XM. 11 036 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Typ na streamie miał ponad 40h i dopiero połowę księżyców oraz 2 nieodkryte królestwa także xDPiękna sprawa, kolego. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Zresztą "skończenie" takiego galaxy to 15h. Także polecam niektórym trochę pomyśleć. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Starh już pewnie aukcje na Allegro robi xd Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Gruszczyk? Nie szanuje. Za recenzje Nintendo powinni się brać odpowiednio dobrani ludzie szanujący markę - najlepiej Torba albo chociaż Kryspin. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Rayos nie, gdyż nie ma kręgosłupa. Jego recenzja BOTW na forum jest żenująca i bał się wystawić niższą ocenę. Czegoś takiego nie szanuję. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Recenzje na forumku xDD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Zresztą "skończenie" takiego galaxy to 15h. Także polecam niektórym trochę pomyśleć. Zobaczymy jak z tą długością gry, ale pewnie jak zawsze, SM64 dało się skończyć przy około 70 gwiazdkach na 120, SMG 1 i 2 chyba nawet przy 60 na również 120, czyli ktoś taki widział tylko połowę gry, bo w Marianach wszystkie gwiazdki są pomysłowe. Edytowane 26 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 RECENZJA na forum o gierkach na 2 akapity z zawyżoną oceną, ku uciesze gawiedzi, no trzymajcie mnie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 RECENZJA na forum o gierkach na 2 akapity z zawyżoną oceną, ku uciesze gawiedzi, no trzymajcie mnie no jak pizdeusz sie zachowałeś, no ale nic nowego Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Recenzje na forumku xDDRayos powinien dostawać gierki niny do recenzji, a nie jakieś przydupasy playstation. Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 96? Nawet mi nie dygnął Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 RECENZJA na forum o gierkach na 2 akapity z zawyżoną oceną, ku uciesze gawiedzi, no trzymajcie mnie Chyba jednak zapiekło skoro dałeś minus ragusowi xd 96? Nawet mi nie dygnął 97 brzmi lepiej? Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 a może, nie mówię, że nie Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 rayos bezpiecznie i przewidywalnie ocenia gierki nintendo, to ja juz zelde bardziej obiektywnie podsumowalem ;), do tego widze w jego logu w ile gra w te gry co ocenia na ppe to raczej sokow z nich nie wyciaga, z drugiej strony daja mu crapy to sie nie dziwie bo tyle co on to sam bym mial klopot grac :P Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Co ty te logi tak szpiegujesz Edytowane 26 października 2017 przez _Be_ Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 z recki gry-online Przejście kampanii, co zajęło mi jakieś dziesięć, może dwanaście godzin, to nie koniec zabawy. Nie, nie ma żadnej New Game+ czy czegoś takiego. Jest za to jeszcze więcej księżyców do odszukania, nowe, nieużywane w kampanii mechanizmy zabawy i tony, dosłownie tony zawartości. Mało tego, są nowe krainy i nowe poziomy, pojawia się Yoshi i... można by tak wymieniać przez kolejne kilka tysięcy znaków. Dość powiedzieć, że tzw. endgame w Super Mario Odyssey jest równie długi jak kampania. O ile nie dłuższy. A na pewno prawie tak samo zabawny, a jakby tego było mało, pozwala powtórzyć wszystkie potyczki z bossami, ale w trudniejszym wariancie. I to bez jednej, choćby malutkiej mikrotransakcji czy skrzyneczki z lootem. Mówi się, że Nintendo nie nadąża za nowymi trendami lub niczym kot chadza własnymi ścieżkami. Jak widać na podanym przykładzie, czasem wychodzi to graczom na dobre.Źródło: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=12316 3 Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 pojawia sie yoshi ? no dzieki za spoiler... Cytuj
funditto 661 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Wyszły wyszły, jedna to na 100% Crash Bandicoot a druga to pewnie Cuphead xD. Yooka-Laylee było jeszcze jakiś czas temu, być może też A Hat in Time będące tylko na PC, ale o to społeczności ppe nie podejrzewam.Zapomniałem o Crashu - grałem i był nawet niezły, chociaż grało się gorzej niż na PSXie, Yooka-Laylee to niestety był ogromny zawód i zwykły średniak, ale tym A Hat In Time mnie zaskoczyłeś, bo myślałem, że jeszcze nie wyszło. Mimo wszystko wątpię, żeby któraś z tych gier była na poziomie Odyssey Ten spoiler w recenzji gry-online też mnie wkurzył Edytowane 26 października 2017 przez funditto Cytuj
roivas 41 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Jak Zeldzie byś nie dał 10 to Twoja opinia o Mario na 9 brzmi jak gra top 3 ever;)Najpierw należy zapytać, czy w ogóle dałby jakiejś grze dychę? Bo dla niektórych 10ka w skali oceniania nie istnieje :).psychofani nintendo niczym się nie różnią od fanatycznych zje,bów apple co latają za granicę żeby kupić nowego iphona, obiema grupami tak samo gardzę a tymi przehajpowanymi zachwytami nad mario już rzygam, zero obiektywizmu w tych relacjach bo każdy boi się napisać coś złego o grze wideo i kazdy chce sie wpisac w trendSam jesteś psychoprowokator, niektórzy uczciwie dają dychy, przecież wiem w co gram i co mi się podoba, obie Galaksje oceniłem na dychę, co nie znaczy, że Odysseję tak samo ocenię, jak mi nie podejdzie to dam nawet 6, się zobaczy. Liczy się gameplay! Pomysłowość ;). Nie pisz błagam galaxie albo galaksje bo to brzmi jak laksa i naprawdę znaczy coś innego... Cytuj
Mantis 1 165 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) Oj ten Mario. Grając w najnowszą część czuję się jak małe dziecko. Mój trzyletni chrześniak od samego rana dzisiaj u mnie siedzi i nie chce wyjść. Ciągle chce oglądać jak gram w Mario. Ja osobiście jestem oczarowany i w każdej sekundzie grania bawię się wybornie. Multum znakomitych pomysłów. Wizualnie jest przepięknie. Gra działa płynnie i wygląda obłędnie. Przejmowanie kontroli nad przeciwnikami - strzał w dziesiątkę. Switch pół roku na rynku i ma dwa takie mega hiciory. Aż chciałbym już zobaczyć Metroida. Jeśli Nintendo zachowa taki poziom jak przy Zeldzie i Mario, to Metroida chcę jak najszybciej. Nintendo jest kilka klas ponad wszystkimi. Nie chce mi się rozpisywać, wolę grać. Edytowane 26 października 2017 przez Mantis 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Eh..a my pogramy dopiero jutro :/ Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Szkoda, że Metroid Prime 4 nie wychodzi w tym roku. Wielka trójca Nintendo zaorałaby wszystko Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 października 2017 Opublikowano 26 października 2017 Jak Zeldzie byś nie dał 10 to Twoja opinia o Mario na 9 brzmi jak gra top 3 ever;)Najpierw należy zapytać, czy w ogóle dałby jakiejś grze dychę? Bo dla niektórych 10ka w skali oceniania nie istnieje :).psychofani nintendo niczym się nie różnią od fanatycznych zje,bów apple co latają za granicę żeby kupić nowego iphona, obiema grupami tak samo gardzę a tymi przehajpowanymi zachwytami nad mario już rzygam, zero obiektywizmu w tych relacjach bo każdy boi się napisać coś złego o grze wideo i kazdy chce sie wpisac w trendSam jesteś psychoprowokator, niektórzy uczciwie dają dychy, przecież wiem w co gram i co mi się podoba, obie Galaksje oceniłem na dychę, co nie znaczy, że Odysseję tak samo ocenię, jak mi nie podejdzie to dam nawet 6, się zobaczy. Liczy się gameplay! Pomysłowość ;). Nie pisz błagam galaxie albo galaksje bo to brzmi jak laksa i naprawdę znaczy coś innego... A jakie to ma znaczenie? Nazywam sobie po swojemu, swoją drogą moje ulubione platformery :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi