raven_raven 12 013 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 A ja tam po jakimś czasie grania na pro wróciłem do joyconów w Mario :usmiech:. Wiadomo, padzik jest spoko, ale podoba mi się opcja z trzymaniem obu części joycona osobno w rękach. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Pograsz troszkę dłużej w Mario i wrócisz z powrotem do pro. Zobaczysz :lapka: Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Sam używam i pro i joy-ów, zależy od humoru, czasem po prostu jestem zbyt leniwy żeby odpiąć joye od konsoli żeby pograć na TV :rayos: Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Pograsz troszkę dłużej w Mario i wrócisz z powrotem do pro. Zobaczysz :lapka: Pograłem 40h w mario na joyconach i jakoś nie miałem potrzeby grania na pro. Nie jestem pewny, ale możliwe, że kruku pogra trochę dłużej w Mario i będzie grał na tym na czym mu wygodniej. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ino joycony i w 80% na tv. W ogole to te joycony swietnie sprawuja sie przy takim SV. Lezy czlowiek na lozku jedna reka za glowa, druga na brzuchu i mozna farmowac xD W mario juz niestety troche gorzej z takimi pozycjami w trakcie grania, ale tez da rade Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ja po 2-3h z joyconami już nie mogłem #teampro Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Pograsz troszkę dłużej w Mario i wrócisz z powrotem do pro. Zobaczysz :lapka: Pograłem 40h w mario na joyconach i jakoś nie miałem potrzeby grania na pro. Nie jestem pewny, ale możliwe, że kruku pogra trochę dłużej w Mario i będzie grał na tym na czym mu wygodniej. Mi też pasuje takie granie, w końcu nie mam związanych rąk :). Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ja zauwazylem ze niektore rzeczy lepiej mi sie robi grajac przenosnie inn na joyconach osobnych musze zagrac jeszcze z gripem Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Nie no dla mnie te gałki z joyconów do platformera 3d tak średnio. Znaczy no da sie, ale jak masz alterantywe w postaci pro to dla mnie wybór prosty. 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Dokładnie tak. Gałki z joy conow to pomyłka. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 GMTK o Odyssey, jak zwykle dobry materiał Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Dokładnie tak. Gałki z joy conow to pomyłka. nie wyobrażam sobie lepszych galek w handheldzie :lapka: Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Jak galki z joyconow to pomylka to czym byly galki w kazdym innym handheldzie? A jakos kazdy gral i wyboru nie bylo Cytuj
Gość Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Nadal to tylko substytut normalnych (czyt. xboksowych) gałek, chociaż jak się patrzy na Switcha jak na konsolę przenośną, to są faktycznie najlepsze w historii. Z tego co wiem sporo osób cierpi grając w niektóre gry przenośnie, więc w kategorii stacjonarnej dostali parę młodzieńczych pryszczy do wyciskania. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Źle się wyraziłem. Chodzi mi o gałki joy-conów w momencie jak używamy ich jako oddzielny pad. W handheldzie jest ok, ale jakbym miał grać z gripem to by było słabo. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 No ale jak wy te 100+ daliście na tym sznurze to ja nie mam pojęcia... :/ Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Klepiesz sluchajac babki, po 40 wciskasz skok delikatnie, zeby mario za wysoko nie podskoczyl bo nie zdazy wrocic na ziemie i dostanie sznurem po wąsach. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Słuchając babki, czyli dokładniej: po każdym "hej" należy wcisnąć krótko skok. Wyczuj rytm i pójdzie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 skacz z zamkniętymi oczami i uderzaj do rytmu :D mi tak sie najwygodniej to robiło Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Próbowałem wczoraj przez pół godziny no i nie dało rady XD No nie pomaga to, że uderzenie skakanki o ziemie jest głośniejsze niż to cholerne "hey". No i 1/3 prób schrzaniona, bo nie udało mi się dobrze wejśc pod skakanke XD Edytowane 9 listopada 2017 przez chmurqab Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) Próbowałem wczoraj przez pół godziny no i nie dało rady XD No nie pomaga to, że uderzenie skakanki o ziemie jest głośniejsze niż to cholerne "hey". No i 1/3 prób schrzaniona, bo nie udało mi się dobrze wejśc pod skakanke XD Nie stój na lini z trzymającymi skakankę, ja stałem najdalej jak się da, czyli po uderzeniu skakanki o ziemię miałem jeszcze chwilę czasu. No i ważne jest, żeby złapać rytm przy 40, bo jak za późno złapiesz to źle, bo każdy mały błąd, wyższy skok, oddala od setki. Ustawienie kamery też jest ważne, ja miałem z boku, lekko z góry, no ale jak komu lepiej :). Edytowane 9 listopada 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Kutwa, ale te księżyce są tak dobrze poukrywane albo to ja źle szukam, od razu mówię, że żadnych jutubów i tego typu badziewia nie oglądam, na takiej pierwszej lokacji Bonetton chyba ze 3 godziny zajęło mi poszukiwanie, a nadal wszystkich nie znalazłem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Kutwa, ale te księżyce są tak dobrze poukrywane albo to ja źle szukam, od razu mówię, że żadnych jutubów i tego typu badziewia nie oglądam, na takiej pierwszej lokacji Bonetton chyba ze 3 godziny zajęło mi poszukiwanie, a nadal wszystkich nie znalazłem. bo nie znajdziesz wszystkich, część jest dostępna tylko w endgame :potter: Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 80-90% mozna znalezc, jak papuga przestanie dawac wskazówki albo wspomni cos o artcie to znaczy ze mozesz ruszac dalej. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 A to by tłumaczyło dlaczego nie mogę wszystkich znaleźć XD. Dobra, pozostało ukończyć tego Mario i uzbierać wszystkich. Ale to tak zawsze mam w grach, że przed ukończeniem gry staram się wszystko uzbierać, porobić i mieć ładnie statystyki nabite. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi