Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

grałem trochę ale nie miałem jak przymocować kamerki ;/

widać ząbki na tym ekranie gdzie typ gra w tej knajpie jazzowej, zobaczcie czapę mariana.

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Widać ząbki? Anuluje preorder.

Opublikowano

GOTY, bo SMO2 będzie GOTG, nic nie jarzycie.

Nie, bo nowa Zelda - jakiś A Link To The Future czy coś w tym stylu bedzie GOTG

Opublikowano

Po materiale orzecha widać, że gra będzie ya5Mmkm.png/10

Opublikowano

widać ząbki :/

Opublikowano

Afera ząbkowa się zrobiła.

Opublikowano

jak chcecie miec pewnosc, ze dostaniecie na premiere, to zapraszam.

Tez 199.

Opublikowano

A czy Marian będzie po naszemu czy po ENG? :D

Opublikowano

xD

Opublikowano

Na gafie widzialem temat o tym cudownym kablu, nie wiem czy ktos beki nie robil ale rzekomo taki kabel istnieje xd

Opublikowano

tl:dr tak jest taki kabel, tak kosztuje 150 dolców + tax + tak działa, ale to ma sens w kilku skrajnych przypadkach.

Opublikowano

Czy ten kabel może także zrobić 4K z HDR w tv fhd bez HDR? Bo jak tak to biere.

Opublikowano

Suteq o Marianku

Pograłem ok. 10 minut na WGW i muszę powiedzieć, że zostałem przekonany. Jak na gameplayach gra mnie średnio ruszała tak po zagraniu jestem pod ogromnym wrażeniem. Gra działa świetnie, wygląda ślicznie a na małym ekranie Switcha to po prostu istne cudo. Co najważniejsze to w ogóle nie przypomina nielubianego przeze mnie Super Mario Galaxy tylko Super Mario 3D World a to niezaprzeczalny plus.

Samo miasto jednak wygląda dosyć średnio, ale już plansze pustynne to małe dzieło sztuki.

Opublikowano

No spoko, ale nie wiem jak można nie lubić SMG? No cóż, w Worlda nie grałem, ale grałem w Landa na 3DSie, moim zdaniem nie był tak dobry i pełny jak Galaxie, czegoś brakowało.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

No to jak suteq pisze ze warto to tez kupie, bo dla mnie Super Mario Galaxy przyjemne nie bylo, widze ze dla niego tez.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No to jak suteq pisze ze warto to tez kupie, bo dla mnie Super Mario Galaxy przyjemne nie bylo, widze ze dla niego tez.

W czym nie było przyjemne? Przecież posiadało również multum "płaskich" leveli, do tego super power upy: pszczoła, wiertło, sprężynka, lodowy Mario, czy z chmurkami i wiele innych, do tego różne wersje Yoshiego. A czy panowie skończyli obie części SMG? I z iloma gwiazdkami?

Opublikowano

przypomina super mario 3d world? ehh szkoda :(

Opublikowano

e tam czemu ? ja sie swietnie bawilem w super mario 3d world, czekam strasznie 

Opublikowano

nie lubić smg ;/ co ten suteq

Opublikowano

Ja tam lubię SMG, a dwójkę jeszcze bardziej, ale 3D Land i 3D World lubię jeszcze bardziej

Opublikowano

https://m.youtube.com/watch?v=zcY_NevscD8

Ja się z nim zgadzam, jeśli chodzi o Landa, a World pewnie podobny jest, czyli niewiele oryginalnego, w SMG były okrągłe levele, a w Odyssey mamy czapeczkę i powrót do SM64, więc to musi się udać.