Ceglash 16 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Pewnie tak ale potem w tym meksykańskim świecie gdy rzuciłem w nie czapką to nie chciały się otworzyć. Pomyslalem że to jakis sekret i że trzeba mieć specjalny kapelusz by je otworzyć. Jak widać mały bug w grze prawie mi ją zniszczył... czeka mnie powrót do poprzednich swiatów z googlowską mapą lokacji tych drzwiczek;). Dużo jest tych wrót w każdym levelu? Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Myślałem, że więcej... no to lipa trochę. Słyszałem, że "post game" w tej grze jest lepszy niż wlasciwe pierwsze przejście... prawda to? Domyślam się, że polega on tylko na wrzuceniu większej ilości trudniejszych "przeszkadzajek" w każdym levelu? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Skok, Y, Po puszczeniu Y od razu naciśnij i TRZYMAJ Y, ZL, skok. Dasz radę potem do tego dołożyc taka sama kombinacje tylko bez skoku pierwszego i masz podwójny dive jump i stajesz się królem życiaSkok, Y, Y trzymam, ZL, B?Dwa razy Y wciskam? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Tak, a przynajmniej ja tak robię Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) chyba trzeba 2 razy Y klepnąć co nie? edit: michaelis spróbuj tak - skok, Y, ZL (trzymaj), Y (też trzymaj aż Marian doleci do czapki) i potem znowu ZL (trzymaj) i zaraz po tym Y. A no i cały czas wiadomo, do przodu na gałce Edytowane 5 listopada 2017 przez Kinoji Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 B (skok), Y (rzut czapką), ZL~Y (i ten Y już trzymasz, możesz też trzymać ZL, ale nie jest to konieczne). Możesz zamiast ZL~ Y zrobić ZL+Y, ale mi to wychodzi mniej naturalnie. Jeżeli zrobisz Skok, Y, Y trzymam, ZL, B To ci nie ma prawa wyjść, bo nawet na logikę (zobaczcie animację Mariana) nasz hipcio po pierwszym wyrzucie czapki musi zacząć robić animację obrotu w powietrzu (czyli ZL), więc jak wciśniej drugi raz Y, a dopiero później ZL, to siłą rzeczy Marian najwyżej przywali w ziemię. B na końcu nie jest konieczne, lepiej od razu jeszcze raz zrobić Y, ZL~Y Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 MichAelis też mi nie wchodzi te combo:). Inaczej czy one jest potrzebne do wymaksowania czy zawsze są jakieś alternatywny aby się jakiś dostać z pozoru niedostępne miejsce? Ja jak naciskam ten ZL to leci mi momentalnie w dół na smash ground. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Inaczej czy one jest potrzebne do wymaksowania czy zawsze są jakieś alternatywny aby się jakiś dostać z pozoru niedostępne miejsce? Z tego co pamiętam to jest alternatywa, ale w wielu przypadkach Mariana fatality ułatwia wiele rzeczy. Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 MichAelis też mi nie wchodzi te combo:). Inaczej czy one jest potrzebne do wymaksowania czy zawsze są jakieś alternatywny aby się jakiś dostać z pozoru niedostępne miejsce? Ja jak naciskam ten ZL to leci mi momentalnie w dół na smash ground. Bo po ZL natychmiast masz wcisnąć Y. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 B (skok), Y (rzut czapką), ZL~Y (i ten Y już trzymasz, możesz też trzymać ZL, ale nie jest to konieczne). Możesz zamiast ZL~ Y zrobić ZL+Y, ale mi to wychodzi mniej naturalnie. Jeżeli zrobisz Skok, Y, Y trzymam, ZL, BTo ci nie ma prawa wyjść, bo nawet na logikę (zobaczcie animację Mariana) nasz hipcio po pierwszym wyrzucie czapki musi zacząć robić animację obrotu w powietrzu (czyli ZL), więc jak wciśniej drugi raz Y, a dopiero później ZL, to siłą rzeczy Marian najwyżej przywali w ziemię. B na końcu nie jest konieczne, lepiej od razu jeszcze raz zrobić Y, ZL~Y Masz rację, zle pamiętałem, teraz specjalnie odpaliłem i SKOK, Y, puścić Y, ZL, Y trzymać, skok, z czego trzy ostatnie szybko po sobie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 ZL też można trzymać, niczemu nie szkodzi. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 jestem już w grzybowym królestwie po akcji na księżycu czy to ten słynny endgame? pytam, bo gra miała trwać 10h a gram z 15 i jeszcze się nie wyłączyła i dalej są plansze Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 To graj dalej :) no ja pindole, zamiast robić sobie niespodzianki większość lubi psuć sobie zabawę. Jak żyje tak tego nie ogarniam :D Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 jestem już w grzybowym królestwie po akcji na księżycu czy to ten słynny endgame? pytam, bo gra miała trwać 10h a gram z 15 i jeszcze się nie wyłączyła i dalej są plansze Dwa hoiowe etapy jeszcze przed Tobą. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Eh. Już nie mam siły w to grać, fajna giera ale już końcówka mnie męczy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Ostatnie 2 dni miałem trochę roboty z przeprowadzką i nie było czasu grać. Jakoś tak przez ten czas znowu pomyślałem, że mi może gierki zbrzydły i może by człowiek coś obejrzał albo przeczytał. Ogarnąłem co trzeba, odpaliłem na moment SMO, zobaczyłem takie obrazy i znowu stanął Mistrzostwo świata, gierki mi jednak nie zbrzydły w te 2 dni. Mój ulubiony Mario 3D. Czysta perfekcja, mógłbym kłócić się na akapity z każdym, kto tak nie uważa, ale mi się nie chce. Dziękuje pan Nintendo. Edytowane 5 listopada 2017 przez ragus Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 a tak umiecie? https://gfycat.com/GraciousWatchfulKinkajou jutro pewnie spróbuję, ale nie wróżę sobie sukcesu xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Lepiej bym tej gry nie podsumował xd Edytowane 5 listopada 2017 przez ragus Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 No dokladnie wszystko co powiedzial ten gostek. Cytuj
Daffy 10 572 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 u mnie na switchusiu kolejnosc gierek w chwili obecnej: 1. mario odyssey 2. mario kart 8 deluxe 3. zelda botw i splatoon2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Ficuś, to ile byś dał Mario i jak byś teraz ocenił np. Ratchet & Clank ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi