Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Żeby wszyscy mieli takie podejście do robienia gier jak oni, te smaczki cieszą oko, tego człowiek oczekuje od gier.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

No nie powiem bryknął mi, ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Ta gra wiele zyskała, również dzięki przebraniom, przecież w tym polarze, czy kąpielówkach, Mario rozpier... system, Nintendo to stan umysłu :D.

Opublikowano

Mario jaskiniowiec moim przyjacielem jest

Opublikowano

Tylko mario z sutami.

Opublikowano

Biere tego bundla skur.wysyny!!!

Ja tak samo!!!

Kod :(

+ gdzies wyczytalem ze cena bundla to 380 dolcow w usa wiec smarujcie pupki.

Opublikowano

Nikt nic nie będzie smarowal. Jak będzie za drogo to biorę wersję zwykłą + grę dokupię sobie oddzielnie. Mam tylko na uwadze to że przyszedł czas na Switcha. :cool:

Opublikowano

+ gdzies wyczytalem ze cena bundla to 380 dolcow w usa wiec smarujcie pupki.

Normalnie w stanach switch kosztuje 300$, gra - 60$ i case - 20$. Więc cena raczej normalna. Jedyny minus to ten nieszczęsny kod, ale wiadomo, że jak chcieli wydać bundle na premierę SMO to nie mogli czekać aż gra będzie w statusie gold, bo wtedy ten zestaw byłby bardzo limitowany :P 

Opublikowano

Mario przebije Zelde w reckach. Do tego xeno 2. Nie pamiętam aby jakakolwiek konsola miała tak mocny line up w pierwszym roku.

To mało pamiętasz. Wii w ciągu pierwszego roku dostało: Zeldę TP, Super Mario Galaxy, Metroid Prime 3, Super Paper Mario, RE4, Fire Emblem, WiiSports, Zack&Wiki i jeszcze kilka innych gierek.

Pierwszy Xbox też miał za(pipi)isty lineup w pierwszym roku

Re4 to kotlet. Wyszło na GC w 2005 a na Wii w 2007.
Opublikowano

Po ograniu Mario Kingdom mialem pogonic Switcha, ale wstrzymam sie te poltora miecha. Ogra sie The Evil Within 2, a pozniej tego mesjasza gejmingu :banderas:

Opublikowano

giphy.gif

Ajej

Opublikowano

Będziemy się zmieniać w czołg! w czołg!!!

ntq035jy1vlz.jpg

Edit: a i jeszcze jedno myślicie, że księżyc będzie w DLC albo jako final kingdom?

z8HaxTZ.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

giphy.gif

Ajej

ładnie zgapili od sunset overdrive

Opublikowano

Miałem brać Scorpio, ale chyba pierd.. i znów kupię switcherino, tym razem na stałe.

Opublikowano

Mam nadzieję, że dorzucą mega hardcorowy, ostatni level za 100% gierki na miarę Champion's Road.

Ma coś być za zebranie wszystkich księżyców

Opublikowano

giphy.gif

Ajej

jakie puste ulice XD

Preorder skasowany!

Opublikowano

5,7gb gierka zajmuje czyli tyle co save z nba 2k18 xd

Opublikowano

Mam nadzieję, że dorzucą mega hardcorowy, ostatni level za 100% gierki na miarę Champion's Road.

Ma coś być za zebranie wszystkich księżyców

Oby nie w stylu "złotej kupki" z nowej Zeldy.

Opublikowano

O boże te nurkowanie w ślicznej wodzie.

COMFY AS FUCK