Opublikowano 16 października 20177 l To zawsze dobrze. Teoretycznie można być sprzedawać konsole z eu w Japonii, ale nie wiem jak to podatkowo wygląda.
Opublikowano 16 października 20177 l Swoją kopię powinienem mieć we wtorek. Edit. Znaczy się przyszły wtorek. Jeśli to prawda to bardzo zazdroszczę :D
Opublikowano 17 października 20177 l Konsola tak, ale na grę pudełkowa będę Ja pewnie czekać do poniedziałku, 30 :(
Opublikowano 17 października 20177 l Konsola tak, ale na grę pudełkowa będę Ja pewnie czekać do poniedziałku, 30 :( Czemu niby? :P
Opublikowano 17 października 20177 l Bo nie mam szczęścia w życiu do gier na premierę :( Wiesz, to pojedzie w jednym pudełku, więc jeśli faktycznie masz pecha to nic 27 nie dostaniesz :D
Opublikowano 17 października 20177 l Nie strasz chłopaka, jeszcze zawału dostanie że nie pogra w mesjasza w weekend.
Opublikowano 17 października 20177 l Konsola tak, ale na grę pudełkowa będę Ja pewnie czekać do poniedziałku, 30 :( Czemu niby? :P Macir jeszcze na stanie w PP?
Opublikowano 17 października 20177 l Ja dalej nie rozumiem czemu ta gra nie ma kolekcjonerki. :[ No swoją drogą dziwna sprawa, że dla takiego mesjasza, nie zapowiedzieli/zrobili kolekcjonerki z prawdziwego zdarzenia. Przecież gra + Amiibo (np Mario w stroju tego eksploratora albo budowlańca fajnie by wyglądał - te w tych strojach ślubnych są niestety do dupy) + ciekawy artbook, to byłby kozak i uhonorowanie nadchodzącego wielkimi krokami mesjasza wśród platformówek 3D. Edytowane 17 października 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 17 października 20177 l Też mnie to dziwi szczególnie biorą pod uwagę jak biednie wydawane są te gry na Switcha, nic prócz gry w pudełkach nie ma. I zgadzam się w całej rozciągłości z opinią o Amiibo - z czym do ludzi? Potencjał na Amiibo jest ogromny a oni robią chyba najgorsze jakie widziałem :-(
Opublikowano 17 października 20177 l Rozkład jazdy wygląda tak: - W poniedziałek 23.10 wyjeżdża kurier z Pragi, a przynajmniej tak zwykle jest. - Kurier z Czech jedzie ok. 2 dni, więc towar wyląduje u Nas w środę, 25.10 - Pakowanie towaru, który wyjedzie do Was 26.10 :p Jeśli ktoś wybrał KURIERA DPD lub INPOST to na 99% dostanie na premierę, poczta priorytet .....nie gwarantuje, ekonomiczna na pewno nie . Mogę też potwierdzić, że wszyscy dostaną po potwierdzono nam towar jaki dostaniemy :) Tak więc XM. bez obaw :p
Opublikowano 17 października 20177 l E to lajt bo Mariana wziąłem niby poczta, ale jak z konsola pakujesz a ta jedzie kurierem to będzie grane także 10 DNI (pipi)!
Opublikowano 17 października 20177 l chyba, że kurier z czech się zagubi i dotrze parę dni później, co już nieraz się zdarzało (niekoniecznie w PP), także XM. nie napalaj się
Opublikowano 17 października 20177 l Jeśli ktoś wybrał KURIERA DPD lub INPOST to na 99% dostanie na premierę, poczta priorytet .....nie gwarantuje, ekonomiczna na pewno nie . Mogę też potwierdzić, że wszyscy dostaną po potwierdzono nam towar jaki dostaniemy :) Tak więc XM. bez obaw :p Jak poczta dostanie przesyłkę do południa to priorytet powinien być na następny dzień :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 października 20177 l To jest teoria :) Praktyka niestety wygląda tak, że ilość paczek niedostarczonych, gdzie w ogóle nie podjęto próby podjęcia jest cała masa. Brak awiza, jakiejkolwiek informacji. Czasem priorytet leży na poczcie i ludzie piszą po 10 dniach gdzie jest paczka, a tu się okazuje że centrali nie opuściła. Dlatego ja tam w przypadku poczty niczego bym nie był pewny :)