Skocz do zawartości

Super Mario Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Co za gierka, co za tytul :banderas:

Gine co chwile, staram sie lizac kazdy kat, a ksiezycow jeszcze od chvja do odkrycia :obama:

Warto bylo switchunia kupic.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 219,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ukończyłem ostatnio tego sztosa, fajne, takie 8/10, Crash na pewno lepszy, a nawet Sackboy .

• By uchronić branze od dewastacji, By zjednoczyć wszystkich graczy do Nintendo nacji, Microsoftowi i Sony nie przyznać racji, By gwiazd w Mario dosięgnąć będziemy walczyć, Ragus, Rayos, Zespół R

• W sumie początek i wyczucie sterowania może być rzeczywiście odrobinę konfundujące, ale w moim przypadku od razu mi siadło i z dziką przyjemnością popylałem Mariem , robiąc nim kółeczka (gdy tak urocz

Opublikowano

Odyssey przy Galaxy 2 to pikuś pod względem stopnia trudnosci.Ale po ostatniej odsłonie tak się nakręciłem że 3 światy w 10h zrobiłem przy jednej sesji :D A zaznaczam że w platformówki lamie.MG2 nic się nie zestarzał to nadal kozak pod każdym względem i ide za ciosem jak tylko skończę to biorę się za 3D World :D

Edytowane przez Oldboy

Opublikowano

Postapilem frajersko i skusilem sie na 20 ksiezycow ze sklepu hehe. Terazmam 432 lacznie w sklepie kupilem 3 razy 10. Swietny tytul bardzo...

PS: SMG 2 nienawidze ta gra mnie zlamala tukocham wszystko po za rankingami.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Te ciuchy cos daja poza odkrywaniem niektorych pomieszczen?

Opublikowano

Tak mnie plaża wymeczyla ze musialem odpoczac chwile zanim wezme sie za królestwo z ciastkami na kazdym roku.

Opublikowano

Ja to tam mam problem w Bonetton wygrać master wyścig ze złotym żółwiem, yebaniutki zapiedala jak struś piedziwiatr.

A najładniejszy strój to oczywiście samuraj :D

Opublikowano

ja pie.rdole co za gra.

wszystko jest swietne, co chwile cos nowego. pomysl z 'opetaniem' przeciwnikow daje mnostwo radochy

te "stonogi" co sie wydluzaja, zaje.biste

jestem teraz w krolestwie plazowym, czy jak to sie tam nazywa. po trailerach myslalem, ze ten niby nowy jork to slabo sie sprawdzi w marianie, ale jak narazie chyba najlepszy level.

Opublikowano

Te ciuchy cos daja poza odkrywaniem niektorych pomieszczen?

Nie (tylko wizualizacja + opcja dostania ksiezyca od NPC). No moze tez inne (minimalnie - komentuje) gadki Bowsera podczas finalowej walki.

Opublikowano

Wczoraj siedziałem nad grą w sumie jakieś 3h kosztem wieczornego cardio, więc gierka musi być całkiem spoko. Co etap, to jakieś nowe możliwości i sporo do odkrycia. Po prostu kolejny świetny Marian.

Opublikowano

Ta gra jest za duza 463 i konca nie widac. Chyba najlepszy developer. Zawartosc zadowala a dzisiejdze wejscie do skakanki bylo mile 40 wykonanych skokow.

PS Gram w docku najlepszy feeling nie umim juz na kolanie hmm. Stary sie robie hehe.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Zebralem 510 rogali i odblokowalem podroz do

Darked Side of the Moon. Czy tam czeka mnie tue ending? I gdzie i w jakich okolicznosciach w grze pojawia sie Yoshi?

Opublikowano

Zebralem 510 rogali i odblokowalem podroz do

Darked Side of the Moon. Czy tam czeka mnie tue ending? I gdzie i w jakich okolicznosciach w grze pojawia sie Yoshi?

Tak, ostatni, najtrudniejszy lvl, ale true ending odblokujesz po tym dopiero, zobaczysz sam

Tam gdzie w M64 :kaz:

dach zamku peach

i w paru etapach endgamingowych.

Opublikowano

To jeszcze tyle grania :fsg:

Opublikowano

Przed walką lepiej się wyposażyć w 6 życia, bo co każdy etap nie ma odnawiania, jest trudno.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Mówisz o Dark Side, a pytanie jest o Darker Side ;)

Opublikowano

Ile tu jest grania, po przejściu (457 rogali) pojawiają się nowe światy, nowe levele (w kominach), a nawet nowe pomysły. Pisanie, że 10h to jakaś pomyłka, mam 50h i jeszcze masa grania :).

Mam taki problem z tą grą, że nie mogę się zdecydować jaką ocenę wystawić, ciągle się waham pomiędzy 9, a 10. To chyba dobrze...

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Dark Side zrobione, teraz czas na Darker i co moge powiedziec nie idzie mi za specjalnie :kaz:

Opublikowano

Ile tu jest grania, po przejściu (457 rogali) pojawiają się nowe światy, nowe levele (w kominach), a nawet nowe pomysły. Pisanie, że 10h to jakaś pomyłka, mam 50h i jeszcze masa grania :).

Mam taki problem z tą grą, że nie mogę się zdecydować jaką ocenę wystawić, ciągle się waham pomiędzy 9, a 10. To chyba dobrze...

Akurat te dwa nowe światy na księżycu są mocno hoiowe i moim zdaniem nie postarali się z nimi zbytnio.
Opublikowano

Jeszcze ich nie widziałem, ale mushroom kingdom jest fajne, a te levele w kominach są ciekawe i pomysłowe, na razie w 3 światach je zrobiłem, na pustyni są trzy nowe typowo Marianowe levele (właśnie ogrywam), nie wiem jak dalej, ale myślałem, że mnie już nic nie zaskoczy :). Może ktoś rzucić kombinacją, żeby wyżej skakać, potrzebuję skoczyć na pilar, a nie korzystałem z tego do tej pory, bo nie było mi potrzebne :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ja dopiero na płazy i 23h na liczniku oraz 280 rogali. Kerwa do świat tego nie ogram.

No ale minus za długość gry i mniejszą zawartość jak poprzednie odsłony...

Ol mi ol maj!

Opublikowano

No ale... minus jest zasłużony bo faktycznie lokacji jest zwyczajnie mało. Co z tego, że spędza się w grze 40-50h robiąc 100%, kiedy ciągle latamy prawie po tych samych mapach które poznaliśmy w pierwszych 10 godzinach gry? 

Opublikowano

Kerwa do świat tego nie ogram.

Spokojnie. Na święta zostawisz sobie akurat ostatnie szlify. Przy lampce ajerkoniaku z tyłkiem na kanapie w bamboszach rozkoszując się zapachem choinki - będzie klimat jak h....................ujjj. ;)