Oldboy 984 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Velius na motionach jest wybornie tak jak przykazało Nintendo.Podczas walki z Kupą niczemu innemu się nie równa. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Wczoraj wreszcie pograłem porządnie. Uzylem paru hintow od grzyba w Meksyku, wiem ze zle postapilem i juz samemu bede jechal wszystko xD Grając utwierdzam się w przekonaniu jak słabe było galaxy. Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Wczoraj wreszcie pograłem porządnie. Uzylem paru hintow od grzyba w Meksyku, wiem ze zle postapilem i juz samemu bede jechal wszystko xD Grając utwierdzam się w przekonaniu jak słabe było galaxy. A ja na przykład cały czas uważam że galaxy było lepsze. Co nie znaczy że i tym razem nie szykuje się goty. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Też wcale nie jestem przekonany nad wyższością SMO nad SMG. Ale to już może tylko się sprowadzać do różnic w preferencjach dot. konstrukcji rozgrywki. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Wczoraj wreszcie pograłem porządnie. Uzylem paru hintow od grzyba w Meksyku, wiem ze zle postapilem i juz samemu bede jechal wszystko xD Grając utwierdzam się w przekonaniu jak słabe było galaxy. Rozumiem, że dla jednego najlepsze Mario to SMO, dla drugiego 3D World, ale pisanie, że SMG było słabe? Galaxy było genialne, oryginalne, zawierało levele kuliste i płaskie, zabawę grawitacją, wyśmienitych bossów i jeszcze lepsze power upy. Poza tym obie części były dopracowane do perfekcji, bo w SMO są rzeczy, które mogą się nie podobać, jak choćby dino. Rozumiem, że kwestia gustu, subiektywizm itp., ale gdybym takie słowa usłyszał od profesjonalnego recenzenta to jego recenzji więcej bym nie czytał, brzmi jak 7.5 dla SMO. Edytowane 30 października 2017 przez zdrowywariat 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 dino jest super, zwlaszcza jego wystep goscinny ;) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 dino jest super, zwlaszcza jego wystep goscinny ;) Ten tak :). Ogólnie Galaxy miało lepsze levele zręcznościowe, bardziej pomysłowe, bo całe się z nich składało. Nie było sandboxem, tylko zbiorem najlepszych pomysłów. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Dla mnie SMO o niebo lepsza od SMG, wiec zgadzam sie w pełni z opinia XM. Kwestia gustu wiec nie ma co sie tutaj rzucać do gardeł Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 To uczucie gdy chcesz lecieć do miasta, ale po drodze walczysz z Bowserem i trafiasz do jeszcze innego królestwa Jezuuuu Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Jest w postgame faktycznie trudniej? Ubolewam, ze tak genialne pomysly na boss fighty cierpia na poziom trudnosci, bo sa w wiekszosci doslownie na niecala minute Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Walki z bossami w Mario nigdy nie byłe trudne. Z tego co się orientowałem, to po słynnym skończeniu gry rośnie znacznie poziom trudności etapów platformowych, a podobno ostatnie wyzwanie w grze jest trudniejsze niż Champion's Road w 3D World. A Champion's Road było bardzo trudne. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Trudniejsze niż moje ukochane Champion’s Road? Challenge accepted Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Jest w postgame faktycznie trudniej? Ubolewam, ze tak genialne pomysly na boss fighty cierpia na poziom trudnosci, bo sa w wiekszosci doslownie na niecala minuteTrudni bossowie tylko w DK, w Marianie niestety to jest proscizna. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) W Galaxy byli trudniejsi. Tutaj nie ma w ogóle wyzwania. Chyba nie przejdę SMO na 100% bo mnie wku ta skakanka :) update: dużo trudniejsi. Edytowane 30 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Pisane bylo na wielu forach, ze po przejsciu gry Ponownie mozna sie mierzyc z bossami, tym razem w trudniejszej wersji Edytowane 30 października 2017 przez Velius Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 W Galaxy byli trudniejsi. Tutaj nie ma w ogóle wyzwania. Chyba nie przejdę SMO na 100% bo mnie wku ta skakanka :) update: dużo trudniejsi. Przed chwilą właśnie zrobiłem 101 skoków na skakance. Mogłem jechać dalej, ale już mi się nie chciało tego robić xd Najważniejsze, że jest księżyc Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) W Galaxy byli trudniejsi. Tutaj nie ma w ogóle wyzwania. Chyba nie przejdę SMO na 100% bo mnie wku ta skakanka :) update: dużo trudniejsi. Przed chwilą właśnie zrobiłem 101 skoków na skakance. Mogłem jechać dalej, ale już mi się nie chciało tego robić xd Najważniejsze, że jest księżyc ja właśnie teraz 157, wystarczyło odpowiednie ustawienie (nie na środku) i odpowiednie ustawienie kamery (z boku), huh Edytowane 30 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Pisane bylo na wielu forach, ze po przejsciu gry Ponownie mozna sie mierzyc z bossami, tym razem w trudniejszej wersji w Galaxy masz to samo, musisz przejść ich bez straty serca, a później masz nawet wszystkich pod rząd Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Festiwal wyrywa z trampek za(pipi)istością, ale to co się dzieje chwilę po Luncheon Kingdom - EPICKIE - GRA O TRON pełną gębą Edytowane 30 października 2017 przez bulaxyz82 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Żeby nie było. Nie mam nic przeciwko poziomowi trudności, bo gra jest i łatwa i trudna, łatwa dla dzieci, żeby też mogły grę skończyć, a trudna dla ludzi, którzy chcą wycisnąć z gry wszystko. Dla mnie minus za poziom trudności oraz za długość rozgrywki brzmi z ust recenzenta nieprofesjonalnie. Tyle w temacie. Natomiast dziwi mnie te umniejszanie innym Marianom, rozumiem że ten jest genialny, a zarazem godnym następcą SM64, bo i formuła podobna, ale niech niektórzy ściągną te klapki z oczu, to niejedyny naprawdę dobry Marian. Edytowane 30 października 2017 przez zdrowywariat 1 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Ja nie napisałem, że jedyny, ale dla mnie SMG są mega przehajpowane. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Ja nie napisałem, że jedyny, ale dla mnie SMG są mega przehajpowane. A skończyłeś obie? Dla Ciebie. Ale jak widać na metacritic SMG radzą sobie świetnie i nawet zera od troli nie zdołały tego zmienić: 97/90 i 97/91. Wiadomo subiektywizm, ja jako fan platformerów, których skończyłem multum, uważam że nikt nie powinien przejść obok nich obojętnie, i jeśli SMO to jego pierwszy kontakt z tą serią to tym bardziej powinien po SMG sięgnąć. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 A co jak nie jest pierwszy kontakt z ta seria i robil 3 podejscia do SMG ale za kazdym razem nudzil sie i przestal grac? Zastrzelisz go? Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Niezdrowy normalny, po kiego narzucasz swoją rację, takie XMen ma zdanie i dobrze mu z tym. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Ale już anus Ci się pali bo powiedziałem ze mi się nie podoba. Tak, MI. Przeszedłem obie - w SMG 1 mam 120 gwiazdek, w dwójce juz na 110 przestałem grać i nie chciało mi się robić maxa. Zabijesz mnie bo Zelde WW tez uważam za kupę a BotW to TOP10 ever? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi