Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Godot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy jak w praniu będzie. Nie oglądam kompletnie gejplejów ale generalnie miasto mi się nie podoba, tzn zbyt duża dysproporcja pomiędzy dziecinnym designem Mario a resztą. Natomiast o sam gameplay jestem spokojny. Nie oglądam nic bo po co sobie psuć niespodzianki? Tylko ten ogór prawie sprawił, że anulowałem pre-order. Skoro w Edge piszą, że nie powinienem grać inaczej niż na TV to musi być prawda. Jak jeszcze tak napiszą na reddicie to trzeba będzie anulować!

Opublikowano

Jestem chyba w mniejszości, bo mi się podoba ten kontrastujący z klasyczną stylistyką Mario design miasta. Właściwie to jest dla mnie potencjalnie najciekawsza miejscówka. Tak czy siak fajnie, że Niny potrafi zaryzykować z takim projektem

Opublikowano

Przypuszczam, że przestanie przeszkadzać jak zacznę grać. Na razie brak mi w tym Zen ;-) i Fengshui xD. Ale chodzi mi wyłącznie o stylistykę, która po prostu jest zupełnie inna i do siebie nie pasuje wzajemnie. Ale to takie pierniczenie o niczym, pogadamy o tym tydzień po premierze.

Opublikowano

Jestem na wgw i gram w Mariana. Bedzie (pipi)one goty. Jak to sie rusza i ile akcji można robic to mózg rozyebany. Jedna dziwna akcja na jednym monitorze gra wyglada Ok na drugim ząbki jak na krawędziach i rozmazane guwno :/ nie wiem o co kaman

Opublikowano

Spadków fps nie widziałem, grałem na trybie ruchowym to mi sie średnio grało z racji na kable przeciwko kradzieży. A tak to Ok poza ta różnica na tvikach. Bedzie guwnofilmik po południu

Opublikowano

jak chcecie mogę wrzucić filmik ale jest słabo ;/ za plecamy jakiś typów, kręcą się jak smród po gaciach i nic zbytnio nie widać z gameplayu

Opublikowano (edytowane)

(pipi) mogłem włożyć kamerkę między cyce hostessie byłaby tona plusów a tak ;/ najgorszy operator na świecie

ok wrzucam na yt

Edytowane przez Orzeszek