Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Nie podoba mi się.

Nie lubiłem stroju kota, a tu widzę, że będzie mega nacisk na te przebieranki i wchodzenie w przeciwników. A ja chcę po prostu biegać samym Marianem i po prostu skakać. Ale może ten trailer tak tylko pokazał.

Cała reszta tip-top.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Co mam mówić, skoro wiadomo o co chodzi. 27 października, wspaniale.

Opublikowano

Pisałem w innym temacie. Stylistyka i próba połączenia miasta z Mario mi się nie podoba. Teraz pokazują Sand Kingdom i tuż już jest dla mnie ZAYEBIŚCIE. Gameplayowo jest masakra - przejmowanie przeciwników, rzucanie. Qwa, tyle tego że ciężko ogarnąć. Mario: Breath Of The Wild.

EDIT: Będę Prądę!

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

https://e3.nintendo.com

Mario leci :)

Opublikowano

Pełna kamera 3d, duuuuuże plansze.

Opublikowano

te przejścia do 2d kozackie xD

Opublikowano

dobra wyłączyłem, nie będę sobie psuł zabawy

oj jest dobrze

Opublikowano

Po trailerze wygląda na to, że gdzieś przy długim stole siedziała grupa kolesi i przewodniczący akceptował wszystkie pomysły.

Dis gon b gud.

Opublikowano

Po trailerze wygląda na to, że gdzieś przy długim stole siedziała grupa kolesi i przewodniczący akceptował wszystkie pomysły.

Dis gon b gud.

:)

Opublikowano

Gwiazdki jak w 64/Sunshine, ale tym razem nie jesteśmy wywalani z planszy, a lecimy dalej.

Opublikowano

GENIALNE, jezus maria kocham switcha, ale te miasto-hub do wyyebania, bede przebiegac jak szybko sie da byle tylko teleportowac sie do kolejnej genialnej krainy

Opublikowano

GENIALNE, jezus maria kocham switcha, ale te miasto-hub do wyyebania, bede przebiegac jak szybko sie da byle tylko teleportowac sie do kolejnej genialnej krainy

też tak uważam, najsłabiej wygląda z całości, ale reszta to już  :banderas:

Opublikowano

Jak byłem pewien, że Zelda będzie GOTY tak zacząłem się zastanawiać czy Marian jeszcze tego nie przebije

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że w tej gierce będzie jakiś głębszy niż zazwyczaj srol :idea:

Opublikowano

P1XI1UM.png

xDD