Opublikowano 22 października 20177 l No trawa wygląda jak w jakimś remasterze Mario64, generalnie gry z tej serii nigdy nie wyglądały jakoś powalająco bo nie o to w nich chodziło, styl graficzny spełniał swoje zadanie i tyle. Tu będzie podobnie, dobrze, że ci którzy nawet grą sie nie interesują jeszcze bardziej się utwierdzają, że jej nie chcą bedzie wiecej dla mnie
Opublikowano 22 października 20177 l No blubi ale już nie gadaj, że takie Super Mario Sunshine nie robiło grafiką. Odpaliłem rok temu i nadal wygląda to świetnie, tak samo 3DWorld i 3DLand, chociaż tam wszystko jest mocno dopieszczone ze względu na fakt, że gry mają zunifikowany design (i nieruchomą kamerę), a w Odyssey jest jak w garze z zupą.
Opublikowano 22 października 20177 l 3d world ładniutkie, ten w sumie też mi sie podoba nie licząc tekstury podłoża z n64
Opublikowano 22 października 20177 l Bo przecież grafika zawsze stała na pierwszym miejscu w Marianach. xd Moim zdaniem to wszystko będzie uszyte na miarę. Będą lepsze i słabsze miejscówy, ale fun z gry pozostanie niezmieniony. Wszystko będzie jasne za kilka dni.
Opublikowano 22 października 20177 l No blubi ale już nie gadaj, że takie Super Mario Sunshine nie robiło grafiką. Odpaliłem rok temu i nadal wygląda to świetnie, tak samo 3DWorld i 3DLand, chociaż tam wszystko jest mocno dopieszczone ze względu na fakt, że gry mają zunifikowany design (i nieruchomą kamerę), a w Odyssey jest jak w garze z zupą. No własnie tak pomyślałem, że taki SMS się jednak wyróżniał a 3D Worlda nie wrzucam do jednego gara bo to jednak inny typ niż 64, SMS, GALAXIE i SMO
Opublikowano 22 października 20177 l wszyscy juz graja lub skonczyli, embargo na recki jak w zeldzie dzien przed premiera czyli w czwartek co do grafy - to niestety przenosniaki nie sa wdzieczne w jej eksponowaniu, vita tez miala ten problem, direct feedy z obojetnie jakiej gierki na youtubie czy fotki z share byly oblesne - rozpikselowane, wyprane z kolorow, a na vicie to wypalalo oczy jakoscia (zwlaszcza gierki 2d kolorowe potegowane OLED), switch ma ten sam problem - ile ja razy chcialem do tematu wrzuc screena dac jakas fajna fote, a jak przegrywam na pc to wychodzi goowno podczas gdy na ekranie tv lub konsolki kolory i ostrosc zyleta, teraz niby jest ten guzik do nagrywania 30sekund filmu i jak widze to co wrzucilem z mk8d to chwytam sie za glowe bo ta gra to przeciez zyleta jesli chodzi o av na zywo
Opublikowano 22 października 20177 l Ficuś tak właśnie sobie myślę że jest. Niektóre rzeczy nigdy dobrze nie wyglądają na fotkach czy video. Trzeba zobaczyć u siebie i tyle. Nagle się okaże że tekstury podłoża to żyleta, a w ruchu kompletnie nie zwraca się na nie uwagi.
Opublikowano 22 października 20177 l Grałem na targach i w trybie dokowania gierka wygląda i porusza się prześlicznie. W trybie handheldowym po prostu urwie łeb.
Opublikowano 22 października 20177 l Mogli dopakować graficzkę i wrzucić gierkę w 30 klatkach jak M64 i Sunshine. Utrzymali jednak 60 jak w MG, 3d world i chwała im za to. Chcecie zamulastwo to wypad na XO i PS4. Edytowane 22 października 20177 l przez Arm9_Team
Opublikowano 22 października 20177 l Tekstury trawy w Mario słabe? Graczdari będziesz zły jak anuluję preorder jednak? Jak kluczowy aspekt gry jest taki słaby, to ja nawet nie chcę myśleć jak z mniej ważnymi sprawami jak np. z gameplayem. 39/40 nie wzięło się przypadkiem jednak.
Opublikowano 22 października 20177 l ayy dobre dobre rzeczywiście wspomniałem że tekstura trawy to najważniejszy element mario. A nie czekaj to tylko nintendowcy sie uruchomili
Opublikowano 22 października 20177 l No, to od lat juz tego nie robilem. Prepurchase zrobiony. Thx Graczdari. Nie moge sie doczekac, teraz tylko znajdywac ten czas by ograc tego sztosa :)
Opublikowano 22 października 20177 l ayy dobre dobre rzeczywiście wspomniałem że tekstura trawy to najważniejszy element mario. A nie czekaj to tylko nintendowcy sie uruchomili weź sprawdź czy cię nie ma w temacie Forzy Motorsport czy coś, tekstury publiczności czekają na zanalizowanie i koniecznie daj znać co myślisz
Opublikowano 22 października 20177 l ale przeciez pawcio nie pisal, ze to slaba gra, a tekstura trawy na tych wszytskch trailerach wydaje sie tragicznie slaba - to fakt i teraz mamy niby tego nie pisac albo udawac, ze to najlepsza tekstura swiata bo raven sie wkurza, ze ktos moze zauwazyc i skomentowac jakis gorszy element (akurat tu w warstwie technicznej) w gierce na jaka czeka? nie robcie tutaj drugiego tematu z zelda z marca, blagam, bo wszystko idzie w tym kierunku
Opublikowano 22 października 20177 l Nie napisał nic o grze, tylko że tekstura słaba. Więc wydaje mi się, że to najważniejszy element wg niego, jeśli to jedyny jaki zasłużył na skomentowanie po obejrzeniu gameplayu z pierwszego prawdziwie 3D Mario od wielu lat. Bardzo cenne są to uwagi i dziękuję, że poświęcił swój czas na ich wyrażenie. Lektura tego typu wartościowych opinii pozwala uniknąć wtopy jaką niewątpliwie byłby zakup tej gry - no takie tekstury podłoża w Mario w 2017 to się nie godzi. Żeby to był jakiś The Order, Driveclub czy Uncharted, gdzie jak wiadomo grafika schodzi na dalszy plan, ale w Mario!? Oni w tym Nintendo już och,ujeli do reszty, naprawdę. Edytowane 22 października 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 22 października 20177 l A co miał więcej napisać po filmiku? Stwierdził fakt i tyle. Prawdziwe Mario 3D od wielu lat? Przecież odsłona na WiiU jest świetna, tak powinny wyglądać platformery w moim odczuciu. Edytowane 22 października 20177 l przez Ukukuki
Opublikowano 22 października 20177 l Rozumiem, dlatego tak jak piszę - jestem wdzięczny. Grafika w Mario to zawsze był bardzo ważny temat i warto o niej dyskutować, szczególnie o brakach w niej.
Opublikowano 22 października 20177 l Tekstura trawy xD Nie grałem więc się nie wypowiem, ale ogólnie Mario to ładne ma gierki. Sunshine czy Land/World to graficzne petardy. Galaxy w sumie też nie brzydkie.
Opublikowano 22 października 20177 l Napisałem tylko o tym bo tylko to mi sie nie podoba w warstwie graficznej którą mam w chuyu ale chyba moge o tym wspomnieć? Gdybym nie był obesranym biedakiem to już leciałbym po switcha i spuszczał sie razem z wami ale nie mam to i emocji brak w związku z premierą. W marcu w temacie horizona było to samo no ale to nie była gra N więc można było coś źle o niej napisać. Edytowane 22 października 20177 l przez Pupcio
Opublikowano 22 października 20177 l Wchodzi jakiś typek na forum, najpierw w statusach uskutecznia pieczywo o to, jak dorośli mogą grać w mario, potem mimo swojej dorosłości wchodzi w temat i wkleja z partyzanta wideo kończąc swój wywód "xd", a godzinę później w Console Wars pisze "ohohoho ale pęka du,pa ninendozje,bom", a pawcio jeszcze mu przyklaskuje. Nie pierwszy raz już to widzę na tym forum, również w dziale Sony i MS. Wchodzą do tematu, zdejmują kalosze z CW, zakładają lakierki, coś tam popiszą oczywiście w dobrej gestii :) :) :), a potem zdejmują lakierki, zakładają kalosze i chwalą się w CW jak to wspaniale trollują w temacie o gierce X. I za to powinna się wziać moderka, a nie za bardzo śmieszne zmienianie nazw tematów, które tylko podsyca ogień. A poza tym uważam, że Unia Europejska powinna zostać zniszczona. Edytowane 22 października 20177 l przez ragus
Opublikowano 22 października 20177 l Ja chcialbym jeszcze nadmienić ze jak pierwszy raz odpalilem na Wii U Super Mario 3D World to oprawa graficzna bardzo mile mnie zaskoczyla i uwazam ze gierka wygladala slicznie, dlatego o SMO sie jakos nie martwie. Zwlaszcza w trybie przenosnym mysle ze bedzie wygladalo W Y P A S I K