Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Godot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest ta ukryta część mapy w Steam Gardens co trzeba tam spaść? Szukam, spadam i coś nie idzie.

Opublikowano

Gdzie jest ta ukryta część mapy w Steam Gardens co trzeba tam spaść? Szukam, spadam i coś nie idzie.

najprosciej jak z chekpoiintu IRON ROAD: HALFWAY POINT wrocisz sie pod barierke i skoczysz trzymajac sie w miare blisko sciany. ogolnie to widac jak spadasz gdzie jest przepasc a gdzie lokacja, przyjrzyj sie ;)

jak dalej nie trafisz to Ci zgram filmik zaraz. 

Opublikowano

Chwilę po napisaniu posta znalazłem xd, ale dz-dzięki.

Mario jako choinka najlepszy

Opublikowano

ksiezyce w end-game leca jak szalone, komodo mial racje, ale poziom trudnosci zauwazalnie podskoczyl

i te nowe motywy, tak mnie kusi zeby wam poopowiadac, Nintendo? robisz to dobrze 

Opublikowano

Jim Sterling dobrze to opisał. Gra z milionem dodatkowych strojów, za które płaci się monetkami, a nie kartą kredytową.

Opublikowano

Napisy końcowe obejrzane :) 

I tak jak u Rayosa, chęci do podzielenia się jak tam finał co tam potem w tym endgame są ogromniaste.

Trzeba jeszcze dzisiaj na twiterze podziękować Nintendo za jedną z najlepszych growych przygód w moim życiu.

Opublikowano

mi się palce pocą na samą myśl o tych ultra trudnych poziomach końcowych, serce przyśpiesza przy "ciut" trudniejszych sekcjach end gamingowych, a ten koleś pewnie stopami waląc sobie konia dupą jest w stanie wszystko przejść bez hita z zamkniętymi oczami :/ skąd się tacy ludzie biorą, dołują mnie, bo pokazują jak bardzo nie umiem w grę 

Opublikowano (edytowane)

DNbEMP2UQAA3oSN.jpg

:cool::czesc:

ale jest jeszcze gdzie ciąć, dawajcie dawajcie

czuję że kruku się wkręci xD

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Powoli opadają emocje, kilka rzeczy mi nie podeszło, o dziwo najlepiej wypadł NY (a z... to już w ogóle), z dodatkowych postaci jest kilka mega (nawet na osobną grę) i drugie tyle, których równie dobrze mogłoby nie być, więcej nie znaczy lepiej. No ale chyba taka sandboxowa idea, jednak wolę gry bardziej skondensowane, w których wiem, że każdy piksel jest na swoim miejscu, mimo to jako całości dycha się należy. Z muzyki tylko 2 utwory wpadły mi w ucho, reszta ok. Moim zdaniem dalej rządzą niepodzielnie obie SMG.

Opublikowano

Miasto tak jak pisaliście, faktycznie jest zaje,biste. Jak to jest mądrze skonstruowane to aż czacha dymi. Milion sposobów na dostanie się gdziekolwiek, zależnie od naszych umiejętności.