Opublikowano 11 października 20177 l przeciez od zawsze jest zasada - jak embargo gasnie tak szybko to wiadomo, ze szykuje sie turbo sztos, jak dev sie boi to embargo jest do dnia premiery nintendo wie co robi i jest pewne tego co ma w rekawie - jak to bedzie faktyczny atak na top10 ever jak zelda botw to rozbija bank ponownie pod koniec miesiaca
Opublikowano 11 października 20177 l przeciez od zawsze jest zasada - jak embargo gasnie tak szybko to wiadomo, ze szykuje sie turbo sztos, jak dev sie boi to embargo jest do dnia premiery nintendo wie co robi i jest pewne tego co ma w rekawie - jak to bedzie faktyczny atak na top10 ever jak zelda botw to rozbija bank ponownie pod koniec miesiaca Z Zeldą chyba embargo nie było zdjęte 2 tygodnie przed premierą? SMG2 też dostało u nich 10, nie mogę znaleźć SMG1. Edytowane 11 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 11 października 20177 l EDGE 10/10 Games so far.Super Mario 64 (1996)Gran Turismo (1997)The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)Halo: Combat Evolved (2001)Half-Life 2 (2004)Halo 3 (2007)The Orange Box (2007)Super Mario Galaxy (2007)Grand Theft Auto IV (2008)LittleBigPlanet (2008)Bayonetta (2009)Super Mario Galaxy 2 (2010)Rock Band 3 (2010)The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)The Last of Us (2013)Grand Theft Auto V (2013)Bayonetta 2 (2014)Bloodborne (2015)The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)Super Mario Odyssey (2017)
Opublikowano 11 października 20177 l Mają podobny gust do mnie, w sumie 3 grom z tej listy nie dałbym dychy, no i brakuje kilku, ale wydają się w miarę wiarygodni, tak że mamy sztosa. 10 dla skyward sword i gta v xdddddGTA IV, a nie V (piątka też jest, sorki :)) brakuje kilku perełek, ale lista jest w miarę wiarygodna moim zdaniem, reszta kwestia gustu. Edytowane 11 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 11 października 20177 l Sony płaci za dziewiątki, Nintendo za dziesiątki. Ta firma kolejny raz nie zawodzi i dostarcza growe arcydzieło w swojej głównej serii, można odnieść wrażenie, że oni normalnie nie umieją zrobić czegoś co nie będzie zaje'biste. Edytowane 11 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 października 20177 l 10 dla skyward sword i gta v xddddd Bardzo oryginalny, rajosowy komentarz. Brakuje jeszcze dwóch banderasów, jednego obamy i jednej smutnej żaby. I co z tego, że dali 10 tym grom? Dali też innym i w interesie każdego jest to, czy się z nimi zgadza, czy nie.
Opublikowano 11 października 20177 l Teoretycznie EMBARGO na Zeldę było do dnia przed premierą, ale "Edge" też miał recenzję wcześniej, niektórzy mieli ten numer już 25 lutego, czyli tak z tydzień przed premierą. Kwestia raczej ich cyklu wydawniczego. "Pozwolenie" na robienie hype'u Mario Odyssey też mają na wyłączność. Edytowane 11 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 października 20177 l Można jeszcze gdzieś zamówić grę? Bo widzę deficyt w internetach.
Opublikowano 11 października 20177 l Ale ja tak uważam też, tylko boję się tego napisać. Moim zdaniem ten Marian jest strasznie przehajpowany. Nie ma w nim nic co by się wyróżniało czymś. Być może Nintendo nie pokazało wszystkiego, nie odkryło kart, może ja coś przegapiłem, ale jak na razie to strasznie przeciętnie wyglądają gameplaye z tego Odyseja. Siła marki robi w tym przypadku swoje niestety. Coś w tym jest. Nie będzie to wybitna gra, ale aż bdb tytuł. Jest to coś nowego, ale na ro*(pipi) z czasów N64 nie ma co liczyć.
Opublikowano 11 października 20177 l Można jeszcze gdzieś zamówić grę? Bo widzę deficyt w internetach.Eshop
Opublikowano 11 października 20177 l Jest to coś nowego, ale na ro*(pipi) z czasów N64 nie ma co liczyć. Dzięki za info!
Opublikowano 11 października 20177 l Ale ja tak uważam też, tylko boję się tego napisać. Moim zdaniem ten Marian jest strasznie przehajpowany. Nie ma w nim nic co by się wyróżniało czymś. Być może Nintendo nie pokazało wszystkiego, nie odkryło kart, może ja coś przegapiłem, ale jak na razie to strasznie przeciętnie wyglądają gameplaye z tego Odyseja. Siła marki robi w tym przypadku swoje niestety. Coś w tym jest. Nie będzie to wybitna gra, ale aż bdb tytuł. Jest to coś nowego, ale na ro*(pipi) z czasów N64 nie ma co liczyć. Mi wystarczy roz... z czasów Wii ;).
Opublikowano 11 października 20177 l Ragus, nie ma za co. Było trzeba wlecieć na PGA to byś pograł ^_^ Było miasto i pustynia. Edytowane 11 października 20177 l przez iluck85
Opublikowano 11 października 20177 l Można jeszcze gdzieś zamówić grę? Bo widzę deficyt w internetach.Eshop Ja złożyłem preordera, bo jak poszedłem po króliki to była ostatnia kopia, z Zeldą też było krucho, przedostanią wziąłem w dniu premiery, tak że Mariana bez preordera może nie być :).
Opublikowano 11 października 20177 l Gdybym był Nintendo to bym zrobił dwa ch,ujowe poziomy i dał je na PGA. A wszyscy inni szykować się na pogrom. 2017? Ty sk,urwysynu wspaniały nie dasz mi odpocząć ani na moment.
Opublikowano 11 października 20177 l Dali poziomy które są oklepane do bólu na każdym filmiku w necie :)
Opublikowano 11 października 20177 l Niektórzy to już tutaj pół gry przeszli na jutubie xd Swoją drogą, to N zawsze przy okazji Marianów pokazuje tyle rzeczy przed premierą? Wydaje mi się, że nawet jak na nich kampania Odyssey to dużo.
Opublikowano 11 października 20177 l Oceny cyferkowe wystawiane przez pisma działają jakoś tak, że naprawdę kontrowersyjna gra jak Super Mario Sunshine, którą trochę osób kochało, trochę lubiło, trochę nie lubiło i trochę nienawidziło, zebrała też ponad 90%. Nie śledzę tego jakoś bardzo, ale pamiętam, jak wyszło na jaw, że recenzje Metal Gear Solid V były pisane na podstawie 10 godzin grania u developera na miejscu. I bach, dawaj cyferkę która powie wszystko. Bardziej mnie jakoś ciekawi, gdzie gra skończy przynajmniej w podsumowaniach roku. Edytowane 11 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 października 20177 l No to czekamy na Sterlinga i będzie dym :D. Jim Sterling nie pisze już recenzji gier.
Opublikowano 11 października 20177 l No to czekamy na Sterlinga i będzie dym :D. Jim Sterling nie pisze już recenzji gier. Obraził się? :)