Opublikowano 17 października 20177 l lepiej niż Galaxy (38) i Galaxy 2 (37) A tyle samo co Super Mario 64
Opublikowano 17 października 20177 l To musi ssać pałę, w famitsu nawet nintendo dogs miało 40/40. Miał być mesjasz :/
Opublikowano 17 października 20177 l Przez sterowanie, ten co ocenił na 9 pewnie grał handheld mode :(. Edytowane 17 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 października 20177 l No bo wiecie 9 w ocenie mariana to prawie jak 1. Przy 39 nie ma GOTY :( Edytowane 17 października 20177 l przez bulaxyz82
Opublikowano 17 października 20177 l No nic, można się przenosic do tematu XC2, jak tam nie będzie 40 to można wys.rac się na ten sprzęt.
Opublikowano 17 października 20177 l Dla mnie wystarczy, że ma średnią większą, niż Galaksje, jeśli w ogóle miałbym się sugerować oceną Famitsu, czyli praktycznie mega sztos.
Opublikowano 17 października 20177 l hahaha może dlatego że Square nie posmarowało (Final Fantasy XIII-2 miało 40 hahahaha) może za mało cycków? Na WGW grało mi sie bardzo wygodnie. Swoją drogą Famitsu jeszcze ma jakaś renomę?
Opublikowano 17 października 20177 l hahaha może dlatego że Square nie posmarowało (Final Fantasy XIII-2 miało 40 hahahaha) może za mało cycków? Na WGW grało mi sie bardzo wygodnie. Swoją drogą Famitsu jeszcze ma jakaś renomę? To zalezy - jak daja 39 albo 40 gierce nintendo to jest renoma i jest fejm, ale jak wpada tyle samo dla jakiejs gierki od square to do kwasu frajerow.
Opublikowano 17 października 20177 l Serio, ktoś się jeszcze recenzjami przejmuje? :) Zresztą 39/40 - spoko, ja nie wiem czemu cokolwiek ma dostać 40/40 . Dla mnie 40/40, 10/10, 100/100 powinien dostać produkt od A do Z idealny, perfekcyjny, gdzie nie ma żadnego "ale", a takich produktów nie ma, więc i system ocen można o kant d....rozbić. Bo co to za 10/10 gdzie to "to, to i to mogłoby lepiej działać" ? No i same serwisy/czasopisma które z wydawcami żyją w symbiozie i każą im być ślepym na pewne sprawy. Mam świadomość - nie tyczy się to wszystkich wydawców jak i wszystkich serwisów/czasopism, ale w grach jest chyba najwięcej patologii jeśli chodzi o branże rozrywkową.
Opublikowano 17 października 20177 l Nikt się tu ocenami nie przejmuje, każdy swój rozum ma i swoją miarą grę oceni, takie tylko dogryzanie że TYLKO 39, no jak to :)
Opublikowano 17 października 20177 l produkt od A do Z idealny, perfekcyjny, gdzie nie ma żadnego "ale" No, ale zamawiając Mariana właśnie za taki produkt zapłaciłem ;p. Oszukiści.
Opublikowano 17 października 20177 l Graliby na bravi ukanio byloby 40/40 Żeby Mario miał niebieskie ząbki? Nie dzieki.
Opublikowano 17 października 20177 l Serio, ktoś się jeszcze recenzjami przejmuje? :) Zresztą 39/40 - spoko, ja nie wiem czemu cokolwiek ma dostać 40/40 . Dla mnie 40/40, 10/10, 100/100 powinien dostać produkt od A do Z idealny, perfekcyjny, gdzie nie ma żadnego "ale", a takich produktów nie ma, więc i system ocen można o kant d....rozbić. Bo co to za 10/10 gdzie to "to, to i to mogłoby lepiej działać" ? No i same serwisy/czasopisma które z wydawcami żyją w symbiozie i każą im być ślepym na pewne sprawy. Mam świadomość - nie tyczy się to wszystkich wydawców jak i wszystkich serwisów/czasopism, ale w grach jest chyba najwięcej patologii jeśli chodzi o branże rozrywkową. To według Ciebie powinni zmniejszyć skalę do 9, czy co? Dycha jest po to, żeby ją od czasu do czasu dawać, u mnie dychy mają gry z mojego top ileś tam ever. W tym roku dałem na razie jednej grze, zazwyczaj w roku daję 2, może trzem grom 10. I co z tego, że nie są perfekcyjne, nigdy żadna nie będzie, a dycha nie oznacza perfekcji moim zdaniem, tylko grę bardzo dobrą z tym czymś, duchem, nazywaj to jak chcesz :).