kazuyoshi 231 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 (edytowane) To pytanie nie jest raczej na miejscu jeśli chodzi o ten tytuł, bo wiadomo, że będzie kawał kozaka. No chyba, że chcesz sobie narobić jeszcze więcej spoilerów przed premierą. Wtedy przedwczesne recki (dzisiejszych recenzentów, którzy w du-pi-e mają trzymanie gęby na kłódkę jeśli chodzi o sekrety w grach - zwłaszcza recki wideo) będą jak znalazł. Edytowane 10 października 2017 przez kazuyoshi 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Dla 100% - w bundlu konsola, czerwone joye i marian gra jest w formie kodu czy zainstalowana na konsoli juz? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Skoro gry są teraz przypisywane do konta to gra w bundlu nie może być preinstalowana na konsoli. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Dla 100% - w bundlu konsola, czerwone joye i marian gra jest w formie kodu czy zainstalowana na konsoli juz? W ogóle jak mogłaby być już zainstalowana na konsoli, jak te bundle pewnie produkują już od jakiegoś czasu, a nie słyszałem, żeby gra już była skończona, w statusie "gold" ;) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 To pytanie nie jest raczej na miejscu jeśli chodzi o ten tytuł, bo wiadomo, że będzie kawał kozaka. No chyba, że chcesz sobie narobić jeszcze więcej spoilerów przed premierą. Wtedy przedwczesne recki (dzisiejszych recenzentów, którzy w du-pi-e mają trzymanie gęby na kłódkę jeśli chodzi o sekrety w grach - zwłaszcza recki wideo) będą jak znalazł. Nie chodzi mi o samo oglądanie, tylko czysta ciekawość, czy przeskoczy Galaxie. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 No w sumie można mieć i taki powód. Miejmy zatem nadzieje, że Odyseja zaora nawet prześwietnego Galaxy, to wtedy będziemy mieli już pewność, że mamy doprawdy do czynienia z mesjaszem platformówek 3d ;) Cytuj
Xord 50 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Będzie dobrze czuję. Ostatni trailer rozwiał moje wątpliwości . Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 A jak reklama z gry,w formie musicalu, podoba się wam ? bo mnie jak najbardziej, Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 nie lubie formy musicalu Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 bezpieczny trailer Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 bedzie ogladane w imaxie Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 ten utwór jest fenomenalny Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 ku,rwa nie spodziewalem sie innej wypowiedzi po tobie rayos banderas obama sztos Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 jedna z niewielu rzeczy jaka mi sie faktycznie w 100% podoba w tym marianie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ale ja tak uważam też, tylko boję się tego napisać. Moim zdaniem ten Marian jest strasznie przehajpowany. Nie ma w nim nic co by się wyróżniało czymś. Być może Nintendo nie pokazało wszystkiego, nie odkryło kart, może ja coś przegapiłem, ale jak na razie to strasznie przeciętnie wyglądają gameplaye z tego Odyseja. Siła marki robi w tym przypadku swoje niestety. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 No marka tu działa przede wszystkim, według mnie to bedzię "tylko" bardzo dobra gra ze średnią rzędu 95%,ale czy zasłużenie? Na pewno parę mocnych ocen dojdzie tylko za to, że to nowy 3D marian o jakości zbliżonej do poprzednich 3D Mario. Ale czy przebije geniusz Galaxy 1 & 2? Wątpię, ale chciałbym się pozytywnie pomylić. Na pewno będę się prześwietnie bawił, w to nie wątpię, ale nie wiem czy tak samo dobrze jak w SMG Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Ale ja tak uważam też, tylko boję się tego napisać. Moim zdaniem ten Marian jest strasznie przehajpowany. Nie ma w nim nic co by się wyróżniało czymś. Być może Nintendo nie pokazało wszystkiego, nie odkryło kart, może ja coś przegapiłem, ale jak na razie to strasznie przeciętnie wyglądają gameplaye z tego Odyseja. Siła marki robi w tym przypadku swoje niestety. Brzmi jak sytuacja przed premierą większości gier od N od bardzo dawna. Nie ważne co pokażesz, metka wystarczy do nahajpowania, a to, że zazwyczaj te gry potem bronią się same, to już inna sprawa. Edytowane 11 października 2017 przez Hum Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Zagramy i swoje opinie wyrobimy. Jednego jestem pewien po tym co do tej pory widziałem, design krain jest dosyć nierówny jeżeli chodzi o kreatywność i pomysł. Hype robi swoje, ale to dalej Marian, a ta marka nigdy nie miała gry poniżej jakości - solidna. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 u mnie wrecz odwrotnie - co trailer przecieram oczy ze zdziwienia ile w tej grze upchneli pomyslow, mechanik i rozwiazan, totalny misz-masz, jakby do miksera wrzucic 10 innych platformerow i wychodzi odyssey, moze ucierpi na tym spojnosc bo faktycznie niektore swiaty ostro sie roznia od siebie ale ja jestem totalnie kupiony, jedynie graficznie tytul prezentuje sie tylko ok, oprawa mnie nie zachwyca o ile np w przypadku zeldy botw po gameplayach i pokazach nie kumalem zupelnie co jest w niej wow, to tutuj odwrotnie Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Dla mnie Mariany (3D) były albo bardzo dobre, ale wybitne, i właśnie chciałbym po ograniu Odyssey postawić go obok SM64/SMG1/SMG2. To że to będzie bardzo dobra gra nie mam wątpliwości, aczkolwiek liczę na wybitną, a później na dwójeczkę :). Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 A ja licze, ze 27 przyjdzie szybko i bede mogl po prostu w kolejnego tegorocznego sztosa zagrac. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Edge dał... 10 Jutro chyba embargo gaśnie. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Super :). Trochę wcześnie te embargo, jak się posypią same dychy to hype urośnie do niebotycznych rozmiarów. Piszą ponoć, że w Mario jest prawie tyle księżyców do zdobycia, co Koroków w Zeldzie. Edytowane 11 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi