Opublikowano 13 września 20177 l to bedzie yebany pjerodlony atak na topy najwyzej oceniach gier ever rozyebala mnie kazda sekunda z tego co tu dzisiaj pokazali z tej gierki
Opublikowano 13 września 20177 l Jestem pod wrażeniem. Nie jestem w stanie zliczyć patentów, które zobaczyłem. Klasyczne elementy platformowe, wyścigi, ustawianie literek M A R I O, latanie jako smok, rozwalanie murów dinozaurem, rozgrywka 2d z klasycznego Donkey Konga, chodzenie po wodzie jak w Mario Sunshine... Edytowane 13 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 13 września 20177 l to bedzie yebany pjerodlony atak na topy najwyzej oceniach gier ever rozyebala mnie kazda sekunda z tego co tu dzisiaj pokazali z tej gierki Mnie też, miałem niepotrzebne obawy, co oni żarli? :D
Opublikowano 13 września 20177 l dalej sie macam i nie dowierzam ile zawartosci i pomyslow bedzie miala ta gierka
Opublikowano 13 września 20177 l to bedzie srednia jak zelda jak nie wiecej tylko że tym razem zasłużenie
Opublikowano 13 września 20177 l Pan Janusz aż czapkę nałożył. Interesuje mnie attach rate, przecież będzie chory xD. Ta gra aż pachnie komercyjnym sukcesem.
Opublikowano 13 września 20177 l Mario przebije Zelde w reckach. Do tego xeno 2. Nie pamiętam aby jakakolwiek konsola miała tak mocny line up w pierwszym roku.
Opublikowano 13 września 20177 l czemu ten pies nosi kapelusz Żebyś miał o czym myśleć do premiery :D.
Opublikowano 14 września 20177 l ciesz sie ze mieszkasz w pl wiec jest duza szansa, ze go dostaniesz, nie wyobrazam sie co sie bedzie dzialo w rejonach swiata gdzie ten switch juz teraz jest nie do kupienia
Opublikowano 14 września 20177 l W uk strach się przyznawać ze masz switcha bo zrobią wjazd na chatę.
Opublikowano 14 września 20177 l Obejrzałem dwie minuty trailera i wystarczy -nadchodzi pier.dolona kosa. Najlepszy growy rok ever, nie ma siły żebym wybrał GOTY tego roku. Edytowane 14 września 20177 l przez XM.