Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 08:05, MichAelis napisał(a):

W wolnej chwili poszukam, kto ocenial new donk po filmikach i mowil, ze do dupy plansza. Ja bym powiedzial, ze jako caloksztalt z festiwalem, muzyka jedna z najlepszych w Mario ever. 

Od początku pisałem, że będzie świetna, więc wiecie kogo słuchać na przyszłość.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 220,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Boszeeeee dziś chyba z 30min łowiłem ryby na pustyni tym żółwikiem i ni wuja, nie mogłem wyłowić tej dużej co ma księżyc. Fakt że mam mega kaca ale jak tym lewym analogiem operować żeby ją wyciągnąć?

Opublikowano

Rozwalił mnie moment kiedy zabrakło jednego księżyca i w akcie desperacji skoczyłem w przepaść... okazało się że jednak mam szczęście :D Ta giera to mistrzostwo.

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 11:37, balon napisał(a):

Boszeeeee dziś chyba z 30min łowiłem ryby na pustyni tym żółwikiem i ni wuja, nie mogłem wyłowić tej dużej co ma księżyc. Fakt że mam mega kaca ale jak tym lewym analogiem operować żeby ją wyciągnąć?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

No to wiem. Z tym nie mam problemu. Chodzi mi tylko o taką jedną dużą rybę co jak się zatnie to trzeba z nią "walczyć" lewym analogiem i to mi nie idzie.

Małe faktycznie na przycisk się wyciąga/zacina.

Opublikowano

22861733_10209978197993440_7414441625662

a wy jak? Wczoraj pół godziny masterowałem, żeby zejść poniżej 24 sekund i pobić Rayosa xD

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 11:51, balon napisał(a):

No to wiem. Z tym nie mam problemu. Chodzi mi tylko o taką jedną dużą rybę co jak się zatnie to trzeba z nią "walczyć" lewym analogiem i to mi nie idzie.

Chyba wystarczy trzymać ten przycisk (Y bodajże).

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 12:20, pajgi napisał(a):

Nie trzymać, a szybko naciskać Y.
Opublikowano

Hmmm To po co jest to info żeby lewą gałką działać?

Faktycznie trzeba było też y. Bezsens z tym info o lewym analogu.

Edytowane przez balon

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 12:23, sprite napisał(a):

Właśnie sprawdzałem i wystarczy trzymać Y, nic nie trzeba mashować.

Opublikowano

Ja nadal siedze w pustyni, bo dawkuje sobie SMO na przemian z Wolfenstein New Order, który tez mnie wciagnał. Tyle dobroci a tak malo czasu.

Btw udalo mi sie puscic w trybie handheld czapką po ziemi, gdzie w spisie ruchów widnialo ze tylko motion. Spróbuje to powtórzyc, o ile mnie pamiec nie myli przy robieniu ground pound'a uzylem czapki i tak rzucil wlasnie.

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 12:45, pajgi napisał(a):

W dniu 29.10.2017 o 12:23, sprite napisał(a):

Właśnie sprawdzałem i wystarczy trzymać Y, nic nie trzeba mashować.

No to lepiej nawet. Mashowanie też działa xd

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 12:57, Arm9_Team napisał(a):

W dniu 29.10.2017 o 12:49, Masorz napisał(a):
Niezłe ale zbyt kołysankowe, jednak do tego daleko:

https://www.youtube.com/watch?v=LDvKwSVuUGA

Trudno, żeby było blisko, skoro DK ma chyba najlepszy soundtrack z wydanych platformerów ever, a druga część to już wymiata w ogóle :).

Stare Rare wróć :(.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

To co się wydarzyło w NY to przechodzi ludzkie pojęcie, po prostu niech niektórzy nie recenzjują gier, bo nie są do tego powołani.

Opublikowano

Do Galaxy jak na razie nie ma polotu :P

Opublikowano
  W dniu 29.10.2017 o 13:43, Starh napisał(a):

Nie na moje dwie lewe ręcę takie triki. Już sobie wyobrażam na tablicach wyników te rekordy maniaków w granicach np 10 sekund, Marian prawie jak Usain Bolt.

Edytowane przez bulaxyz82