Opublikowano 25 lipca 20177 l Pany, ale to będzie minimum 9 na 10 dla każdego kto to kupi, choćby nie wiem co
Opublikowano 25 lipca 20177 l Popraw mnie jeżeli się mylę, ale czy w 3DWorld były sekwencje, które wymagały tego stroju? tak, dokładnie tak. I to mi się nie podobało.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Pany, ale to będzie minimum 9 na 10 dla każdego kto to kupi, choćby nie wiem co - wychodzi gra - wszyscy 9/10 bo Mario - HIV daje 8- - mijają lata - ...większość ludzi się zgadza Edytowane 26 lipca 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 26 lipca 20177 l Pany, ale to będzie minimum 9 na 10 dla każdego kto to kupi, choćby nie wiem co - wychodzi gra - wszyscy 9/10 bo Mario - HIV daje 8- - mijają lata - ...większość ludzi się zgadza HIV umiera codziennie w CoDzie za swoje grzechy.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Pany, ale to będzie minimum 9 na 10 dla każdego kto to kupi, choćby nie wiem co - wychodzi gra - wszyscy 9/10 bo Mario - HIV daje 8- - mijają lata - ...większość ludzi się zgadza Z oceną MGS2? Nigdy w życiu. No ale widać jaki typ oceniał. Brum brum pif paf.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Nigdy za mało . Przy okazji polecam kanał, bo jest kilka ciekawych kawałków - dziewczyna np. dodała słowa do kilku utworów z serii Ace Attorney. Edytowane 1 sierpnia 20177 l przez Di
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l http://nintendoeverything.com/super-mario-odyssey-boxart-swaps-out-mario-in-his-sombrero-for-a-swimming-scene/ Na pudełku nie będzie Mario z sombrero, zastąpi go Mario z dmuchanym kołem. Gdzie najtaniej? Jakiś kod rabatowy? KiG ma na tę chwilę fajną cenę (204,99, w porównaniu do 279,90 w Ultimie). Mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia za reflinka ;). Na wszelki wypadek wrzucam jako drugi niecebulowy link. http://konsoleigry.pl/r?k=5fc3c25d&idp=8595%C2%A0 http://konsoleigry.pl/gry-na-nswitch/8595-super-mario-odyssey-switch-045496420864.html Edytowane 3 sierpnia 20177 l przez Di
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l jeszcze nic bo premiera daleko ale obstawiam, ze na pewno beda bo to najwiekszy mega hit w ich reku na ten rok
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Zmienili okładkę, żeby beki z meksykańców nie robić. Ja czekam na ogłoszenie kolekcjonerki.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l jeszcze nic bo premiera daleko ale obstawiam, ze na pewno beda bo to najwiekszy mega hit w ich reku na ten rok Oby tylko dość dużo konsol wyprodukowali, bo jeśli takich bundle'i wyjdzie mało, rzeczywiście może polać się krew.
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Zmienili okładkę, żeby beki z meksykańców nie robić. Ja czekam na ogłoszenie kolekcjonerki. skandal, proszę usunąc wąsa obraża to polaków
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Ja czekam na ogłoszenie kolekcjonerki. Jakieś info, że będzie ?? Edytowane 3 sierpnia 20177 l przez Cottage
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Powerplay ma za 199, może graczdari da zniżki? oby oby :D czekam na znizki od graczdariego na mariana i xeno2, no i jeszcze moze fife18 o ile demo (bo pewnie bedzie) mi przypasuje