Gość ragus Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 To uczucie, gdy na redditach robią cuda na kiju, a ty 5 minut męczyłeś się z tym. ALE I TAK JESTEM Z SIEBIE DUMNY OK? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Jak na razie jestem w Lake Kingdom i ciężko się oderwać na chwilkę od tej gry, aczkolwiek niech się konsolka naładuje w spokoju bo już trzeci raz ją dziś rozładowałem :D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 To uczucie, gdy na redditach robią cuda na kiju, a ty 5 minut męczyłeś się z tym. ALE I TAK JESTEM Z SIEBIE DUMNY OK? a wystarczyło wlecieć tam ośmiornicą ale szanuję, też jakbym sięuparł to bym tak zrobił. zresztą, podobny motyw - na seaside jest wejście do jednych drzwi na półce do której ciężko się dostac, 10 min próbowałem i w końcu się udało, duma, te sprawy. 5 min potem odkryłem, że mogłem tam po prostu wlecieć głowonogiem xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Serio? A myślałem, że to jedyna możliwość xD Co za gra. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Nazwa księżyca nic Ci nie mówi? ;p "Ride the Jetstream" Cytuj
Di 839 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) Ragus, przeczytaj jeszcze raz tytuł, który się wyświetla przy tym księżycu ;). EDIT: No i Rayos mnie ubiegł :<. Edytowane 31 października 2017 przez Di Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Juz kilka godzin biegam po pustyni (tak, trzeci dzien) bo nie moge znalezc ostatnich monet no szlak mnie trafia nieziemski ale nadal nie zerknalem na YT Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Chyba wiem o jakich monetach mówisz. Parę godzin ich szukałem... Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Im dłużej gram w endgame tym bardziej się utwierdzam, że bez hintów i YT nie ma bata, żeby zrobić 100% gry samemu - rzekłem - i nikt mi nie wmówi że jest inaczej :) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Serio? A myślałem, że to jedyna możliwość xD Co za gra. Wszystkie księżyce da się zdobyć bez używania tych hardcorowych kombinacji, na całe szczęście, bo gra byłaby dla niektórych frustrująca. Za to dla speedrunerów jak znalazł. Edytowane 1 listopada 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Wczoraj ukończyłem na liczniku koło 20 godzin i 241 księżyców. Nie śpieszyłem się tylko starałem się zdobyć tyle ile się dało bez większych frustracji i przeczesywania): 10/10 bez gadania. No ale teraz endgame i łojezu szykują się kolejne dziesiątki godzin. Cudowna pozycja. PS. Też nie mogłem się wkręcić w Super Mario Galaxy 1/2 przez to sterowanie wiilotem. Mimo wielu prób po prostu odrzucało mnie to po kilku minutach i potem to było już granie na siłę , tak więc nie obraziłbym się jakby pojawił się jakiś remaster z normalnym sterowaniem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Wczoraj ukończyłem na liczniku koło 20 godzin i 241 księżyców. Nie śpieszyłem się tylko starałem się zdobyć tyle ile się dało bez większych frustracji i przeczesywania): 10/10 bez gadania. No ale teraz endgame i łojezu szykują się kolejne dziesiątki godzin. Cudowna pozycja. PS. Też nie mogłem się wkręcić w Super Mario Galaxy 1/2 przez to sterowanie wiilotem. Mimo wielu prób po prostu odrzucało mnie to po kilku minutach i potem to było już granie na siłę , tak więc nie obraziłbym się jakby pojawił się jakiś remaster z normalnym sterowaniem. Ja Wam tego życzę, bo to wyśmienite gry, i jeśli dla kogoś jednym bólem było sterowanie, to tym bardziej mam nadzieję, że kiedyś wskoczy na VC. Nawet dziś gra nie straciła na uroku, a na małym ekranie będzie się pewnie prezentować świetnie. Cytuj
Di 839 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jak to jest z kupowaniem rogali? Mogę w sklepie kupić ile chcę (?) po 100 monetek, a wszystkie doliczają się do statku. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jak to jest z kupowaniem rogali? Mogę w sklepie kupić ile chcę (?) po 100 monetek, a wszystkie doliczają się do statku. Nie kupuj na razie. Marnowanie golda. Zbieraj kasę na ciuchy i na razie farm wszystkie księżyce na planetach Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Jeden mozna na kraine ze sklepem i to nie cheat tylko rogal sklepowy, nie sprawia to, ze jednego mniej bedziesz miec do znalezienia na planszy Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 (edytowane) Ficuś on mówi o kupowaniu rogalów w endgame xd Tam jest inaczej. Edytowane 1 listopada 2017 przez sprite Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 W endgame możesz kupować księżyce praktycznie w nieskończoność. Hard cap jest ustawiony na 999 księżyców i tej liczby nie przekroczysz. Na początku tak jak napisałem Di w spoilerze, lepiej nie tracić golda na rogale i inwestować cały hajs w ciuszki. Najpierw znajdź wszystkie możliwe rogale w poszczególnych światach a potem dokup w sklepie do 999 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 możesz kupować rogale na tony Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 To uczucie, gdy na redditach robią cuda na kiju, a ty 5 minut męczyłeś się z tym. ALE I TAK JESTEM Z SIEBIE DUMNY OK? Ty jak ty tam wskoczyles? W sensie do jaskini Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Pewnie tą mątwą, czy jak to cholerstwo się nazywa. A jednak wleciał normalnie skubany. To ja też muszę tam wejść tak. Idę wpierdolić Bowserowi 220 księżyców i lecę dalej Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 Też się zacząłem bawić w akrobacje. Byk w ścianę na końcu oczywiście też zamierzony 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 listopada 2017 Opublikowano 1 listopada 2017 pierwszy raz odpaliłem w trybie stacjonarnym mariana. aż musiałem wstać i o tym napisać jak to dobrze wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi