Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Od 7. A 10 lat to nadal dziecko ;)

nintendo_switch_box_art__super_mario_ody

10 to dziecko, ale już 11 to nastolatka/nastolatek! :twisted:

EDIT: w Europie faktycznie jest od lat 7.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Ponad 20h za mną, właśnie przywędrowałem do Seaside. 220 moonów zebranych. Dużo jeszcze przede mną? ;p

Opublikowano

Jak gra jest dla kogoś za łatwa na początku, to niech gra cały czas w ten sposób:

https://www.youtube.com/watch?v=pLl7lbbpjig

Wszystkie lokacje od początku są skonstruowane tak, by początkujący i "hardcore" bawili się dobrze ;p. Geniusz Nintendo.

Edytowane przez bocieque

Opublikowano

Noo ja teraz jak gram to już przelatuje większość rzeczy tymi właśnie combosami skoków. Duuużo płynniej jest. 765 księżyców na ten moment.

Opublikowano

Zamawiał może ktoś amiibo z nowej serii Mariana? Są dostępne? Zamówiłem 3 dni temu i zero info o przesyłce, a w sklepie podane, że mają na stanie.

Opublikowano

Fituje mi nowy ciuszek?

9QY5lFs.jpg

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Wybila 300 gwiazdka, ahhh jedna z the best gierek ever for me, jak ona jest przemyslana ahh ahhh

Opublikowano

ciagle lize sciany na pustyni, (pipi)a ile dobra przede mną, jakie to jest piękne

nie wiem jak mi to wyszło xddd

Opublikowano

Mi coś takiego wyszło przypadkiem, nic specjalnego ale sobie zapisałem:

i tutaj ciekawostka:

Filmik nagrał mi się bez dźwięku i przy każdej edycji zawiesza mi konsole w momencie sejwowania O_o Po resecie konsoli filmik jest o dziwo zapisany  :scratch_one-s_head:

Przy okazji:

DNqfuMHVoAAkfc4.jpg

Im dalej tym ciężej bo mruganie niewskazane ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No ja na pustyni zostalem jeszcze chwilke z "jeszcze tylko jeden ksiezyc" ale papuga dala dobre wskazowki i bawilem sie tam dzis dalej.

Jeden ksiezyc zdobylem przypadkiem, uciekalem przed rakieta na jednej kresce zycia, galka w lewo na unik w kierunku sciany ale ciasno i mysle koniec...a tu kamera sie zmienia i jestem we wnece z ksiezycem xdddddd

Co za masterpiece :fsg:

Opublikowano

a ja mam prawie cala gre zrobiona, zostal tylko JEDEN ksiezyc :obama: leb mi nawala, ostatnie 3 godziny to solidny endgame, z 1.5h ostrego platformowania i kolejne 1.5h glowkowania

Opublikowano

garsc rekordow i wynikow:

- najszybciej sprzedajaca sie gra z serii mario w historii w usa

- najszybciej sprzedajaca sie gra z serii mario w historii w eu

- 1,1mln kopii poszlo w usa w ciagu 5dni (switcha tam ma 2,6mln osob)

- 0,5mln kopii poszlo w kkw w ciagu 3dni (switcha tam ma 2mln osob) choc lepszy wynik na premiere mial u nich splatoon2 (btw juz 1,3mln sprzedanych kopii do dzis przy 2mln posiadaczy konsoli szok)

- 3mln kopii poszlo na calym swiecie w 3dni (przy ok 7mln posiadaczy switcha)

tej sily juz nikt nie zatrzyma, a swieta przed nami dopiero

Opublikowano

Odyssey 2 to już kwestia czasu. :banderas: nowe krainki zrobić i jedziem. Ja dopiero w 3 świecie jestem. Dawkuję sobie powolutku żeby się szybko nie skończyło.

Opublikowano

Ja juz w ostatniej krainie. Jak gram to tylko modlę się o drugą część jak najszybciej.

Opublikowano

wie ktos ile im zajelo zrobienie tej gry?

Opublikowano

a ja mam prawie cala gre zrobiona, zostal tylko JEDEN ksiezyc :obama: leb mi nawala, ostatnie 3 godziny to solidny endgame, z 1.5h ostrego platformowania i kolejne 1.5h glowkowania

Z ile h Ci to zajęło? Nie ma podglądacza czasu jak na wii u z grami?
Opublikowano

Nie ma, po 10 dniach od rozpoczęcia gry się pojawi zaokrąglony czas, a nie używam apki rodzicielskiej, która pokazuje czas dokładny. Ale ze 40-50h pewnie będzie

Opublikowano

I rzeczywiście jest jakiś zaj.ebiście trudny etap na końcu?

Opublikowano

Nie. Tzn jest trudny, ale dużo prostszy od champions Road (którego finalnie ni zrobiłem). Jedyna trudność tam T długość etapu, jest dość długi i ma parę trudniejszych sekcji, jak dedniesz to od nowa trzeba