Opublikowano 13 października 20177 l Zobaczymy jak w praniu będzie. Nie oglądam kompletnie gejplejów ale generalnie miasto mi się nie podoba, tzn zbyt duża dysproporcja pomiędzy dziecinnym designem Mario a resztą. Natomiast o sam gameplay jestem spokojny. Nie oglądam nic bo po co sobie psuć niespodzianki? Tylko ten ogór prawie sprawił, że anulowałem pre-order. Skoro w Edge piszą, że nie powinienem grać inaczej niż na TV to musi być prawda. Jak jeszcze tak napiszą na reddicie to trzeba będzie anulować!
Opublikowano 13 października 20177 l Jestem chyba w mniejszości, bo mi się podoba ten kontrastujący z klasyczną stylistyką Mario design miasta. Właściwie to jest dla mnie potencjalnie najciekawsza miejscówka. Tak czy siak fajnie, że Niny potrafi zaryzykować z takim projektem
Opublikowano 13 października 20177 l Miasto stylowo jest dziwne, ale jest co robić, śmiesznie skuterem się jeździ.
Opublikowano 13 października 20177 l Przypuszczam, że przestanie przeszkadzać jak zacznę grać. Na razie brak mi w tym Zen ;-) i Fengshui xD. Ale chodzi mi wyłącznie o stylistykę, która po prostu jest zupełnie inna i do siebie nie pasuje wzajemnie. Ale to takie pierniczenie o niczym, pogadamy o tym tydzień po premierze.
Opublikowano 13 października 20177 l Już niedługo zobaczymy co na te 5.7Gb wcisnęli, że gra jest warta dyszki i może kolejnych.
Opublikowano 14 października 20177 l Jestem na wgw i gram w Mariana. Bedzie (pipi)one goty. Jak to sie rusza i ile akcji można robic to mózg rozyebany. Jedna dziwna akcja na jednym monitorze gra wyglada Ok na drugim ząbki jak na krawędziach i rozmazane guwno :/ nie wiem o co kaman
Opublikowano 14 października 20177 l Nie po to zamówiłem switcha żeby dostać jakieś je.bane goty ehhh ;/
Opublikowano 14 października 20177 l Ja nie zauważyłem spadków, raczej płynnie działało, ale testowałem na wersji przenośnej.
Opublikowano 14 października 20177 l Spadków fps nie widziałem, grałem na trybie ruchowym to mi sie średnio grało z racji na kable przeciwko kradzieży. A tak to Ok poza ta różnica na tvikach. Bedzie guwnofilmik po południu
Opublikowano 14 października 20177 l Najpierw ogór napisał, że w EDGE napisali, że jak się gra w trybie handheldowym to już nie takie GOTY, teraz jeszcze jakieś ząbki na kiepsko ogarniętym telewizorze. Kurde nie wiem, jestem teraz pełen wątpliwości.
Opublikowano 14 października 20177 l Pewnie targowe wersje to stary kod, który na TV jeszcze w 720p hula. Ja tam głównie planuję grać przenośnie. Ale z drugiej na pro padziku też wypada zagrać.
Opublikowano 14 października 20177 l jak chcecie mogę wrzucić filmik ale jest słabo ;/ za plecamy jakiś typów, kręcą się jak smród po gaciach i nic zbytnio nie widać z gameplayu
Opublikowano 14 października 20177 l (pipi) mogłem włożyć kamerkę między cyce hostessie byłaby tona plusów a tak ;/ najgorszy operator na świecie ok wrzucam na yt Edytowane 14 października 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 października 20177 l I jak? Jeśli YT wywali ze względu na jakieś tam prawa autorskie to wrzuć na dailymotion - tam jest luźniej. Edytowane 14 października 20177 l przez NemoKOF