Opublikowano 14 października 20177 l grałem trochę ale nie miałem jak przymocować kamerki ;/ widać ząbki na tym ekranie gdzie typ gra w tej knajpie jazzowej, zobaczcie czapę mariana. Edytowane 14 października 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 października 20177 l GOTY, bo SMO2 będzie GOTG, nic nie jarzycie. Nie, bo nowa Zelda - jakiś A Link To The Future czy coś w tym stylu bedzie GOTG
Opublikowano 15 października 20177 l jak chcecie miec pewnosc, ze dostaniecie na premiere, to zapraszam. Tez 199.
Opublikowano 15 października 20177 l widać ząbki :/ Specjalny kabel hdmi (koszt 550zl) plus uplynniacz w tv Bravia i po problemie.
Opublikowano 15 października 20177 l Na gafie widzialem temat o tym cudownym kablu, nie wiem czy ktos beki nie robil ale rzekomo taki kabel istnieje xd
Opublikowano 15 października 20177 l tl:dr tak jest taki kabel, tak kosztuje 150 dolców + tax + tak działa, ale to ma sens w kilku skrajnych przypadkach.
Opublikowano 15 października 20177 l Czy ten kabel może także zrobić 4K z HDR w tv fhd bez HDR? Bo jak tak to biere.
Opublikowano 15 października 20177 l Suteq o Marianku Pograłem ok. 10 minut na WGW i muszę powiedzieć, że zostałem przekonany. Jak na gameplayach gra mnie średnio ruszała tak po zagraniu jestem pod ogromnym wrażeniem. Gra działa świetnie, wygląda ślicznie a na małym ekranie Switcha to po prostu istne cudo. Co najważniejsze to w ogóle nie przypomina nielubianego przeze mnie Super Mario Galaxy tylko Super Mario 3D World a to niezaprzeczalny plus. Samo miasto jednak wygląda dosyć średnio, ale już plansze pustynne to małe dzieło sztuki.
Opublikowano 15 października 20177 l No spoko, ale nie wiem jak można nie lubić SMG? No cóż, w Worlda nie grałem, ale grałem w Landa na 3DSie, moim zdaniem nie był tak dobry i pełny jak Galaxie, czegoś brakowało. Edytowane 15 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 15 października 20177 l No to jak suteq pisze ze warto to tez kupie, bo dla mnie Super Mario Galaxy przyjemne nie bylo, widze ze dla niego tez. Edytowane 15 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 15 października 20177 l No to jak suteq pisze ze warto to tez kupie, bo dla mnie Super Mario Galaxy przyjemne nie bylo, widze ze dla niego tez. W czym nie było przyjemne? Przecież posiadało również multum "płaskich" leveli, do tego super power upy: pszczoła, wiertło, sprężynka, lodowy Mario, czy z chmurkami i wiele innych, do tego różne wersje Yoshiego. A czy panowie skończyli obie części SMG? I z iloma gwiazdkami? Edytowane 15 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 15 października 20177 l e tam czemu ? ja sie swietnie bawilem w super mario 3d world, czekam strasznie
Opublikowano 15 października 20177 l Ja tam lubię SMG, a dwójkę jeszcze bardziej, ale 3D Land i 3D World lubię jeszcze bardziej
Opublikowano 15 października 20177 l https://m.youtube.com/watch?v=zcY_NevscD8 Ja się z nim zgadzam, jeśli chodzi o Landa, a World pewnie podobny jest, czyli niewiele oryginalnego, w SMG były okrągłe levele, a w Odyssey mamy czapeczkę i powrót do SM64, więc to musi się udać. Edytowane 15 października 20177 l przez zdrowywariat