Opublikowano 27 października 20177 l w wiatraku robi sie mąkę z ktorej powstaja pierniki Powiedział bym, że w młynie :-)
Opublikowano 27 października 20177 l Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :d Edytowane 27 października 20177 l przez bebbop
Opublikowano 27 października 20177 l No hej. SMO jestem zachwycony, ilość detali, jakoś wykonania gry, animacja to lvl nintendo. Dużo nie odblokowałem bo mało grałem dotarłem dziś rano do podwodnego świata z syrenkami xd No i to jest to czego sie spodziewałem. Za(pipi)isty platformer. Zbieractwo mnie nie w(pipi)ia a to już jest sukces dla gierki u mnie.
Opublikowano 27 października 20177 l Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :d Ale młyn nie musi być z wiatrakiem przecież :-) Może być np ręczny. A wiatrak może być równie dobrze na procesorze, jeno malutki. Podyskutujmy jeszcze! To tyle wnosi!
Opublikowano 27 października 20177 l Wiatrak napedzal mlyn, ktory mielil ziarno na make :d Temat uwazam za zamkniety :dAle młyn nie musi być z wiatrakiem przecież :-) Może być np ręczny. A wiatrak może być równie dobrze na procesorze, jeno malutki. Podyskutujmy jeszcze! To tyle wnosi! No młyn do mielenia mąki nie musi być z wiatrakiem, najpierw wynaleziono młyny wodne! Ale nie róbmy w temacie o Odyseji młynu! :) Edytowane 27 października 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 27 października 20177 l Pro controller support is disappointing. Lots of common actions require shaking the pro controller, which feels awful. Am I missing some button based way to, for example, jump high with the frog or do the spin attack?
Opublikowano 27 października 20177 l Podobno najlepiej joyconami i tak wlasnie bede gral jak bede w docku.
Opublikowano 27 października 20177 l Czytałem też o wreszcie dobrze wykorzystanych HD wibracjach, w którejś recenzji, obada się :).
Opublikowano 27 października 20177 l Kotaku dobrze to opisalo, jak dziala sterowanie w nowym marianie https://kotaku.com/super-mario-odyssey-s-not-quite-optional-motion-control-1819877218
Opublikowano 27 października 20177 l dobre hd wibracje? polecam golf story o to to, fenomenalne jest. polecam zrzucić piłeczkę z tej wietrznej mapki w przepaść i słuchać HD wibracji, mózg mi eksplodował :D
Opublikowano 27 października 20177 l 14 księżyców w pierwszym świecie już zrobione, lecę teraz na drugi, od czasów BoTW nie było tak dobrego singla
Opublikowano 27 października 20177 l pogralem 15 minut bo dluzejnarazie nie moge... jezu jakie to jest dobre, genialne, jak to sie rusza, jak wyglada! Nie mogę się doczekać powrotu do domu
Opublikowano 27 października 20177 l A jak mobilnie się gra? Daje rade? cudownie wygląda i bosko się gra, ale naturalnie to opinia po 15 minutach giercowania Chociaż już na starcie gra sugeruje by grać w tv/tabletop z osobnymi joyconami.
Opublikowano 27 października 20177 l Jezusie z nazaretu. Przysiegam na szatana, ze oni znowu to zrobili. Takie zmiany, w takiej grze jak Mario. Geniusz. Prawie jak przejscie w 3D. Jak to sie rusza, jak wyglada. W 7 miesiecy po premierze konsoli druga gra, na ktora na innych platofrmach czeka sie dekadami. Polecam.
Opublikowano 27 października 20177 l Kuuuuuuuuurrrr... kusicie, oj kusicie. Miałem brać Switch dopiero po nowym roku, ale teraz to już sam nie wiem
Opublikowano 27 października 20177 l Koniecznie piszcie jakie wybraliście sterowanie, interesuje mnie opinia forumowiczów, nie jakieś Srotaku i inne :) Widziałem że grają samymi joyami bez zgripowania.
Opublikowano 27 października 20177 l Joyconami gra się dużo lepiej niż Pro Controllerem. Sterowanie czapką jest duuużo wygodniejsze. Edytowane 27 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 27 października 20177 l Aaaaa myślałem że wy jego reckę z PSX tak jedziecie. No ale widzę, że Komodo też to samo, że któtko. Bo krótko. Jakkolwiek nie zaklinał byś rzeczywistości, krzyczał o zawartości endgame'owej itd., nie zmieni to faktu, że rzecz jest odczuwalnie krótsza niż Galaxy czy Sunshine.
Opublikowano 27 października 20177 l Ja właśnie na zmianę gram na Joyconach i Pro Cotrollerze starając się wybrać odpowiednie pod siebie sterowanie. Na chwilę obecną skłaniam się ku Joyconom, chyba po raz pierwszy odkąd gram na Switchu.
Opublikowano 27 października 20177 l Też gram na joyconach. Ile trzeba mieć księżycó, żeby zobaczyć napisy końcowe?