet jak poprawią emulatora,to i tak będzie trzeba mieć mocnego kompa,gostek w opisie ma kompa mocniejszego ode mnie.. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) Dreamcast też jest konsolą 128-bitową. I Xbox pierwszy też. A obecne konsole? No właśnie, tego już się teraz nie liczy w bitach, a ważniejsze są rdzenie. Dla porównania PS4 ma procek 64bitowy, ale ośmiordzeniowy. --- Zobacz sobie, jak płynnie działa dziś emulacja Wii U: Edytowane 24 października 2016 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi